加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: ☆一生.....一世★
載入中 ...
WILLDIEY
初生嬰兒

會員編號 112519
精華 0
積分 313
帖子 16
威望 0 點
I-See幣 10784 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-2-1
註冊天數 6660
來自 hk
狀態 離線
  只顯示 WILLDIEY 的帖子
☆一生.....一世★

第一次作野....作得唔好  唔好話我>.<   有粗口  唔好見怪.....

男主角................

牙偉:15歲..........中3
樣貌:★★★☆☆
人品:★★★★★
脾氣:★★★☆☆

性格:鍾意打機......好串,樣就ok.....,哄女仔勁>.<年中厄過n個女仔...係牙傑同牙俊個fd!!!!!!

牙傑15歲..........中3
樣貌:★★★★☆
人品:★★★☆☆
脾氣:★☆☆☆☆

性格:成日打波.....好動,,令仔......好串.....幾花心........係牙偉最好ga朋友,不過唔多like牙俊,成日都好似同佢有仇咁......

牙俊16歲..........中3
人品:★☆☆☆☆
脾氣:★★☆☆☆

性格:成日打機......令仔,串爆.........,電腦好勁........好多人中2,同傑過唔去!!!!!!!!

女主角:

牙琳
人品:★★☆☆☆
脾氣:★★☆☆☆

性格:成日溝仔............中2左牙俊.....令女............

牙詩
樣貌:★★★☆☆
人品:★★★★☆
脾氣:★★★★☆

性格:同牙偉小學識到e+........同佢好fd,勁好人

牙君
樣貌:★★★★★
人品:★★☆☆☆
脾氣:★☆☆☆☆

性格:同牙傑係小學同學  識左好耐,中2牙傑.........唔多好人

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
WILLDIEY
初生嬰兒

會員編號 112519
精華 0
積分 313
帖子 16
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-2-1
註冊天數 6660
來自 hk
狀態 離線
第一章..........

第一章

今日係九月一號,對學生黎講係一個大好日子,...............

上午7點中
鈴鈴.....鈴鈴

牙偉:邊q個牙 ......幾點牙......
牙傑:今日9月1牙,要番學喇.....偉哥......
牙偉:唔好咁叫我牙......x你牙!!!!!
牙傑:唔好爆粗la......牙偉.....
牙偉:唉   唔講住       拾好d野番學先.....!!!
牙傑l好.我係你樓下等你!!
牙偉:係......

7:30屋企樓下
牙傑:嘩,你搞咩牙,咁耐嫁.....
牙偉:吹咩!!!!我中2牙  唔比咩......
牙傑:聽講咁日黎左3條女wo,唔知令唔令姐
牙偉,你個死仔,又係到發春夢,遲到la!!!

8:00學校
張sir:e+幾點牙,第一日就遲到!!!!!!!!你地三個未死過牙???
牙俊:係牙,未死過牙!!死過就唔係到比你嘈la  牙sir....
牙偉:嘩!你邊到但出黎?????
張sir:你地二個番入去先,牙俊,你跟我黎!!!!
牙傑:低死!!!

唔知牙俊會點呢??第一日就咁!!!
                續~~~

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
WILLDIEY
初生嬰兒

會員編號 112519
精華 0
積分 313
帖子 16
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-2-1
註冊天數 6660
來自 hk
狀態 離線
................

第二章
上次講到佢地番到學.............

8:30係學校......

牙偉:睇下入到咩班sin...........
牙傑:3A wo  我地2個又一班la,嘩...牙俊都係呢班bor....
牙偉:果三條女呢  佢地咩班?????                        佢仲心急過牙傑>.<
牙傑:都係3A wo....
牙偉:佢地叫咩名牙????
牙傑:牙琳,牙君同牙詩........
牙偉:番班房先.......

8:45  係班房
miss lam:今年我係你定ga班主任........e+分位先

牙偉  牙詩  xxxx   xxxx  牙俊  牙琳
xxxx  牙君  牙傑   xxxx  xxxx  xxxx

牙偉:牙詩????點解你會係到?????
牙傑:下,你地識架?????
牙詩:上年考待唔好   轉左過黎......
牙君:唉,呢間band3中學 點都係咁架喇.......
牙傑:靚女,一個人牙???傾下計好唔好/???
牙君:你叫我牙??同你好熟咩,咁叫我,但開喇!!
牙傑:我挑!!好勁咩?
牙偉:收la,傾緊野牙,係到嘈乜牙????
牙傑:你唔係牙,咩事牙你,冇喇喇係到話我.....
續~~~

頂部
fun=]
初生嬰兒

會員編號 386722
精華 0
積分 295
帖子 45
威望 0 點
I-See幣 9775 錢
GAME幣 98 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-11-17
註冊天數 6006
狀態 離線
  只顯示 fun=] 的帖子
係838搵到ga............大+玩下la入來!!!記住測試前5準睇答案丫!!!!切記!!!

12星座滴男女生遇到喜歡滴人會如何表示呢?

顏色那部份人格測驗 : 每一個人只能夠許一個願望 ...... 試試看 , 可是千萬不要作弊 , 不要先看結論 ! 你會對你的答案感到非常訝異 . 我們的腦海就像是一個降落傘一樣 ;當它在於開放的狀態下就能夠達到更好的運作 . 這是非常有趣的 ,但是你必須百分之百的遵守所有的指示 . 千萬不要作弊哦!~~~
*** 在開始本測驗之前請先許一個願望吧***

注意 ! 請依照順序來回答本問卷 .一共只有4個問題 ,但是如果你在回答之前先偷看了結論 ,
你就無法得到真正誠實的答案 .
現在請慢慢的閱讀並且回答 . 不要事先偷看
請準備筆和紙來寫下你的答案 . 在於問卷的最後你將會須要它來解讀你的人格 這是一個非常誠實的問卷 ,它將會告訴你許多關於你 真正的自我 的事情 .
請將以下的5種動物 , 依你對它們喜愛的順序列:
- 母牛 - 老虎 - 綿羊 - 馬 - 豬-
請在於以下的每一句話之後寫出一個你對於它所感覺的形容詞 :
- 狗 - 貓 - 老鼠 - 咖啡 - 海
請想一些人 (這一些人必須認識你 , 並且對你來說是非常重要的人)
將這一些人與以下的𡟺色聯想在一起 (不要重複名稱或𡟺色)
每一個人只能和一個𡟺色聯想而已 .
- 黃色 - 橘紅色 - 紅色 - 白色 - 綠色
最後 , 請寫下你的幸運號碼以及一個星期中你最喜歡的日子

寫巧未丫大+!!!寫巧就look到最下la!!!記住係寫好先至look bo!!!未寫巧禁look丫!!!

你已經寫好了嗎 ? 請確定你所寫出的答案是你內心真正的感受 這是你最後的機會來作出任何的變更. 現在請看以下的解說 :但是在閱讀之前請再度許下你之前所許的願望 .
下面是答案哦,準備好了沒有啊??
這將會解說你心目中許多重要事件的順位 : 牛 , 代表事業 老虎 , 代表自信 綿羊 , 代表愛情 馬 , 代表家庭 豬 , 代表金錢
你對於 狗 的形容詞就是形容你自己本身的人格. - 你對於 貓 的形容詞就是形容你的伴侶的人格 . - 你對於 老鼠 的形容詞就是形容你的敵人的人格 . - 你對於 咖啡 的形容詞就是形容你對於性的看法 . - 你對於 海 的形容詞就是形容你對於你自己本身的人生的看法 .
黃色 : 這是一位你永遠不會忘記的人 . 橘紅色 : 這是一位你永遠可以當他滛 真正的朋友的人 . 紅色 : 這是一位你真正深愛的人 . 白色 : 這一位是你靈魂的雙胞胎 . 綠色 : 這是一位你終身難忘的人 .
你的幸運數字的數就是要發給別的貼吧的數``然後你的願望就會在一個星期內,你最喜歡的那一天實現`
做完要回帖!!!否則將事願違!!

我們無緣.無分...
   咁....
      我們已經沒用空間了,,,,,,,,
已經結束了....
         結束了的白日夢...
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...