加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 朋友們,,,, (囡囡,糖糖 進)
載入中 ...
cherrie-v-
吹水新手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 256849
精華 0
積分 5451
帖子 3055
威望 0 點
I-See幣 45016 錢
GAME幣 1627 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-1-4
註冊天數 6340
來自 唔知 :)
狀態 離線
  只顯示 cherrie-v- 的帖子
朋友們,,,, (囡囡,糖糖 進)

好耐冇見你地啦 ..
好掛住你地甘多位朋友們>3'
這POZ是送禮給甘多位朋子們XD
有D人既圖我沒有喔;
唔該你地留圖,留名.
可以要字BAN的喔,留名留字..
整左倆個啦XDDD.是ROSA MAMI和MIKO的 ;
好耐冇整野,,超樣衰囉整得 ;

請按圖放大

ROSA MAMI :
long time no see and chat ..
cuz i have no time .. t/\t ..
the mix ban is for u & me ahh ..
my ban is very very ugly ..
sorry about that ! ; =(
[attach]300686[/attach]
[attach]300693[/attach]

MIKO SISTER :
整左MIYABI俾你啦;;;
好樣衰呀整得 ><""
但好掛住你們的說xDD..
請笑納,係樣衰左D.
[attach]300687[/attach]

丁丁姐姐 :
真係好鬼死鐘意你啦:)
你超得意同好傾 ...
好鐘意同你傾計,,,XDD
sayu好可愛>3'但好難美化;
俾我整成甘..好對唔住 t/\t'
sorry ahhhh dinding`love y0u *V*
[attach]301712[/attach]

MIKI:
好少同你吹水,,,
冇咩好講XD都係啦,我地吹多D啦..^v^
個BAN都麻麻啦`:( SOR.
[attach]301716[/attach]

BIBI BABI :
咇咇>3'`好耐冇同你chat啦 :)掛死我啦t^t'
拎左你個ban黎做白老鼠 ... *333*
好樣衰呀個ban`美化係新試的 ..
對不起了個ban .. 整到kon甘`sor!-
[attach]301740[/attach]

翼仔:
都係好掛住你地啦,甘耐冇chatttt ..
字ban不美 .. 謝笑納!
[attach]304505[/attach]

妮妮妮妮妮仔 *33* :
好鬼死掛住你呀 >3'`
成日唔on MSN -v-'
我愛你niiii xD ..
ban好醜醜醜t^t'dun mind la xd.
[attach]304506[/attach]

澄澄澄澄澄澄 >333<' :
sorry 呀@v@ 個 ban甘耐先整好 t^t
都係甘樣衰;冇咩進步xdd
我地得閒要傾多D,增進感情xd
[attach]306941[/attach]

V仔仔仔仔 +V+ :
好多謝你呀@V@俾左那衫個甘正既網俾我XDD
但我整左一個甘簡甘樣衰既BAN俾你;
好對唔住呀 !有機會整個靚D既俾你 ^33^
[attach]307316[/attach]

胡胡囡囡 ^3^ :
我個人認為整中文字ban好似美一點的 ..
所以整左中文喔 xdd
唔鐘意的可告訴我 .. 整多個俾你 . 呵呵 *33*
[attach]308954[/attach]

糖糖寶貝 >V<" :
好多謝您成日整野俾我xdd
王子跟敖犬那個ic0n很棒 .. 我超囍 =)
整左個LinLin的 BG Ban 給你 =]
不囍也是可以話我知 .. 再整嚕 !`
希望你囍囍 ( 雖不是美 t3t )
[attach]308955[/attach]

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
露莎x]` (莎•沙子<3)
灌水老手
vanished;

會員編號 108291
精華 0
積分 49067
帖子 44003
威望 0 點
I-See幣 233417 錢
GAME幣 10 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 蒙妮卡x]`
閱讀權限 130
註冊 2006-1-24
註冊天數 6684
狀態 離線
  只顯示 露莎x]` 的帖子
thz my lovely daughter lae...
is a nice risako banner ah
thz so much again

Friends ar forever.rumours ar wutever.wsyan & rosanna:)

♥I LOVE RISAKO,JANICE,SELENA GOMEZ,GEM!♥
thz hat!:D
thz tw sis!:D
thz manki!:D
thz ngpopo!:D
THZ ALL!
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
lilyandlily
吹水之臣
oh~ flying dog

會員編號 66987
精華 1
積分 19546
帖子 12128
威望 1 點
I-See幣 103363 錢
GAME幣 200 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2005-11-5
註冊天數 6764
來自 @"Meow之國度"@
狀態 離線
  只顯示 lilyandlily 的帖子
you love Elanne also ge? *V*

gum help me make one Elanne ban la XD
name: lilyandlily

thx sin la

thx tw.

頂部
miko. (Guilty)
VIP
miko

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天  

會員編號 166581
精華 3
積分 74067
帖子 55696
威望 13 點
I-See幣 261920 錢
GAME幣 417 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 咇仔
閱讀權限 170
註冊 2006-5-21
註冊天數 6568
狀態 離線
  只顯示 miko. 的帖子
令女妹妹<3
miss u too xd
i love this ban; ilove miyabi
but i love u too xddd
thanks ah:D

頂部
蜜糖B女
吹水學徒
+{ 飛輪海...}}>3<

會員編號 118779
精華 0
積分 2736
帖子 2277
威望 0 點
I-See幣 14395 錢
GAME幣 116 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 KAKAYEE:]
閱讀權限 60
註冊 2006-2-11
註冊天數 6667
狀態 離線
  只顯示 蜜糖B女 的帖子
吾知我算吾算呢?!
之前同你吹過水=)

要字BAN
name ;; MIKI
字;; 每一天都要愛上你  想著你  沉入夢境

THzz =]

頂部
ying._.
吹水神手

會員編號 97632
精華 0
積分 10534
帖子 8130
威望 0 點
I-See幣 35358 錢
GAME幣 200 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2006-1-5
註冊天數 6703
狀態 離線
  只顯示 ying._. 的帖子
CHERRIE ^3^
name ;; ying
star ;; 王子* ai takahashi * yurina
pics ;; wait -v-

code blue >v<

pat's forever ^_^

頂部
ding._.
吹水大王

會員編號 168626
精華 0
積分 23514
帖子 18690
威望 0 點
I-See幣 17644 錢
GAME幣 842 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 冰..xD
閱讀權限 120
註冊 2006-5-26
註冊天數 6562
來自 關你咩事xd
狀態 離線
  只顯示 ding._. 的帖子
哇~_~
見到你add我真係好感動好感動
仲以為你吾記得我
我愛你牙cherrie
sayumi xd
我叫ding xd

頂部
咇仔
贊助會員

會員編號 312489
精華 0
積分 32452
帖子 25036
威望 4 點
I-See幣 134543 錢
GAME幣 727 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 miko.
閱讀權限 220
註冊 2007-4-29
註冊天數 6224
來自 衫益咦死發狗Orz
狀態 離線
  只顯示 咇仔 的帖子
cherrie baby
我來了
name::miriko
star::konno asami
圖在附件=]
先謝謝=]
去我送po俾我打劫

收下了=]
不要緊哦 很美的說=]
謝謝baby的禮物

麻醉XD

頂部
Tigris`翼仔:
灌水高手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天  

會員編號 159473
精華 3
積分 51931
帖子 40285
威望 5 點
I-See幣 101296 錢
GAME幣 13394 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 140
註冊 2006-5-2
註冊天數 6586
狀態 離線
  只顯示 Tigris`翼仔: 的帖子
真係好耐冇見t ^ t
咁耐都見得我
真好

先謝你的禮

字:Everyone is born with a pair of wings, only the one who believes that can fly, would fly up to a high place.

名:Tigris

頂部
ding._.
吹水大王

會員編號 168626
精華 0
積分 23514
帖子 18690
威望 0 點
I-See幣 17644 錢
GAME幣 842 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 冰..xD
閱讀權限 120
註冊 2006-5-26
註冊天數 6562
來自 關你咩事xd
狀態 離線
  只顯示 ding._. 的帖子
叫到我咁鬼老xd
我都好鐘意同你傾計xd
哇!._.
sayumi好可愛<3 你正得都好美*v*
我很喜歡喇xd
我愛死你喇cherrie
即用喇babi <3
y0  

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...