加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: *原 ♥我對你的愛` -,,你什麼時候才懂?) [ch.11 updAtE :]
載入中 ...
★iamNicole
吹水高手
♥再待你好`也無回報:)

會員編號 12278
精華 0
積分 9649
帖子 5009
威望 2 點
I-See幣 24228 錢
GAME幣 14871 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-6-18
註冊天數 6919
來自 ★ 8大行星之1;p
狀態 離線
ch.3`
上回提要` 牙詠放學果陣,,有色狼想強姦佢,,
               牙晞及時出現,,想救返牙詠.

- 晞' 你系吾放啦嘛? 我同你死過!!
- 色狼' 你竟然為左個甘既女仔而同我死過?
          值咩?
- 晞' 你慳d啦!!  救牙詠..我死都抵!!
- 色狼' 哼`甘你就打啦,
- 晞' [勁打]
- 色狼' [打返牙晞]

{牙晞比個色狼打到好傷,,雖然牙晞打交好勁..但系個色狼仲勁-0-"}
{而牙詠,,就企系度吾知做乜..佢吾知可以點幫牙晞}

- 詠' 晞牙!! 吾好打啦.. 再甘打,,  你撐吾住咖啦!![喊]`
- 晞' 詠..  你.聽 我..講,, 我 愛你.. 為 左你, 死. 我都願意.
- 詠' 你吾好甘傻啦..[系甘搖牙晞]`

[bIbu bIbU.] {原來有途人報左警-0-"}

- 警察' 吾該各位借借,
- 救護員' 小姐.. 吾該你放開呢位先生先啦,
- 詠' 我吾放!! 我點都吾放.. 我要陪住佢!![大嗌]
- 晞' 詠,,  你..放 手先啦,,
[救護員抬左牙晞上車]`
- 詠' 我要跟埋去!!
- 救護員' 你系佢邊個牙?
- 詠' 嗯... 我.. 我系佢..  我系佢女朋友!!`
- 救護員' 甘你上尼啦=]

[醫院]`
- 詠' 晞,, 你快d醒啦.. 冇左你煮飯比我食.. 好吾慣牙[喊]`
- 護士' 小姐你又尼睇你男朋友啦?
- 詠' 嗯..  系..系牙.
- 護士' 唉.. 甘令仔.. 已經昏迷左1個禮拜..
- 詠' =] 我知道.. 晞佢1定會醒架!!

-待續..
到底牙晞醒吾醒?`
詠佢始終深信.. 牙晞吾會扔低佢1個的`!!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
男女男_;
吹水老手

會員編號 388293
精華 0
積分 16970
帖子 5956
威望 0 點
I-See幣 53567 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-11-24
註冊天數 6030
狀態 離線
  只顯示 男女男_; 的帖子
好好感情丫..
做情侶....xDDD
suppp

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
★iamNicole
吹水高手

會員編號 12278
精華 0
積分 9649
帖子 5009
威望 2 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6919
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 n!NG子 於 2008/3/1 07:19 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
好好感情丫..
做情侶....xDDD
suppp

或者吾會啦`
thz sUp`
尼尼去去都系果幾個會員留cM`
有冇搞錯!!

頂部
★iamNicole
吹水高手

會員編號 12278
精華 0
積分 9649
帖子 5009
威望 2 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6919
狀態 離線
本區不能sell po 已代刪去sell po . by fu

ch4.
話說牙晞打交昏迷左-0-",,

今日,,牙詠又去醫院探牙晞`

- 詠' 牙晞牙晞.. 你幾時先醒牙?
- 詠' 你知吾知我好掛住你架?
- 詠' 我愛你牙`快d醒返啦=]

[ 突然間,, 牙晞隻手指郁 ]

- 詠' 你醒啦!! 我去搵醫生!!
- 醫生' 蔣佑晞先生身體各機能好正常,如果聽日冇大礎,可以出院。
- 晞' 醫生.. 身體各機能包吾包埋條撚先`-v-
- 詠' 乜你問埋d甘變態既野架-0-"
- 醫生' 佢系咪你身體一部份牙甘??
- 晞' 當然系啦-0-"
- 醫生' 甘咪系囉..

[第2日]
- 詠' 牙哥我尼接你出院=]
- 晞' 哦. 系啦,,詠你尋日系我臨醒之前.. 講左d咩話?
- 詠' 廣東話。問你幾時醒.
- 晞' 我記得吾系甘長架w0r.. 好似系3個字炸嘛-3-"
- 詠' 我嗌蔣佑晞=],,都系3個字xD
- 晞' 車,, 吾認算數-3-" 反正我聽到.呵x]
- 詠' 返屋企啦!!
- 晞' 系-3-"

[學校]
- 軒' 晞少你醒返啦=]
- 晞' 吾醒會返到尼..
- 瑤' 屎忽晞返尼啦喂!!
- 彤' 晞晞.. 我好掛住你牙*V*咀返啖先啦.
- 晞' dIu.. 你摺埋彈開啦.. 咩料牙. 要咀都吾撚同你咀啦!!
- 詠' 晞你幾時變到甘惡..
- 晞' 對住d姣西吾發火點得.
- 軒' 唉.. 算啦.. d人冇得醫架啦.
- 瑤' ...
- 晞' 牙詠牙,, 我,, 有d野,, 想同你講
- 詠' 哦,,
- 晞' 行啦.
- 詠' 去邊..系度講吾得咩?
- 晞' 好. . 我,, 蔣佑晞. 鍾意你.林詠!![大聲]
- 詠' ... [跑左去廁所]
- 瑤+彤' 你有冇搞錯!!
- 彤' 你竟然鍾意條8婆!!
- 瑤' 你知吾知你無喇喇甘同佢講,,佢頂吾住架!
__________待續___________
吾知牙詠受吾受牙晞呢.
待續

頂部
男女男_;
吹水老手

會員編號 388293
精華 0
積分 16970
帖子 5956
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊天數 6030
狀態 離線
點解頂吾順既..
supppp

頂部
小魚;]
吹水新手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天  

會員編號 403088
精華 0
積分 4723
帖子 3287
威望 0 點
I-See幣 12457 錢
GAME幣 115 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2008-1-26
註冊天數 5967
來自 -,-死海.
狀態 離線
  只顯示 小魚;] 的帖子
個晞好勇呀*\/*'

繼續努力啦 =]!

頂部
★iamNicole
吹水高手

會員編號 12278
精華 0
積分 9649
帖子 5009
威望 2 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6919
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 n!NG子 於 2008/3/4 09:01 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
點解頂吾順既..
supppp

受刺激-v-"
比牙晞果句野嚇親=]

QUOTE:
原帖由 小魚;] 於 2008/3/4 09:39 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
個晞好勇呀*\/*'

繼續努力啦 =]!

thz`

頂部
★iamNicole
吹水高手

會員編號 12278
精華 0
積分 9649
帖子 5009
威望 2 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6919
狀態 離線
ch.5`  我愛你;D`

上回提要" 牙晞同牙詠示愛-0-" 吾知牙詠受吾受呢?`
- 詠' [吾知邊度彈出尼] 你晞乜野.. 晞晞你叫既咩`
- 晞' 牙詠!!=]
- 瑤' 牙詠你知吾知我好擔心你`
- 軒' y0`各位早晨-v-"
- 伶' 你早乜野.. 而家幾點牙先生`
- 晞' 你倆個幾時彈出尼架-0-"
- 瑤' 蔣佑晞先生吾該你吾好扯開話題.
- 詠' 瑤瑤甘惡既.____." 好有大家姐風範哦=]
- 晞' 林 詠!! 吾好扯開話題牙聽吾聽到牙!!-3-"
- 瑤' 屎忽.. 我系叫你吾好扯開話題"
- 晞' 叫我咪姐系叫詠詠.v."
- 伶' 喂喂喂" 有野睇啦喂=]
- 軒' 八婆伶你咪嘈啦!!
- 瑤' 牙詠,, 我而家問你. 你受吾受先.
- 詠' 嗯...
- 晞' 詠詠你嗯咩牙-0-" 嗯姐系受定吾受牙?
- 詠' 邊有人甘問法架.\___/."
- 瑤' 咪鬼理佢. 受定吾受`
- 詠' 受囉!!-3-"
- 晞' y0` 我成功左啦.v." yEs=]
- 詠' -0-" 我只不過系一個好平凡既女仔.. 樣吾似得瑤瑤甘令,,
         唱歌冇小彤唱歌甘好聽,, 冇牙伶甘斯文.. 點解你會鍾意我??
- 晞' 愛一個人,,吾系在乎佢個樣,, 我系在乎佢個心。
- 瑤' -0-" 甘深奧既"
- 詠' 咪就系..
- 晞' 唉`總之。愛一個人系冇理由的=]

頂部
男女男_;
吹水老手

會員編號 388293
精華 0
積分 16970
帖子 5956
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊天數 6030
狀態 離線
kaka^^
佢真系好得意..
supppp

頂部
★iamNicole
吹水高手

會員編號 12278
精華 0
積分 9649
帖子 5009
威望 2 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6919
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 n!NG子 於 2008/3/13 05:30 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
kaka^^
佢真系好得意..
supppp

thz sUp ;p
尼尼去去都系你一個sup`
但系問題系勁多人睇囉`

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...