加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [原創+口語+粗口]`|當天你說喜歡我傻笑[|[但如今你竟說我幼稚★
載入中 ...
cinza1888
嬰兒上路

會員編號 401931
精華 0
積分 265
帖子 96
威望 0 點
I-See幣 10164 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-1-20
註冊天數 5974
狀態 離線
  只顯示 cinza1888 的帖子
回復 #10 嘉文CaRmAn 的帖子

得你一個回我,,好傷心......

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
kaka1995
中級會員
月兒

會員編號 266740
精華 0
積分 1110
帖子 346
威望 0 點
I-See幣 13296 錢
GAME幣 107 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-1-25
註冊天數 6333
來自 hk
狀態 離線
  只顯示 kaka1995 的帖子
回la"
我刀有睇你個個{永遠愛住你}架`
2個刀好好睇~^^"
+卜你牙
繼續+油牙要`

-"`,,若從沒愛過    今天又會不會這麼痛苦-* ♥;;
                         `◆-"用我滴眼淚  去祝福你`___♥",,-
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
此稱號不存在
高級會員

會員編號 384102
精華 0
積分 3582
帖子 584
威望 0 點
I-See幣 40263 錢
GAME幣 133 個
MSN宣傳 427 次
性別  男
配偶 ★`SIURAIN;]
閱讀權限 60
註冊 2007-11-5
註冊天數 6050
來自 `hi
狀態 離線
好搞笑丫xDD快d   poST啦-33-

ch.2牙!!咁好奈嫁

十卜十卜!!快快快

頂部
cinza1888
嬰兒上路

會員編號 401931
精華 0
積分 265
帖子 96
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5974
狀態 離線
回復 #13 (kai琳☉.☉) 的帖子

我都唔想咁耐,,係因為d人,,,冇比cm我咋ma,,

頂部
金魚
嬰兒上路

會員編號 397096
精華 0
積分 314
帖子 73
威望 0 點
I-See幣 11038 錢
GAME幣 127 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-12-28
註冊天數 5996
來自 腐女島
狀態 離線
  只顯示 金魚 的帖子
點解一定要cm先可以post...
不過點都十卜你...
加油..
快D post呢!!

頂部
『、壽司】〞
初生嬰兒

會員編號 402251
精華 0
積分 241
帖子 21
威望 0 點
I-See幣 11135 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-1-21
註冊天數 5972
來自 火星
狀態 離線
supsup!!
好好睇呀..
快d po la!!!

my msn:[email protected]

°|!為何誤會罵戰後 []°.+:. 你忍心不睬不理 ﹒* °× ..
〃°︴只是學不會 *°"..何時才應該【離開】﹏╳〝
頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
I-See幣 11737 錢
GAME幣 3468 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊 2007-10-23
註冊天數 6063
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
  只顯示 ☆小婷★ 的帖子
好好睇呀,
+油呀,
十卜梨,
快dpost啦~

伱走了,,,莪還苛苡對伱說什麼?
頂部
cinza1888
嬰兒上路

會員編號 401931
精華 0
積分 265
帖子 96
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5974
狀態 離線
[原創+口語+粗口]`|當天你說喜歡我傻笑[|[但如今你竟說我幼稚★

哈,,,唔好意思,,

因為有好多人,,

睇完唔比返cm我,,

so,,我冇支持便冇作,,,

但我現在睇到好多人回我,,,

so,,我現家Po??

如果多d人回我,,

我便每日都Po呢!!

==========================================
上集講到,,佢地 3 姐妹大叫,,,點解佢地會大叫??

因為,,,,{呵,,你地自己睇na@@}

==========================================

瑩+琪+欣[牙,,,,,死啦]{大叫}

欣[今次我地遲大到na,,]

瑩[最衰都係岩岩果條友仔,,,]

琪[咪係,,]

欣[仲講??快d跑na]

瑩[我唔想第一日返學就遲到牙,,]

琪+欣[我夠係囉]

個校工諗住''山''門

so,,瑩佢地講......

瑩+琪+欣[停牙,,,,]

校工[下次早d返牙,,知冇?]

琪[關你咩事姐,,,]

欣[唔好咁na,,佢都好好人牙,,]

琪[好人??]

欣[唔係咩?佢提醒我地咋,,係咪牙2家姐,,]

瑩走左......

琪+欣[牙瑩呢?]

琪[最衰都係你牙,,]

某老師[你地係到仲咩牙,,仲唔上去?]

琪[你係乜水牙,,嘈生''曬'',,,]

某老師[1.你對老師唔可以咁冇禮貌]

某老師[2.我唔係咩乜水!!我係miss chan....]

某老師[咁你地仲唔快d返上去?!]

欣+琪[係,,,知道.....]

=======
xx班,,,,
=======

琪[衰妹瑩]

瑩[做咩話人衰妹瑩姐,,,,]

琪[你岩岩做咩走左去牙?]

瑩[我.....]

琪[搞到我比個8婆鬧?!]

瑩[8婆??邊個牙]{扯開話題}

琪[唔好諗住''借d綺''扯開話題....]

瑩[哈....sor囉,,,咩8婆姐,,]

欣[係囉,,,大家姐算na]

琪[好,,,比面牙欣]

瑩[都係細妹最好,,,]

瑩[係喎,,你岩岩講咩8婆??]{8卦}

琪[咪係果個咩.....]{唔記得左果個老師名}

欣[miss chan]

琪[牙係,,,]

瑩[miss chan??]

琪[係牙,,做咩牙,,]

瑩[聽d人講,,佢好似係我地班主任]

琪[唔你牙fa,,,果條.....]

miss chan入左黎

我現在叫miss chan做ms牙!
ms[大家好,,,我係你地今年既班主任]

ms[我叫miss chan]

ms[好na,,比大家認識完之後,,,就''吊''位]{打玲打斷左說話}

ms[有冇問題?]

同學們[冇...]

ms開始''吊位''
ms[你坐呢到,,,,你坐果到....]

玲[對唔住,,我遲到]

==============================
記得玲佢嗎?!佢係一個大大姣婆,,,,,,,
==============================

ms[你咁遲架?!]

玲[對唔住牙,,]

ms[唉...咁你坐呢到na]                 

玲[咩話??同d 8婆坐??]   

某男a[講咁多仲乜燃野,,]

某男b[有得同紫家金花坐你''恨''到na!?]

某男c[咪係囉''豬''玲玲,,,,]

全班[哈哈....]

傑+俊+峰[對唔住牙,,老師,,我地遲到....]

姣婆們...[嘩,,好令仔牙,,,]

ms[唔好嘈]

ms[點解今日咁多人遲到架,,,]

ms[算na,,你地坐呢到na,,]

坐位表

x     x   x   x      x   

玲      琪   瑩   欣     文

x       傑   峰   俊     x

瑩[喂,,牙琪,,]

琪[咩牙,,,]

瑩[後面果3條友乜水黎架?!]

琪[乜水??你唔知佢地係邊個?]

欣[唔係牙ma,,,佢地你都唔知?]

瑩[連牙欣都知?!唉....]

琪[佢地咪係學校3大校草囉?!]

欣[如果溝到佢地既話,,就正na]

瑩[正??好令仔咩?!]

琪+欣[唔係好,,,係勁?!]

瑩[.........]

----------------
峰果邊,,,,,
----------------

傑[嘩,,,前面果d令女好令牙,,,]

峰[當然na,,如果唔係點叫校花牙?!]

俊[峰哥都話人地令囉?!]

峰[話''針ma''冇話要溝牙,,]

傑[唔溝?]

峰[係牙,,,]

俊[真係唔溝??]

峰[唔知嫁,,睇下點先na,,]

傑+俊[去........]

峰[一陣去邊食飯?!]

傑[得果1個半鐘,,,,]

俊[不如去''橙之園'']

峰[好牙,,]

俊[不過...好似好小人喎**]

峰+傑[你想約紫花佢地咋ma....]

我叫佢地做紫花,,係因為,,,,

個個都話佢地係紫家金花!?

俊[呵...多d認識姐...]

傑[咁邊個去約人地先?]{望住牙峰}

峰[人地咁令,,可能大把人約呢?!]

俊[未問過,,點知姐,,,]

峰[咁你地慢慢問na,,,]

傑[冇峰少,,我地點問,,紫花佢地都唔去啦?!]

峰[唉....問 na 問 na !]

傑+俊[yes,,,]

========================
回 na ,,,,我今次作左好多牙,,,,,,
========================

頂部
kaka1995
中級會員
月兒

會員編號 266740
精華 0
積分 1110
帖子 346
威望 0 點
I-See幣 13296 錢
GAME幣 107 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-1-25
註冊天數 6333
來自 hk
狀態 離線
  只顯示 kaka1995 的帖子
回la`
+卜`
作左好多喎`抵錫><!
繼續作拉!!`

-"`,,若從沒愛過    今天又會不會這麼痛苦-* ♥;;
                         `◆-"用我滴眼淚  去祝福你`___♥",,-
頂部
cinza1888
嬰兒上路

會員編號 401931
精華 0
積分 265
帖子 96
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5974
狀態 離線
[原創+口語+粗口]`|當天你說喜歡我傻笑[|[但如今你竟說我幼稚★

上集講到...峰,,俊,,傑諗住約紫花佢地食飯...

小休.....

瑩[喂,,去買野食好冇?]

琪[下,,又食]

峰佢地行左黎...

峰[hi~令女]

琪[嘩,,,令仔,,,hi~]

傑[唔知有冇機會同紫花食飯呢?!]

瑩[冇冇冇....]

峰[點解...]

瑩[咁又點解要同你食飯?!]

峰[因為......]

琪[牙瑩,,,你...]{好想同峰佢地食}

瑩[唔好嘈住...因為咩都講唔到,,,咁同你食飯有咩意義....]

瑩[仲有....我認得你....]

俊[係咪認得我牙??0><0]

峰[我....??]

瑩[係牙,,,]

瑩[就係你今日差d搞到我地遲到,,d時間點賠牙?]

欣[原來就係你呢個衰人....]

琪[比個機會你,,]

傑[咩機會先?]

琪[請我地食飯?!]

峰[又好姐,,,]

琪[好冇牙,,2妹??]

瑩[好牙,,,食咩先?!]

俊[去''橙之園'']

瑩[好牙,,,聽講,,你地係咩校草囉,,,睇落,,,都唔係好令仔姐,,,]

峰[唔令仔??]

欣[係牙,,又唔令仔,,係有錢姐,,]

峰[你地都幾中意搞gag,,]

唔打na,,得一個回,,,

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...