加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 我和你的*戀!※ 100%原創~*cm *唔該~!!
載入中 ...
一生只愛你
初級會員

會員編號 296818
精華 0
積分 415
帖子 220
威望 0 點
I-See幣 11840 錢
GAME幣 326 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-3-30
註冊天數 6269
來自 戀愛村
狀態 離線
話咁快,小息完左喇
大家都好乖咁等miss入黎
艾嘉好專注咁睇書,就連牙晞望住佢都唔知
晞心諗:點解,,,佢好似愈睇愈靚咁既,,,
男班長:stand up!!!
數學miss:我姓李,good morning class
3e班:good morning miss lee
miss lee:sit down plz
坐好之後,艾嘉趺左支筆
牙晞就諗住幫艾嘉執返皮筆
但係就掂到艾嘉隻手
牙晞即刻面都紅晒,,,
艾嘉:你,,,冇事ma,,,
牙晞:冇,,,冇野,,,(心諗:死喇~唔通我真係,,,)
***今日**
              +你比左一個希望比我**+//

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
一生只愛你
初級會員

會員編號 296818
精華 0
積分 415
帖子 220
威望 0 點
GAME幣 326 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6269
來自 戀愛村
狀態 離線
攪錯牙,,,咁少人十既...

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
凍b
初生嬰兒

會員編號 404383
精華 0
積分 383
帖子 24
威望 0 點
I-See幣 10986 錢
GAME幣 115 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-2-7
註冊天數 5955
狀態 離線
  只顯示 凍b 的帖子
岩岩睇完...好吸引啊...
1個POST太短啦=3=''唔夠喉麻''
加油!!

I-See 論壇 » 文學區 » 愛情小說區 » {原}[口語+少少粗口]'' 網戀不會有好收場!!*
頂部
一生只愛你
初級會員

會員編號 296818
精華 0
積分 415
帖子 220
威望 0 點
GAME幣 326 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6269
來自 戀愛村
狀態 離線
lunch time~~~
俊:艾嘉,,,
艾嘉:咩事牙~~
俊:你,,,lunch time得唔得閒牙?
艾嘉:得牙~做咩事牙?
俊:你,,,可唔可以同我食lunch牙?
艾嘉:冇問題牙~
俊:咁,,,你想食咩牙???
艾嘉:um,,,不如我地去pizzahut丫~
俊:55(面紅了)
呢個時侯,牙晞又行過黎同艾嘉講
晞:你,,,一陣得唔得閒牙?
艾嘉:sorry牙,,,唔得牙,,,做咩事牙?
晞:,,,冇,,,諗住約你去食lunch姐,,,
艾嘉:哦,,,~如果你唔介意既,不如同我地一齊食牙~
晞:你地???,,,邊個牙?
艾嘉:牙俊之ma~,,,你去唔去牙??
晞:哦,,,唔喇,,,
艾嘉:唔緊要啦~,,,一係聽日先啦~好冇??
晞:55~咁,,,約定喇~
艾嘉:55,好牙~
晞:艾嘉~!
艾嘉:係係,
晞:今日放學,,,同你一齊放,,,得唔得牙?
艾嘉:,,,好牙~
晞:唔好反口wor~
艾嘉:55~,,,
俊:行得喇~嘉嘉

***\\你會仲意我嗎??//=*+*

頂部
丫鬼``
嬰兒上路

會員編號 404382
精華 0
積分 257
帖子 90
威望 0 點
I-See幣 9740 錢
GAME幣 250 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-2-7
註冊天數 5955
來自 黑澀會星球: ]
狀態 離線
  只顯示 丫鬼`` 的帖子
阿晞係咪中2左艾嘉呢??
但係阿俊刀好似中2佢w0
10卜*你

____________×`●*[ 荒 廢 學 業InG....*★,,
頂部
一生只愛你
初級會員

會員編號 296818
精華 0
積分 415
帖子 220
威望 0 點
GAME幣 326 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6269
來自 戀愛村
狀態 離線
一日既上課天完結了
返屋企既時侯
牙晞就諗緊:如果我而家同佢表白,會唔會太快呢?識左冇幾耐咋wor~,,,,,,,,,,唉,死就死啦
晞:艾嘉!其實我仲意左你,我對你一見仲情,你可唔可以做我女朋友牙!?
但係牙晞聽唔到任何艾嘉既聲,,,回頭一望 ,,,
艾嘉正同章魚燒既老細講:唔該,,,比一盒章魚燒我丫~
晞:
艾嘉行返去牙晞度,問:你食唔食牙??
晞:唔洗喇,,,,,,多謝,,,
行左一陣,,,
艾嘉:送到我黎呢度得喇~~我住喺度嫁~
晞:下,,,!!原來我住你屋企隔離嫁wor~~咁不如我地日日都約埋一齊返學啦~~
艾嘉:好牙,,,(笑左一笑)
__________**//你淺淺既笑容,,,**
                                                令我每天愛你多一點///***________

頂部
男女男_;
吹水老手

會員編號 388293
精華 0
積分 16970
帖子 5956
威望 0 點
I-See幣 53567 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-11-24
註冊天數 6030
狀態 離線
  只顯示 男女男_; 的帖子
佢真系好得意w0r..
點解嘉嘉冇朋友既..
SUPPPP

頂部
一生只愛你
初級會員

會員編號 296818
精華 0
積分 415
帖子 220
威望 0 點
GAME幣 326 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6269
來自 戀愛村
狀態 離線
第二朝
牙晞己經喺艾嘉屋企樓下喇
艾嘉一出黎,,,
晞:早晨牙,艾嘉~
艾嘉:早晨牙~~
晞:食唔食早餐牙?
艾嘉:好牙
~~~~~~~
kfc~~~
佢地2個好開心咁食早餐
但係就發現唔到有人望住佢地,,,,,,,,,,
果個係邊個?咪係牙晞既女朋友---高嘉儀囉,,,,,,,,,
儀好嬲咁衝過去
儀:張亦晞!!!
牙晞即時望過去
晞心諗:今次大鑊!
儀:你應成過我d咩嫁,張亦希!!!?你話過唔會一腳塔兩船嫁!!!你話過呢一世只係愛我一個嫁!!!
晞:我己經唔再仲意你喇!我仲意既係...
===__&%((我應該點講好???>##<

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
I-See幣 11737 錢
GAME幣 3468 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊 2007-10-23
註冊天數 6062
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
  只顯示 ☆小婷★ 的帖子
好好睇呀,
呀晞今次死熙喇,
十卜十卜~

伱走了,,,莪還苛苡對伱說什麼?
頂部
一生只愛你
初級會員

會員編號 296818
精華 0
積分 415
帖子 220
威望 0 點
GAME幣 326 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6269
來自 戀愛村
狀態 離線
儀:你應成過我d咩嫁,張亦希!!!?你話過唔會一腳塔兩船嫁!!!你話過呢一世只係愛我一個嫁!!!
晞:我己經唔再仲意你喇!我仲意既係...
===__&%((我應該點講好???>##<
晞:我己經唔再仲意你喇!我仲意既係...我仲意邊個唔重要,,,重要既係,我唔再仲意你喇,,,分手啦
儀:,,,好,,,好牙,,,分手咪分手囉~(跑走左)
艾嘉o晒咀咁望住牙晞
晞:冇事嫁,,,食埋個早餐我地就返學喇
艾嘉:哦哦
返到學校,,,
俊見到艾嘉,
佢就行過去,捉住艾嘉隻手
俊:好喇~各位,請聽我講少少野
之後,全班都望住佢
俊:我,文子俊,仲意左一個女仔,佢就係,,,艾嘉,,,
牙晞一聽到,佢就呆晒坐喺度,,,,,,,,,,
艾嘉細細聲咁同牙俊講:俊,你,,,你做咩牙??
俊:我愛你牙,,,
晞己經忍唔到喇,,,所以佢就拉住艾嘉跑出去
學校天台,,,
艾嘉:咩,,,咩,,,事,,,牙?
晞:我,,,,,,,,,,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

.**, ,**.
        *  *   *
         *    *
            *           直到而家
                                    我仍然冇勇氣同你講,,,,,,我愛你///

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...