加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {轉}高清寶寶自稱靚過黑澀會美眉
載入中 ...
W. (此用戶已被刪除)
贊助會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天  

會員編號 21175
精華 3
積分 17189
帖子 4636
威望 11 點
I-See幣 209995 錢
GAME幣 825 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 220
註冊 2005-7-23
註冊天數 6824
狀態 離線
  只顯示 W. 的帖子
{轉}高清寶寶自稱靚過黑澀會美眉

台 灣 黑 澀 會 美 眉 又 嗲 又 cute , 強 勢 攻 港 更 令 港 仔 癡 呆 迷 , 港 女 大 市 再 急 挫 。
好 在 最 近 有 playstation 3 高 清 台 HiTV , 搞 個 《 高 清 補 習 社 》 節 目 , 18 位 土 炮 妹 學 足 美 眉 扮 可 愛 玩 遊 戲 , 仲 連 美 眉 投 票 制 度 都 一 樣 抄 足 , 一 於 進 行 港 女 反 擊 戰 , 誓 要 全 面 收 復 港 仔 市 場 。 最 索 Stephanie 明 踩 對 手 : 「 我 靚 過 班 美 眉 啦 ! 」

香 港 唔 執 輸 , 即 刻 整 隊 叫 高 清 寶 寶 , 曬 制 服 擺 明 抄 美 眉 , 新 城 前 DJ 何 基 佑 扮 黑 人 帶 住 班 model 仔 , 不 過 班 囡 囡 話 : 「 我 全 部 高 清 見 得 人 , 一 定 靚 過 班 美 眉 。」

「 高 清 寶 寶 」 學 足 台 灣 「 我 愛 黑 澀 會 美 眉 」 設 有 排 行 榜 , 經 過 近 兩 個 月 網 友 投 票 , Stephanie 以 690 票 排 第 1 , 對 於 有 網 友 話 佢 醜 過 美 眉 , 票 王 Stephanie 就 好 嬲 咁 話 : 「 係 網 友 冇 睇 過 我 節 目 , 我 一 定 靚 過 班 美 眉 ! 佢 淨 係 獨 沽 一 味 sell 嗲 , 冇 新 意 ! 」

「 高 清 寶 寶 」 平 均 18 至 20 歲 , BB 就 觀 塘 IVE 讀 廣 告 設 計 , BB 話 : 「 我 知 網 友 話 我 抄 黑 澀 會 , 又 話 我 個 妝 好 厚 , 其 實 班 美 眉 佢 個 妝 同 我 差 唔 多 , 只 因 我 行 高 清 廣 播 , 睇 得 清 楚 !

「 高 清 寶 寶 」 網 頁 同 「 黑 澀 會 美 眉 」 網 頁 都 抄 到 十 足 , 不 過 美 眉 係 玩 淘 汰 賽 制 , 「 高 清 寶 寶 」 就 算 包 尾 都 一 定 有 得 出 鏡 , 唔 怕 被 out !

呢一個係寶寶的網頁 : 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

抄到十足十啊 - 3 -
仲要話[ 一 定 靚 過 班 美 眉 ] = =
好自大啊

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
-囍`-0-
認證會員
我是 囍`

會員編號 188849
精華 0
積分 384
帖子 866
威望 0 點
I-See幣 13826 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-7-13
註冊天數 6468
來自 囍`
狀態 離線
  只顯示 -囍`-0- 的帖子
有冇搞錯啊\3/

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
神人=]]
初級會員

會員編號 397127
精華 0
積分 336
帖子 144
威望 0 點
I-See幣 10555 錢
GAME幣 608 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-12-28
註冊天數 5935
狀態 離線
  只顯示 神人=]] 的帖子
我好想丁佢地LOR,,,,,
咩事AR  E+,,,,
黑澀會是最好的,,,
人又令,,,
樣又正,,,
最重要係有身材AR  MA,,

mSnnn'':;: [email protected]   X]

♥`x*愛你再苦都很想擁有`;-)
xXX 請你來到我的懷抱*`'
頂部
嘿嘿嘿嘿.
吹水大王
D0 y0u k0nw it t_t ?

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 282339
精華 0
積分 29695
帖子 18270
威望 2 點
I-See幣 29847 錢
GAME幣 1761 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2007-3-1
註冊天數 6237
狀態 離線
  只顯示 嘿嘿嘿嘿. 的帖子
我完全睇吾出黑澀會有D乜野系抄M娘咖L0R-,-
仲有丫
好心佢地抄人就吾好話乜黑澀會抄人啦
佢自己咪又系抄黑澀會!

Bl0g ♥♥♥ http://blog.qooza.hk/loven_lam

I zhang yun jing

頂部
Ying
吹水新手

會員編號 204348
精華 0
積分 4457
帖子 2609
威望 0 點
I-See幣 25175 錢
GAME幣 306 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-8-23
註冊天數 6427
來自 ♪外太空♪
狀態 離線
  只顯示 Ying 的帖子

QUOTE:
原帖由 omg. 於 2008-1-1 07:18 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
我完全睇吾出黑澀會有D乜野系抄M娘咖L0R-,-
仲有丫
好心佢地抄人就吾好話乜黑澀會抄人啦
佢自己咪又系抄黑澀會!

我係mm fan 都睇唔過眼啦

頂部
kammykwan
初級會員

會員編號 163519
精華 0
積分 406
帖子 140
威望 0 點
I-See幣 10287 錢
GAME幣 5463 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-5-13
註冊天數 6530
狀態 離線
  只顯示 kammykwan 的帖子
戈班高清寶寶擺明抄黑澀會l0r!
仲要自大到話佢地令過黑澀會,,
超吾gur佢地!
可能淨系鬼鬼一個刀好過晒佢地tIm ;>
永遠sUp*黑澀會的說`=)

頂部
嘿嘿嘿嘿.
吹水大王
D0 y0u k0nw it t_t ?

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 282339
精華 0
積分 29695
帖子 18270
威望 2 點
I-See幣 29847 錢
GAME幣 1761 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2007-3-1
註冊天數 6237
狀態 離線
  只顯示 嘿嘿嘿嘿. 的帖子
佢竟然DEL我CM W0R-,-
吾想比人話咪汁左佢L0R!

Bl0g ♥♥♥ http://blog.qooza.hk/loven_lam

I zhang yun jing

頂部
wunik
初級會員

會員編號 393556
精華 0
積分 689
帖子 297
威望 0 點
I-See幣 12579 錢
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-12-14
註冊天數 5949
來自 哪裡怕星球
狀態 離線
  只顯示 wunik 的帖子
淨係鬼鬼同丫頭刀好過佢地la
咩高清寶寶,扮哂可愛咁
好憎高清寶寶ar

○o●|[水造的我!×°°
﹏○°×才有那麼多眼淚哭]`×[]*

mY xG:Mr_lik

頂部
〃屎塔貓=)
中級會員

會員編號 361100
精華 0
積分 960
帖子 370
威望 0 點
I-See幣 13726 錢
GAME幣 175 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-8-20
註冊天數 6065
來自 老人院
狀態 離線
  只顯示 〃屎塔貓=) 的帖子
抄blackie l0r
搞挫牙
抄抄抄
禁有本事自己創新牙
好得意咩

頂部
●荔枝●
高級會員

會員編號 222056
精華 0
積分 224
帖子 716
威望 0 點
I-See幣 9218 錢
GAME幣 111 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-10-22
註冊天數 6367
狀態 離線
  只顯示 ●荔枝● 的帖子
慳d啦咩高清寶寶,,,吐=]個個都今樣x...
仲係到扮哂野,明抄黑澀會又唔認,,
自己化妝厚又話美眉同佢地一樣人地美眉唔洗化妝同素顏都靚過佢地啦,,
死cheap精!

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...