加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {完}(轉)[口語+粗口]我一直__都在",,}'你身後[[等待
載入中 ...
MI_KI
初級會員

會員編號 279573
精華 0
積分 742
帖子 223
威望 0 點
I-See幣 12630 錢
GAME幣 305 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-2-24
註冊天數 6331
狀態 離線
  只顯示 MI_KI 的帖子
SuP;
好睇-3-`跟住呢?

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
I-See幣 11737 錢
GAME幣 3468 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊 2007-10-23
註冊天數 6090
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
  只顯示 ☆小婷★ 的帖子
ch...9-*

牙文番到屋企...就拎起左個相架...而相中人..系1個好令..好可愛既女仔..>W<"

文::牙晴.....我究竟系咪中意左佢呀!"點解佢有甘大魔力既...

點解佢可以令我重新中2 1個人?!"你知唔知呀...我以為我而一世都只係中2你1個ga咋!""

但係點解...你吾會怪我架可?!"=) 牙晴...你永遠係我心入面...永遠...

牙文一路講...一路傻笑..."

文::但系點解.,,,,點解我生日佢都要走左去!"?佢今日係我女朋友黎ga!"

佢點可以話走就走ga!`佢係咪去搵個個男仔ar...!"

[[牙文望住個相架係到抱怨...成個細路仔甘...]]

{{誰都只得那雙手.....靠擁抱亦難任你擁有.....要擁有必先等失去怎接受}}

文::喂..!

彤::喂..牙文..你系邊ar?!"

文::乜你記得我la咩!" {成個細路甘,,,}

彤::吾好講甘多la"" 而家11點幾啦....就黎過12點la...你落黎你屋企樓下la...

文::下...落去做咩ar?!"

彤::你落左黎先la...我...到...啦..!{喘哂氣!!}

文::下..哦..

牙文就好快甘出左門口la!""但系點知...

{轟!!}困LIVE!`

文::小`! 你吾系ar..而個時候黎困LIVE!`!! [[點算呢..牙彤等緊我架!""]]

{{禁鐘,,,}}

文::唔係下化,,!鐘都壞既,,,! 遲早搬去第度,,!{甘點算呢,,,}

文::唉,,,死就死la...!

----------------------------------------------------------------------------

11:30....彤::點解仲未黎ga...!"

11:35....

11:40.....彤::使唔使甘耐wOr..."

11:50....彤::佢落唔落黎ga...電話又唔通...吾系有咩事ar!!!"@@

11:55....彤::無密碼...又入唔到去..佢究竟點呢!"

伱走了,,,莪還苛苡對伱說什麼?
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6090
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
cH.11,,,,

彤::嘩,,你屋企..都幾亂下wO`{吾系幾,,系好亂,,,!}

文::我自己搬左出黎住,,,,無法la,,,吾中2執屋ar ma"" xD`!{懶!}

彤::唉,,算la,,,我抵諗D,,,幫你執下佢la,,,!`

文::甘大,,,,吾使la,,甘辛苦,,,遲d 請人黎執咪得lOr!`好多野ga我屋企!`

彤::吾緊要la,,,系呢,,我好肚餓ar,,,有冇野食ar@@"

文::我煮個面比你食la`!=)`

彤::食吾食得ga@@?"

文::吾hO食la甘"!{扮嬲,,,!}

彤::吾hO吾hO!!我食食食,,,,! =)`吾該你la"{扮細路仔,,}

文::傻妹""!! {行左去整面,,,}

牙彤聽到{傻妹},,即刻諗番起牙樂,,,

彤諗[[死la,,,我出左黎甘耐,,電話又冇電,,,,實膽心死佢la`!]]

彤::牙文,,可吾可以借你電話比我ar?"

文::下,,你個部呢?!"

彤::冇電ar"岩岩我系系樓下電話亭Call你 ga,,,,

文::哦,,,打比邊個先!?"吾比打比仔!!"

彤::下,,,我想打比個fd 咋ma""

文::男定女先!`!{成個呷醋樣,,,}

彤::下,,,um....女!"

文::真系?!

彤::嗯嗯"! [[又關你事,,,!!]]

文::甘好la!`{拎左個電話出黎,,,}

文諗[[傻架咩我,,我又唔係佢邊個!

我只係佢今日既男朋友咋嘛,,,管佢甘多做咩jE`!白痴!]]

之後就入左去煮面la...

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6090
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
ch.12,,,,

牙彤黎左個電話就打比牙穎la`!

彤::牙W!ng!,,,

穎::死野!你肯打黎la咩!"我同牙樂都吾知打左幾多次比你la!!

又吾系屋企,,,電話又唔通,,,你知吾知牙樂搵左你幾耐ar下!`!

佢搵左你6個鐘la,,,,你系咪應該話低聲ar,,,!你.....

彤::好la好la,,,你幫我同佢講聲ar""SoRRY ar,,要你地甘擔心我,,,!

但系,,我e 家系個fd 屋企,,,吾傾住la,,,遲d 見到你再傾la,,,,吾講la!!

記得幫我話埋牙樂知ar,,,,bYebyE!! {CUt線...}

文::牙樂,,,你條仔ar?!"{呷醋+少少嬲,,,}

彤::梗吾系la,,, 我個fd 咋ma,,,有仔今日就吾會陪你la,,!

文:: 即系話,,,如果你有仔既話,,,就吾理我?"! {哄到勁埋...}

彤::你,,你做咩ar,,你吾系煮面ga咩,,,仲吾去,,,水滾啦!`!{{面紅,,,}}

文::算la,,你有冇仔吾關我事,,,! 反正我同你既關係,,只系維持,,,24小時,,,!

{行左去煮面,,,}

{{反正我同你既關係,,只係維持,,,24小時,,,!}}

牙彤聽到e 句之後,,,吾知點解好心痛,,,,

文:: 仲吾執野,,,, d 面熟la,,,再吾執就無得食!! xD`!{好奸,,,}

彤::哦,,,

彤諗[[傻左咩我,,,心痛咩je`人地講得岩ar,,,佢只係無女陪先搵我咋ma,,,

而且佢甘令仔,,,又口花,,,,實好花心!!`唔岩我既,,,]]{3樣野都拉得埋黎講,,勁!}

執執執,,,,,無啦啦,,,,比牙彤見到1個相架,,,,

彤諗[[個女仔好令呀,,,好純,,,,好有天使feel呀,,,同牙文,,,,好襯]]

雖然牙文係成日笑,,,但係今次牙彤見到既係,,,

一個佢無見過既笑容,,一個好幸福,,好溫柔既笑容,,,!

文::睇緊咩呀你,,,!

牙文睇到牙彤拎住個相架,,,即刻黑哂面,,,因為佢唔中2 人地搞佢張相,,!

文:: 依樣唔使執,,,,!

牙文一手搶走左個相架,,,但係點知個相架唔小心界損左牙彤隻手,,,

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6090
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
post到呢到先,請多多支持~

頂部
Hiu_-細曉
吹水學徒

會員編號 150242
精華 0
積分 4802
帖子 2081
威望 0 點
I-See幣 13928 錢
GAME幣 687 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-9
註冊天數 6652
狀態 離線
  只顯示 Hiu_-細曉 的帖子
好睇
我SUP你
加油牙

頂部
§嵐嵐§
吹水學徒

會員編號 300823
精華 0
積分 4518
帖子 1971
威望 0 點
I-See幣 20558 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-4-6
註冊天數 6290
狀態 離線
  只顯示 §嵐嵐§ 的帖子
跟住呢@@?
快d po啦,,
好好睇呀,,,,

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6090
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
ch.13,,,,      

牙文一手搶走左個相架,,,但係點知個相架唔小心界損左牙彤隻手,,,

彤::s....

文::呀,,sor呀,,你坐低先啦,,,!我去拎野比你搽,,,

扶牙彤坐低之後,,,就跑左去拎野,,,好快番返黎,,,,

文::可能 la la 地,,,,忍住小小先,,,{hO 溫柔,,!}

無意中,,,比牙彤見到,,,

彤::依@@" 點解你d手指甘好既,,,@@"岩岩6親架?"{緊張,,,}

文::吾,,吾系ar`

彤::甘做咩ar`!! 仲有小小損左t!m ar`!快d講!!"

文:: 岩岩困live 個親唔小心整親咋嘛"{講得勁快!!}

彤::下,,,你講咩ar,,困liVe 個親做咩ar??!" {聽唔到,,,}

文::冇,,冇事啦,,,整親小小咋ma... 你快d消左毒先啦!"

彤:: 唔得!` 你唔講,,,我唔整!" {玩威脅@@!}

文::唉,,講la講la,,,岩岩困live 個陣,,,,電話又收唔到,,,看更又唔係到,,,

個鐘又壞左,,,又就黎到12點wOr...`

彤::講pOint 唔該!"

文::我咪,,,自己拉開度門lOr,,,,

彤::下,,,!! 你自己拉開度門@@ 嘩,,你唔做消防真係哂曬!!"

扮sUpeRmAN 呀你而家!` 甘危險你都做,,,!!{緊張+嬲嬲地...}

文::甘就黎到12:00ma!!"你又話有野送比我,,,我點知我唔落黎你會唔會嬲我ga!

彤::我而家真係嬲lOr...{嘟嘴>33<`hO得意!}

[[其實牙彤hO感動T/\T,,但係佢又嬲牙文唔理自己安全]]

文::唔好嬲啦,,,睇下我幾好人,,,!再嘟嘴我咀落去架la,,!

牙彤即刻合埋個嘴,,,咪同實一實,,,

文::白痴! 拎隻手黎啦,,,消毒呀,,{捉左牙彤隻手去整,,,}

彤::s....{痛,,,,!}

文::梳呀!!整痛你t!m,,,我細力dd下,,,!{勁專心,,,}

牙彤一路望住牙文幫佢整個傷口,,,唔知點解覺得好幸福,,,

但係一諗到個張相同埋牙文既反應,,,就好唔開心,,,!"

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6090
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
{CH.14}

彤::吾使啦la,,我自己得la,,,!{即刻縮手,,,}

文::白痴ar你,,,!單手點整ar,,,拎黎la!!{捉番住牙彤隻手,,,}

彤::都話左吾使lOr!" {好惡,,,+ 縮番隻手,,}

文::做咩ar你,,,吾好嬲la,,我吾系有心架,,,!

彤::夠鐘la,,我想走,,,!bYEBye!{有d想喊,,,!}

文::吾得~!`  未夠鐘吾走得!`! {攬住牙彤,,,!}

彤::放開我ar!`! {心::求下你放開我啦,,我唔想再留戀你呀!`}

文::吾得!`你e家系我女朋友,,,我吾會放手~!`

彤::玩夠la,,我地只系扮架咋!!`吾好甘認真好冇ar!`系你講ga,,,

我地既關係只系維持24小時ga咋,,,今日過左之後,,我地2個咩都吾系ar`!

你明唔明ar!` 系1個GAME 黎架咋,,,太投入對大家都吾好`!{推開牙文,,,}

文::甘點解你要送野比我,,!?如果你系覺得過左今日之後,,我地咩都吾系既話,,

甘點解你要親手整條同款既手繩比我ar,,,!你岩岩點會甘緊張ar!{發嬲!}

彤::我緊張你只係因為我當你係男朋友lOr!!!但係而家吾系la!

條手繩只係1份生日禮物""!冇其他意思,,,!令你誤會吾好意思lOr!!

我只係做番,,,,做番,,,我e個{臨時}女朋友應該做既野,,,你唔中2,,可以dum左佢,,,,

可以忘記我e個人...

{開門,,,}

PANG`!走左,,,,

而牙文,,,就企係到呆住左,,,過左一陣,,,佢拎起左個相架,,,一路笑一路講....

文::牙晴,,,你系咪覺得佢好特別呢,,,你系咪覺得佢都對我有FEEL 呢,,!=)`

唔理佢對我有冇FEEL,,我決定,,,,一定要追到佢!!

我....林希文...非她不要!!`!

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6090
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
ch.15...

******{學校}******

穎::彤彤,,,你冇事ar ma'"神不守舍甘既,,,!!

彤::嗯?! 冇,,冇野呀!"=) 唔使擔心我wOr`! {笑...}

樂::唔擔心就假啦,,,琴日成日無啦啦唔見左人,,!

彤::依,,你幾時黎架,,,吾hO甘la...最多我請食lUncH`! 好冇?!"

樂&穎::吾要!` {hO齊}

彤::甘架>/\<"甘,,甘你地想點Wor`!{佢地好奸,,,!}

穎::快d講,,! 你琴日到底去左邊@@?"

彤::去同個fd 慶祝咋ma`!

樂::fd?" 邊個ar? 我識吾識ga?"

穎::系lOr,,冇理由我唔識ga!"

彤::我...

突然間,,,牙詩同埋牙言行過....

詩::依,,系牙彤wOr` 言言,,同人打聲招呼啦,,,{勁奸`}

樂::你條T卜街,,,,仲行過黎做咩ar,,攞景定贈興ar,,,我同你講過,,你hurt到牙彤既話,,我同你再冇fd 做,,,"!

言::樂,,,我....

樂::我xx樂當冇識過你e d 甘既人`!

詩::xx樂...吾hO 以為你自己系邊個,,,邊個稀罕同你,,,

言::牙詩,,,行啦,,你吾系話想去tOlieT 咩....

詩::hO!!反正我都吾想對住D姣婆...!"{睥住牙彤,,,}

樂::邊個系姣婆ar 依家,,,!"

穎::牙樂,,算啦!" 牙彤上左去啦!"

樂::我識錯你!"{睥一睥佢之後走,,,!}

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...