加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 【原創】→忘~不了--你*給我,,/“像死的×, 傷*→,痕”●┘╭續集╯{完}
載入中 ...
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
I-See幣 14954 錢
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6108
來自 我媽媽的肚子v33v
狀態 離線
  只顯示 ×°酷愛♀欣 的帖子
冇人回post ge!?
睇完又唔post!!= =''
唔post ge話..我唔作喇!!
鳴鳴..

i`am m1ss KY
  ★′kY×Ja111;D
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
ar_wing10
初生嬰兒

會員編號 379564
精華 0
積分 278
帖子 42
威望 0 點
I-See幣 11159 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-10-16
註冊天數 6070
狀態 離線
  只顯示 ar_wing10 的帖子
唔好唔作呀~
我好想睇呀~
快D再POST 啦~
SUPPORT YOU!!!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
●siu_y_an§
初生嬰兒

會員編號 384790
精華 0
積分 200
帖子 5
威望 0 點
I-See幣 10864 錢
GAME幣 114 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-11-8
註冊天數 6046
狀態 離線
  只顯示 ●siu_y_an§ 的帖子
好正呀@@
+油=]

頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6108
狀態 離線
上集提要~~~~

~~~~希屋企~~~~

希: 上我房呀!!

琳: 係= =''

~~~~希間房~~~~

琳: (偏咀)

希: ..............
=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
Ch.12 愛你不需理由!!

希: 嘿嘿..老婆!!(攬住琳)

琳: 想點呀!?

希: 你知ga!!

琳: 唔知bor!!

希: 車..我..

琳: 我咩呀!?

希: 下...面...脹左呀!!

琳: 咁又點呀!?

希: 幫我救火!!

琳: 好...

希: (爆笑)

琳: 難呀!!

希: 超..咁唔好怪你老公我喇!!呵呵呵

希: (係琳上面)

琳: (係希下面)

e家黎講即係..男上女下咁解

琳: (面紅)

希: (咀阿琳)

呢一次ge kiss..kiss得好激..係咁申利..

阿希開始除阿琳d33..阿琳除左阿希件Tee..

經過一輪撫摸之後..阿琳可以容納到阿希喇!!

琳: 嘩..痛嫁大佬..

希: 細力D囉咪!!

因為阿琳E家係破處呀!!

琳: 你有冇戴呀!?

希: 戴咩呀!?(好enjoy同琳做)

琳: comdom呀!!

希: 死..冇戴wo!!

琳: dee你丫..

希: 買隋胎藥食囉!!

琳: 是但啦!!

希: 點呀!?e家痛唔痛呀!?

琳: 唔痛..

希: 咁我快d嫁喇!!

琳: 是但

希: (由慢變到勁快)

琳: 嗯..呀..呀..嗯

希: 舒唔舒服呀!?

琳: MAMA地啦!!

希: 超..咁我快D大力D啦!!呵..

琳: 呀..嗯..(嗌得仲勁過岩岩)

希: 呢次點呀!?

琳: 好舒服呀!!

希: ^^

做完之後....

希: (狂摸緊阿琳下面)

琳: 頂你..做完仲摸..

希: = =''摸下唔得咩?!

琳: 唔得..

希: 咪唔摸囉!!超../.\

琳: 好肚餓呀!!老公..(推緊阿希)

希: 咁出去食囉!!好唔好丫!?(攬住琳)

琳: 食咩先?!

希: 你話事丫!!

琳: 食韓國料理...呵呵呵

希: 是但丫!!^^老婆B..

~~~~某間韓國料理餐廳~~~~

琳: 呢塊我嫁..唔係你嫁!!

希: 咩呀!?呢塊我燒嫁..係我嫁!!

佢兩個係度搶緊塊牛肉..= =''

(作者: 你兩公婆真係無聊呀!!)
======================================================
想知下集講咩..就POST啦!!
======================================================

i`am m1ss KY
  ★′kY×Ja111;D
頂部
ar_wing10
初生嬰兒

會員編號 379564
精華 0
積分 278
帖子 42
威望 0 點
I-See幣 11159 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-10-16
註冊天數 6070
狀態 離線
  只顯示 ar_wing10 的帖子
and then...
i want to see more~
post more~
support you!!!

頂部
yuko_2320
初級會員

會員編號 358489
精華 0
積分 518
帖子 150
威望 0 點
I-See幣 12712 錢
GAME幣 1277 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-8-13
註冊天數 6133
來自 媽媽的肚
狀態 離線
  只顯示 yuko_2320 的帖子
SUP你哇-33333333333333-
        加油喔`!]

頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6108
狀態 離線
上集提要~~~~

~~~~某間韓國料理餐廳~~~~

琳: 呢塊我嫁..唔係你嫁!!

希: 咩呀!?呢塊我燒嫁..係我嫁!!

佢兩個係度搶緊塊牛肉..= =''

(作者: 你兩公婆真係無聊呀!!)
Ch.13 她到底愛我還是他?!

琳: 嘩..睇下..係姣婆詩!!(老點阿希拎去後面)

希: 邊度呀!?阻住我地兩公婆..打9佢呀!!(比阿琳呃左)

琳: (拿拿聲食左塊牛肉)

琳: 正呀..好味呀!!呵呵呵..

希: 咦..去左邊呀!?

琳: (吞左落肚)

希: (bell緊阿琳)你做過d咩黎呀!?

琳: 有咩做呀!?

希: 我塊牛肉呢!?

琳: 係我肚入面!!

希: 鳴鳴..你知唔知我燒左幾耐呀!?我一塊都未食呀!!鳴鳴..(捉住阿琳係咁fing黎fing去)

琳: 夠喇..(暈晒)最多燒番比你囉!!

希: 早講啦..等左你呢句幾耐呀!!

琳: = =''

食完之後..

希: 食飽飽..有咩玩呢!?

琳: 唔知= =''

希: 丫..不如去迪士尼玩咯!?

琳: 聖誕節先去啦!!e家咩天氣..玩黎都冇意思啦!!

希: 咁又係wo!!咁去邊樹姐!?老婆b..

琳: um..落disco玩啦!!

希: 邊個場先!?

琳: 去你個個!!

希: 我個個好雜嫁!!唔好啦!!我驚你比人溝左呀!!

琳: 點會呀!?我鍚你!!咁愛你..點會比人溝左姐!?係咪呀!?(咀左阿希一淡)

希: 唉..怕左你喇..去啦去啦!!不過..唔準比仔溝左去呀!?知唔知呀!?

琳: 知道..老公b

希: ^^

~~~~Disco~~~~

琳: 老公..我要酒呀!!(醉醉地)

希: 哦..(拎左支酒比阿琳)

琳: (係咁飲)

希: 老婆..食唔食呀!?(拎左粉出黎)

琳: 早就拎出黎啦!!

希: 喇..索啦!!

琳: (一野張d白粉索落鼻度)

希: (都索左d白粉)

琳: 呀..老公..出去跳舞呀!!(hi晒)

希: 好呀..老婆!!(攬住阿琳係咁咀..hi大晒)

琳: (攬住阿希跳舞)

希: (攬住阿琳跳舞)

3個鐘後....

~~~~希屋企~~~~

琳: (醒左)

希: (訓緊)

琳: 老公!!

琳: 嘩..阿希訓覺都幾可愛丫..^^

琳: (忍唔住手met左佢一下..勁大力個隻)

希: 呀..好痛呀!!(大嗌)

琳: (仲met緊)

希: 停手呀..老婆!!好痛呀..

琳: (肯放手喇!!)好好met呀!!>3<

希: (摸住塊臉)好差痛呀!!

琳: 冇野喇!!(變番目無表情)

希: = =''

~~~~學校~~~~

詩: 野..希希!!做咩成日同個八婆一齊姐!?不如..放學去我屋企happy下啦!!(q住阿希)

希: 屌你老味..你知唔撚知你自己好撚煩呀!!借撚開啦!!仆街..

詩: 咪咁啦..人地鍾意你丫ma!!

希: 唔好意思wo..我唔撚鍾意你呀!!仲有呀..彈撚開啦!!<--爆惡

詩: 你好野..余嘉希(喊)

希: 屌..正仆街!!

琳: (目無表情)

希: 喂..老婆!!

琳: 咩呀!?(唔耐煩)

希: 做咩唔出聲姐!?今晨仲好地地嫁!!(feel到阿琳有d唔耐煩)

琳: 關你咩事呀!?(惡)

希: 你e家想點呀!?鍾意個時就攬身攬世,唔鍾意就發脾氣!你想點呀!?我唔知你個心諗咩?(惡)

琳: 咁你又想點呀!?(惡)

希: 冇野喇..(望去第二度)

琳: 屌..(走左去)

龍: 老婆!!(攬住阿琳條腰)

琳: 死開啦你..仆街!!我唔撚係你老婆呀!!(推開左阿龍)

龍: 邊條沐咀激親你呀!?

琳: 關你撚事呀!!彈開啦!!

希: (睇到晒)

龍: 野..咪咁啦!!(姣阿琳)

琳: 屌..你知唔撚知你呢條仆街好撚煩呀!?你可唔可以借開呀!?我做咩開你咩事呀!?(爆惡)

龍: 冇野喇..88(勁down)

希: 阿琳..我有野同你講呀!!

琳: 但係我唔想聽wo!!(走左)

希: 死喇呢次..唉!!
想知下集講咩就post啦!!

頂部
*呀梨__
認證會員

榮譽勳章

會員編號 247875
精華 0
積分 1977
帖子 909
威望 0 點
I-See幣 15359 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-12-16
註冊天數 6374
來自 °﹏×*.夢幻餅乾店┼﹢×*
狀態 離線
  只顯示 *呀梨__ 的帖子
點解冇啦啦會咁架,,
發生左咩事牙!?`
快D PO呢=]`
期待 *[]*'

(`♥﹏天上的的眼淚-他好像懂我的心碎×*'')
頂部
hoho1995
初生嬰兒

會員編號 385707
精華 0
積分 243
帖子 30
威望 0 點
I-See幣 11136 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-11-12
註冊天數 6042
狀態 離線
  只顯示 hoho1995 的帖子
我想睇牙@v@””點解琳會咁既”快po!!十卜你牙
聽日好快d po啦@@

頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6108
狀態 離線
上集提要~~~~

龍: 野..咪咁啦!!(姣阿琳)

琳: 屌..你知唔撚知你呢條仆街好撚煩呀!?你可唔可以借開呀!?我做咩開你咩事呀!?(爆惡)

龍: 冇野喇..88(勁down)

希: 阿琳..我有野同你講呀!!

琳: 但係我唔想聽wo!!(走左)

希: 死喇呢次..唉!!
Ch.14 害怕你會討厭了我!!

希: (爆down)

琳: (覺得自己好似唔多岩咁)

~~~~5E班~~~~

琪and夢: 琳琳..一陣lunch去邊樹食呀!?

琳: 你地話事啦!!

琪and夢: 老公..咁你想去邊度食呀!?

朗and樂: um..阿希你想去邊度食呀!?

希: 問阿琳丫..

琳: 唔知呀..你地話事啦..唔好嘈我!!

朗: 咁不如去食大家樂咯..

樂: = =''姐係食我啦!!

夢: 咪咁啦..老公b

樂: ok..

琪: 喂喂..(細細聲咁叫朗and夢and樂)

all: 咩事呀!?

琪: 點解阿希同琳琳好面阻阻咁ge!?

夢: 係囉..點解咁ge!?

朗and樂: 唔係呀ma..你地都仲未知呀!?成間學校知道晒喇!! = =''

琪and夢: = =''咁點解佢地會咁ge!?

朗: 因為..阿琳發脾氣..跟住阿希咪罵左幾句囉..阿琳咪唔釆佢囉!!就係咁

琪and夢: 哦..原來如此

朗and樂: = =''

~~~~lunch time~~~~

琪: 喂..阿希..你叫阿琳起身..我地去大家樂先呀!!

希: 哦..咁一陣見丫!!88

朗and樂: 8

琳: (訓緊)

希: (想走過去..叫阿琳!!)

點知...唉..

謙: 琳琳..起身喇!!夠鍾食lunch喇..醒喇!!^^

希: DEE你老闆丫..好出唔出E家至出黎!!(火緊)

琳: (仲未醒)

謙: 喂..琳琳!^^

琳: 阿希..對唔住呀!!我唔應該對你發脾氣嫁..對唔住呀!!(發緊開口夢)

希: 借過啦..佢叫緊我呀!!想溝我條女呀..下世都冇你份呀!!

琳: 咩料呀!?

希: 喂..阿琪佢地成班去左大家樂喇..我地行喇!!

琳: 哦..88阿謙!!

謙: 88..(勁down)

~~~~去大家樂中途~~~~

琳: 喂..

希: 咩呀!?

琳: 點解阿謙好似好down咁ge!?

希: 我覺得佢想溝你..咪叫佢唔准溝你囉!!

琳: 哦..(有dd面紅)

希: 喂..講d野比你知丫!!(奸笑)

琳: 講咩呀!?

希: 你知唔知你岩岩訓覺個時呢..發開口夢呀!!

琳: @0@我講d咩出黎呀!?

希: 你話::阿希..對唔住呀!!我唔應該對你發脾氣嫁..對唔住呀!!咁講囉..哈哈!!

琳: (面紅)

希: (扮細路)我都有唔岩..我都唔應該向你發脾氣嫁..對唔住呀!!唔好嬲呀!!老婆B

琳: 好喇好喇..打和啦!!^^

希: 好野..^v^

琳: 傻佬..

阿琳同阿希好似忘記去大家樂呢件事..= =''

~~~~大家樂~~~~

朗: dee..佢兩個係咪扑野呀!?咁撚耐嫁!!

琪: 你個腦成日都充滿左黃色思想!!= =''

樂: 真係..核突呀你阿朗!!= =''

夢: 我有d想嘔= =''

朗: = =''
想知下集講咩就post啦!!^^

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...