加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [粗口+口語+原創]永遠愛住你 ''第一次作,,''停post
載入中 ...
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
I-See幣 11737 錢
GAME幣 3468 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊 2007-10-23
註冊天數 6062
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
  只顯示 ☆小婷★ 的帖子
好好睇呀,
快dpost啦,
十卜十卜~

伱走了,,,莪還苛苡對伱說什麼?
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
sinying1106
初生嬰兒

會員編號 403541
精華 0
積分 206
帖子 3
威望 0 點
I-See幣 10991 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-1-29
註冊天數 5964
狀態 離線
  只顯示 sinying1106 的帖子
好睇ar~~

加油呀!!我一定支持你架!!

快d作埋佢仲正呀!!

映

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
cinza1888
嬰兒上路

會員編號 401931
精華 0
積分 265
帖子 96
威望 0 點
I-See幣 10164 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-1-20
註冊天數 5974
狀態 離線
  只顯示 cinza1888 的帖子
[粗口+口語+原創]永遠愛住你 ''第一次作,,''

上集,,講到峰,傑,俊,,不約而同約左瑩,,琪,,欣食Lunch,,,,,,,,,,,,,,,

============================================================
我+琪+欣[喂,,,不如我地全部去食lunch.....]{佢地知道大家的姓名}

峰[嘩,,,你地咁夾ar!]

琪[唔比ar]

傑[唔好講na,,去邊到食ar?]

我[唔............ar欣你想食咩ar?]

欣[咁你想食咩ar?]

我[我想.......]{比俊打斷左說話}

俊[你地唔好問人na..快d na,,,,]

我[得na,,我講na,,我食m記...]

峰[咁好na,,行na,,,,,,]

===========================================================
                                              m記

峰[ar瑩,,你食咩餐ar??]

瑩[我想食2號]

峰[哦....]

瑩[幾錢ar....]

峰[唔使na,,今日第一日識你,,就我請na,,,]{對瑩有好小小小feel}

瑩[真架?咁好na........]{比琪打斷左說話}

琪+欣[峰,,,我又要,,我今日都係第一識你咋,,]

瑩+峰[妖,,唔好玩na]

琪[聽唔聽到ar,,''人地''叫你唔好玩ar]{玩瑩同峰}

欣[咁咪唔玩囉!!好叻咩!]{玩瑩同峰...}

瑩[屌,,唔玩na,,快d去買na,,]

傑[咁你食咩ar,,琪,,欣?]

琪+欣[我同瑩一樣]

傑[咁姐係2號na,,好na,,牙俊,牙峰同我去買]

峰+俊[哦,,,ar]

琪+欣[咁我地比錢你ar!!]

傑+俊[唔使na,,人地牙峰都請人,,我地冇理由唔請返你地]

峰[行na,,死衰仔]

----------------------買完,,食野-----------------------------------------

瑩[嘩,,正ar,,好好食呀!]

琪[我都係咁講]

欣[當然好味na,,唔係食自己d錢,,食人地針ma]

傑+俊+峰[你地仲好意思講囉!]

瑩[好似係你自己話請我食,,,]

峰[我又唔係話你,,]

琪[唔好講na,,食完閃na!]

俊[哦........]
=====================================================
                                       回校中

我地返去個時,,冇la la有人係後面叫xx瑩@

我[心諗:咁似佢.............]

瑩心中個佢係乜水呢?大家便快d回我na!

頂部
cinza1888
嬰兒上路

會員編號 401931
精華 0
積分 265
帖子 96
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5974
狀態 離線
今次作左好小!!但下次,,我會作多d!

頂部
sinying1106
初生嬰兒

會員編號 403541
精華 0
積分 206
帖子 3
威望 0 點
I-See幣 10991 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2008-1-29
註冊天數 5964
狀態 離線
  只顯示 sinying1106 的帖子
ok好睇!!

你作完la?咁少~~

不過我都會繼續支持你
下次唔好咁少la作得!!!如果我就冇嘢睇架la~~

頂部
金魚
嬰兒上路

會員編號 397096
精華 0
積分 314
帖子 73
威望 0 點
I-See幣 11038 錢
GAME幣 127 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-12-28
註冊天數 5996
來自 腐女島
狀態 離線
  只顯示 金魚 的帖子
十卜你啦
快d post....
下次唔好作咁少啦!!

頂部
cinza1888
嬰兒上路

會員編號 401931
精華 0
積分 265
帖子 96
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5974
狀態 離線
忽然,,係後面有人叫ar瑩
====================================
x[ar瑩!!]

我[ar文?]

文[係ar,,]

我[做咩事ar?]

琪[不如,,我地走先,,,,,,,]

我[下,,,唔好na]{一到講,,一到望住文}

文[我唔介意]

我[thx..]

我[搵我做咩?]

文[其實....我...]

峰[有野就講na!屎忽!]

文[咁,,我就講...]

文[其實ar瑩,,我好中意你]

*呢一刻,個個都O嘴*

峰[估唔到你都溝到仔]

瑩[唔好玩na]{同峰講}

瑩[其實,,我地之間係咪有d誤會ar?]{同文講}

文[冇誤會,,]

文[我知,我一時之間同你講,,我中意你,,你會唔知點算...]

文[放心,,,我會比時間你,,,]

文[記住,,我等你...]

我[哦]{好無奈}

==================================
                            打鍾

上到去課室,,我諗返,,佢岩岩同我講野個陣,,佢好認真,,搞到我,,唔知點好!!

峰[喂..]

我[係,,咩事?]

峰[你岩岩諗咩?]

我[冇ar?]

峰[諗緊岩岩d野?]

我[下,,冇ar!]

峰[冇就聽書na!]

我[乜你都聽書咩?]

峰[玩野ar]望住瑩個時,,好q

我[冇ar....]

========================================
                           放學....

峰[仲唔開心?]

我[小小na]

峰[同我去一個地方..]

我[咩地方姐?]

峰[唔好理na,,行]

我[我同ar琪講]

我[ar琪,,你自己返去先,,,88]{同琪講}

琪[哦,,,]

欣[搞咩ar佢]
-------------------------------------------------------------
                   峰屋

我[嘩,,,好大呀!]

我[你好有錢?]

峰[唔係我有錢,,係我個會有錢姐!]

我[會??咩會ar?]

峰[黑社會]

我[咁你係......]

峰[我係黑社會大佬]

我[...........]

峰[做咩ar??]

我[冇ar!]

峰[估唔到??]

我[係ar!]

*咕....咕....-瑩個肚-*

峰[食唔食野??]

我[5.....好呀!]

峰[喂]{叫d工人}

工人[係,,咩是?]

峰[同我買d野返黎]

工人[買咩]

峰[唔知ar,,你諗na]

工人[哦]
====================================================

今日作2次...cm..

頂部
cinza1888
嬰兒上路

會員編號 401931
精華 0
積分 265
帖子 96
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5974
狀態 離線
冇人回??唔po na!

頂部
╴|~丫瑤~|╴
初級會員

會員編號 395969
精華 0
積分 319
帖子 106
威望 0 點
I-See幣 10604 錢
GAME幣 99 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-12-23
註冊天數 6001
狀態 離線
有嫁....
唔好當我死嫁bo~
快d post啦....好好睇呀....

頂部
cinza1888
嬰兒上路

會員編號 401931
精華 0
積分 265
帖子 96
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 5974
狀態 離線
唔理sr,,得你一個,,冇cm,,我冇心機!sor

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...