加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {完}(轉)[口語+粗口]我一直__都在",,}'你身後[[等待
載入中 ...
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
I-See幣 11737 錢
GAME幣 3468 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊 2007-10-23
註冊天數 6090
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
  只顯示 ☆小婷★ 的帖子
{完}(轉)[口語+粗口]我一直__都在",,}'你身後[[等待

(轉)我一直__都在",,}'你身後[[等待

彤::令女+單純!!可愛型!`好好人,,,,開朗...hO中2講野!`
好憎D 花心既人`!

穎::{{牙彤個bEst Fd`}}
令女+冷靜.!!氣質型!!` 唔中2講野`! 細心...好識為人諗!"

言::{{牙彤既...前男友!}}
令仔"CoOl" 口花花+花心!`當女仔係玩具!"`

樂::{{牙彤既....好朋友!}}
令仔""熱情開朗型!" 陽光大男孩!`對愛情專一!"`由始至終只愛一個!`

文::{身份...秘密!!}  
令+型仔!" 1個字..[型]!!'"好中2串人同中2玩+玩得起!!`

詩::姣婆1個!超妒忌牙彤....成日覺得牙彤比唔上自己!`自大!!!

琳::牙詩D 跟班....同樣係8婆一個!!但係...對愛情...都算專一!"`

其他角色.....遲D再加}}`!

睇完回呀大家~

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6090
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
cH.1`                             [`!分手!`]               

男仔::牙彤....不如我地...分手啦!|`!

彤::下.....點解wOR"!=3=` 我有咩做錯呀!" 我改呀"{己經係到喊!}

男仔::我地無可能架啦!我對你D FEEL 淡哂啦!" 你死心啦!"`\./{走左...}

彤::點解..點解要甘對我!"`{喊喊下...暈左`!}>-<

而一直企係樹後面既人就衝左出黎....

而E個人..就係牙彤個FD-----樂....'''

樂::牙彤..牙彤!" D!U`..又係佢!"

{{之後就抱左牙彤番屋企""!}}

牙彤醒番之後...見到1個唔熟既地方...即刻勁驚!"

彤::嘩..! E 到邊到黎架....

{{之後牙樂入左黎...}}

樂::E!你醒啦!?"

彤::@@ 牙樂?!"E 到邊到黎架@@"

樂::我屋企囉....頭先見你暈左...咪抱你番黎!"

彤:: 下...唔..唔該你呀!"{面紅...}

牙彤同牙樂雖然係好朋友..但係始終未比佢抱過...所以好怕羞...`

樂::E!傻妹..你面紅Wor!`{奸笑!`}

彤.::咩wOr! 都係你啦!`衰人!;`

樂::嘩..又關我事...!!算啦..出黎食野啦...我煮左d野比你食!"

彤::又好..好耐無食你煮d野啦!`

樂::甘就出黎啦...傻妹!"`=)

彤食食下...又諗番起牙言{岩岩個男仔}..." 之後就係到喊!"而牙樂即係行埋去.."

樂::傻妹...做咩無啦啦喊呀...我d 野難食都唔使喊呀!" {其實佢己經知咩事!}

彤::唔係...呀..你...你d 野..好好食...!"只不過....

樂::唔好甘啦!" 佢唔要你...係佢走寶咋嘛!``你仲有我......

彤::下...!{定左定`}

樂::e個朋友呀嘛!"哈哈....-33-

彤::但係..我真係好中2佢呀!"`點解佢要甘對我wO"`我有咩唔好`!{狂喊!`}

樂::傻妹..唔好喊啦!"" 放低佢啦!" 我身為1個稱職既朋友...一定會係你身邊撐你既!"`

{{係我眼中...你永遠都係最好個個!`}}

彤::牙樂...多謝你呀!"`{感動!!`}

樂:: 快d 去洗面...食埋d 野...我送你番屋企啦..唔係你屋企人實擔心死!"`{笑..`}

而牙彤見到牙樂d 笑容...唔知點解覺得好Warm``個心...都再無甘痛啦...`

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6090
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
Ch. 2`

牙彤食完野之後...牙樂就送佢番屋企啦!`

彤::牙樂....今日好多謝你ar`! 唔係你,,,,我真係唔知自己可以點!`tHZ 你呀!'`

樂::傻妹=) 我地係好朋友黎架嘛!`係咪xD` 仲有呀..你仲有牙W!ng 架!`所以呢....

彤::唔好甘唔開心呀嘛!!" 我知啦,,{笑"}

樂::笑番咪好囉!"` 上去啦~`

彤::嗯..byE!`聽日見!"

樂::嗯""

{你要記住...我永遠都係你身邊..!!係永遠..}

牙彤番左上去之後"就開左部電腦-3-

mSN 無啦啦有人aDD 佢!"`

[生日快樂!!__文]嗨"

[{{彤}}真!`]HalO`!

[生日快樂_文]做個FD 呀"!

[{{彤}}真!`]好呀^^`

[生日快樂_文]今日我生日呀"!

[{{彤}}真!`]係@@`生日快樂喔`!

[生日快樂_文]你可唔可以陪我呀"?

[{{彤}}真!`]下?!"`-0-`

[生日快樂_文]唔係既話..我就要自己1個過架啦"!

牙彤心諗::反正我都同牙言散左啦..而且佢唔似衰人!

[{{彤}}真!`]好啦!`=)

[生日快樂_文]好野!甘我地就2:00係XXX既7-11等啦!"

[{{彤}}真!`]嗯`好啦...=)

[生日快樂_文]你電話幾多號呀'?

[{{彤}}真!`]638495XX

[生日快樂_文]嗯"好啦"一陣見"!

[{{彤}}真!`]一陣見!=)

之後牙彤就開始換衫啦...`

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6090
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
post住2張先啦~記住回呀~

頂部
chilingx720
初級會員

會員編號 219037
精華 0
積分 852
帖子 283
威望 0 點
I-See幣 13023 錢
GAME幣 328 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-10-12
註冊天數 6466
來自 HK
狀態 離線
  只顯示 chilingx720 的帖子
都OK呀  .....
快d post 埋佢啦 ""

頂部
MaNdY敏
初生嬰兒

會員編號 386903
精華 0
積分 202
帖子 1
威望 0 點
I-See幣 10981 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-11-18
註冊天數 6064
來自 香港
狀態 離線
  只顯示 MaNdY敏 的帖子
下....無奈囉~同唔識既人一齊出街?
有冇危險嫁?搞搞我有小小擔心牙彤!

頂部
ar_wing10
初生嬰兒

會員編號 379564
精華 0
積分 278
帖子 42
威望 0 點
I-See幣 11159 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-10-16
註冊天數 6098
狀態 離線
  只顯示 ar_wing10 的帖子
這個STORY都OK 呀~
再POST呀~
SUPPORT YOU!!!

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6090
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
同你地講啦,呢個故事有3個結局嫁~

頂部
im/kary.
吹水高手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 253742
精華 0
積分 8675
帖子 4713
威望 0 點
I-See幣 20447 錢
GAME幣 1651 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2006-12-27
註冊天數 6390
來自 .
狀態 離線
  只顯示 im/kary. 的帖子
呢個故事有點兒誇張囉!我鐘意阿榕個個多D

頂部
~~根根~~
認證會員
●○●沒有愛就會死的人◆◇◆

會員編號 374938
精華 0
積分 1850
帖子 914
威望 0 點
I-See幣 15626 錢
GAME幣 6391 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 junior01
閱讀權限 60
註冊 2007-9-28
註冊天數 6116
來自 我老豆同我老母
狀態 離線
  只顯示 ~~根根~~ 的帖子
都幾好睇呀~~!!!
要post埋落去呀~~!!!!

~~根根~~

☆  ---◇◇◇   永遠的永遠...回憶著回憶...等待著你曾經的等待~

■♂我愛你◆◇◆~….`☆♀愛到甚麼時候●○●♂愛到妳不愛我的時候….■

[[對不起....我愛你]]
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...