加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 【原創】→忘~不了--你*給我,,/“像死的×, 傷*→,痕”●┘╭續集╯{完}
載入中 ...
初生嬰兒

會員編號 253582
精華 0
積分 347
帖子 22
威望 0 點
I-See幣 11085 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-12-27
註冊天數 6362
來自 Hong Kong
狀態 離線
  只顯示 247737 的帖子
怏Dla~快d post la~
點解琳會咁對希ga.......
今次可唔可以post多d呢...?
Support~

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
I-See幣 14954 錢
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6108
來自 我媽媽的肚子v33v
狀態 離線
  只顯示 ×°酷愛♀欣 的帖子
我e家post呀!!
sorsor..岩岩post完另一個小說呀!!

i`am m1ss KY
  ★′kY×Ja111;D
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6108
狀態 離線
上集提要~~~~

~~~~5E班~~~~

琳: DEE你老闆..望夠未呀你!?

希: 未WO!!

琳: ==

希: 同番我一齊呀!!

琳: 唔呀!!

希: 點解呀!?

琳: 你聽唔到佢講咩嫁!?我可能會再死嫁..我唔想再死係你面前呀!!

希: (拉左琳走堂)
======================================================
Ch.9 回來我身邊!!

琳: 喂..你想點呀!?(fing開左希)

希: 仲記唔記得個度呀!?(指住條馬路)

琳: 個度!?

希: 係呀!!

琳: 呀..好痛呀!!(摸住個頭)

希: 點解會咁嫁!?你咩唔係番晒記憶嫁咩!?

琳: 我唔知呀!!好痛呀!!

啪....

琳: 個度係我撞車死ge地方!?

希: 係呀..都係我幫你戴結婚介指ge地方..

琳: 唔怪得之..之前媽咪死前..話呢隻介指..係我出左世冇幾耐..就無啦啦..係我隻手出現左!!

希: 比我睇下!!(驚訝)

琳: 哦

希: 下..唔係呀ma...呢隻介指係我係你撞車死個時幫係戴個隻黎嫁!!

琳: 下..咁姐係..

希: 我地就算左死..都要起番埋一齊呀!!

琳: 點解呀!?

希: 天意掛!?

琳: 唉..同第二個唔得ge咩!?

希: 我之前見到你戴住呢隻介指..我唔知點解好似見過呢隻介指咁呀!!但係我又未見過!!==

琳: 哦..

希: 我唔想再叫你琳呀..我要番你做阿欣呀!!

琳: 咁唔得嫁喇!!雖然我上世都係姓程..但係e家唔係程嘉欣喇..我e家係程凱琳喇!!

(作者: 我爆左阿欣上世個名呀!!呵呵呵)

希: 冇關係嫁..我上世叫司徒朗鋒..e家叫余嘉希..冇分別嫁..只係個名唔同左姐!?冇咩問題呀!?

(作者: 我又爆左阿鋒上世個名呀!!呵呵呵)

琳: 冇可能喇..我地感情已經【格】左好耐喇!!

希: 起番埋一齊..重頭黎過囉!!

琳: 重頭黎過!?有可能咩!?

希: (攬住琳..咀落去)

琳: (慢慢咁合埋隻眼)

佢地兩個..合埋隻眼..阿琳慢慢咁自然..攬住左阿希!!

琳: (心諗: 做咩佢咁好身材嫁!?條腰咁幼ge!?@0@'')

希: (心諗: 條腰好幼呀!不過都唔夠我幼呀!!呵呵呵)(死自大)
======================================================
想知下集講咩..就POST啦!!

頂部
*呀梨__
認證會員

榮譽勳章

會員編號 247875
精華 0
積分 1977
帖子 909
威望 0 點
I-See幣 15359 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-12-16
註冊天數 6374
來自 °﹏×*.夢幻餅乾店┼﹢×*
狀態 離線
  只顯示 *呀梨__ 的帖子
加油=]`
好好睇,,期待呢-v-`

頂部
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
I-See幣 16030 錢
GAME幣 245 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-1
註冊天數 6418
狀態 離線
  只顯示 aszxyoyo 的帖子
好好睇~
十卜你呀~~
加油~~

頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6108
狀態 離線
上集提要~~~~

琳: 重頭黎過!?有可能咩!?

希: (攬住琳..咀落去)

琳: (慢慢咁合埋隻眼)

佢地兩個..合埋隻眼..阿琳慢慢咁自然..攬住左阿希!!

琳: (心諗: 做咩佢咁好身材嫁!?條腰咁幼ge!?@0@'')

希: (心諗: 條腰好幼呀!不過都唔夠我幼呀!!呵呵呵)(死自大)
Ch.10 再續未完之愛!!

kiss完之後....

琳: 做咩你條腰咁差幼嫁!?(妒忌同發脾四中..)

希: 妒忌呀!?

琳: 係呀..吹呀!?(發火)

希: 唔好嬲嬲啦!(攬住琳)

琳: 你上世個時..明明好大隻嫁!!e家...唉!!都唔夠我打喇!!

希: = =''

琳: 走先喇!!(想走)

希: (捉住琳)嘩..抽完我水就想走人呀!!好難bor!!!

琳: 咁你想點呀!?(口講唔在乎..其實心入面好sweet)

希: 起碼..

琳: 點呀!?

希: 做番我老婆豬囉!!(同阿琳個頭貼到勁埋)

琳: (面紅)

希: 咦..你面紅呀!?

琳: 邊有..

希: (已經一早咀左落琳度)

琳: (好sweet)

希: 喇..你走唔甩嫁喇!!老婆b

琳: 呵!!

琪: 好sweet呀!!>0<

琳: 下@0@"

夢: 咪係囉!!

朗and樂: 希哥..野..你好掂呀!!(扮姣)

希: 你兩個死仔丫!!

all: 哈哈!!
想知下集講咩..就post啦!!

頂部
心靈詠
初生嬰兒

會員編號 273331
精華 0
積分 345
帖子 22
威望 0 點
I-See幣 11060 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-2-9
註冊天數 6318
來自 屯門
狀態 離線
  只顯示 心靈詠 的帖子
哇...
咁既作法你都稔到
好勁呢  
好好睇呀
十卜十卜

頂部
lsy113
中級會員

會員編號 224121
精華 0
積分 949
帖子 303
威望 0 點
I-See幣 13216 錢
GAME幣 636 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-10-29
註冊天數 6421
狀態 離線
  只顯示 lsy113 的帖子
十卜你~
加油你
POST LA你~

頂部
tsz-魁.
吹水中手
" Endless.+ ♥ 鬼;`

會員編號 359144
精華 2
積分 7266
帖子 3615
威望 3 點
I-See幣 24102 錢
GAME幣 1694 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-8-15
註冊天數 6131
狀態 離線
  只顯示 tsz-魁. 的帖子
粗 口 太 勁 喇 -_-"
不 過 都 吾 錯 喇 -口-"

加 油 `

頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6108
狀態 離線
上集提要~~~~

琪: 好sweet呀!!>0<

琳: 下@0@"

夢: 咪係囉!!

朗and樂: 希哥..野..你好掂呀!!(扮姣)

希: 你兩個死仔丫!!

all: 哈哈!!
Ch.11 跟你一起永遠都是最甜蜜最幸福的日子!!

(作者: 作左咁耐ge題目...最長呢個呀!!)

琳: (係咁望住希笑得勁開心)

希: 死傻婆..知我靚仔喇!!望到眼都發光!!哈哈

琳: 咩呀!?吹到你又會係靚仔囉!!呵..

希: 你講咩話!?

琳: 廣東話呀!!

希: 死衰婆丫..串我!!(抱起左琳..衝左落樓)

阿希抱住阿琳..由天台跑到一樓..再上番五樓!!

琳: 喂哎..夠喇!!死得喇!!(暈緊)

希: 嘿嘿..

琳: 呢轉車..真係又【鄧】得勁..又快過頭呀!!唉..

希: 睇下你再串唔串我丫!!

琳: 死賤哩!!

希: 咩話!?

琳: (閃左人)

啪..

琳: DEE..邊差個呀!?

謙: 咦..咩係你呀!?>3<(笑得勁開心)

琳: 謙!?點解你會係度嫁!?

謙: 我本來諗住落去圖書館搵資料嫁..點知撞到你囉!!^v^(笑得勁勁勁開心)

希: 你呢個衰婆!!

琳: (離遠聽到阿希叫自己)

琳: 呀..咁我唔阻你喇..我走先喇!!88(拿拿林走左)

琳: 嘩..

啪..

琳: 屌..邊撚個呀!?

x: 咩你咁樣同你老公講野嫁!?

琳: 阿葉子龍先生..我幾撚做左你老婆呀!?

龍: 咩呀..我係發夢個時..我問你做唔做..你笑住咁話做嫁!!嘿嘿..老婆!!

琳: (o大左個咀)屌你老味..你係咪有病嫁!?睇醫生啦..發夢發上腦呀!?on9嫁你!!(勁火)

希: 衰婆..

琳: (又聽到阿希離遠叫緊自己)

琳: 下次先同你計..係咁!!(又勁快咁閃左人)

跑左大約5分鍾之後...

琳: 仆街喇..冇路走tim!!

琳: (望去後面)

希: 嘿嘿..(q埋雙手)

琳: 咩呀!?想點呀!?

希: (攬住琳)

琳: 想點呀你!?

希: 你想你自己點樣丫!?

琳: 小女子以身相【許】..

希: 真嫁!?(對眼發晒光)

琳: 假嫁!!

希: 車..仲以為真tim!!不過如果係真ge話..我都可以接受ge!!呵..

琳: 死自大!!

琳: (拎轉阿希個身)望下後面..個姣婆詩想攬你呀!!(講大話)

希: 邊度呀!?(真係好呃呀!!)

琳: (閃左)

希: 邊有呀!?(拎番轉頭)衰婆丫..(拎番轉頭先知道自己比人老點左)

另一邊...

琳: 呵..真係好呃呀..天真低b純真..真係好搵笨呀!!

x: 邊個天真低b純真呀!?老婆!!

琳: (流緊汗)

希: 喂喂..邊個姐!?

琳: (冇出聲)

希: 我呀!?

琳: (都冇出聲)

希: 放學同我一齊走..跟我返屋企!!

琳: 係..

~~~~英文堂(最後一堂)~~~~

希: 屌..你日日講埋同一樣野..你係咪傻嫁!?(罵緊個miss)

miss lo: 咁你想點呢..呢位同學!?

希: 自修!!

miss lo: 是但!!(怕左阿希..因為阿希係黑社會大佬)

希: 早就應該啦!!

琳: 真係..粗魯呀!!唉..點解我會有D咁ge男朋友嫁!?

琪: 都係一樣姐..同阿鋒差唔多呀!!

琳: 佢上世個時..又斯文..又聽話..又好哈..唉..e家..又粗魯..粗口多羅羅..樣又衰左..頭髮又染到七彩繽紛..唉..同上世比ge話..e家呢個..食屎啦!!

希: = =''唔洗踩到咁勁呀!?

琳: 吹呀!?

希: 放學返到我屋企..你就知味道!!

琳: 好呀!!洗怕你呀!?

希: 訓陣先!!放學叫我!!

琳: 好..難呀!!<--呢兩個字講得勁細聲

~~~~放學~~~~

成班一支箭走晒..

琳: (準備拎野走人唔理阿希)

希: (捉住阿琳..醒左)

琳: @~@"...hi..

希: hi..返屋企咯!!

琳: 哦..

~~~~希屋企~~~~

希: 上我房呀!!

琳: 係= =''

~~~~希間房~~~~

琳: (偏咀)

希: ..............
=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
想知阿希會點!?就post啦!!
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...