加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {轉}|♥♥愛上你,就算死!都冇遺憾!~]]▲☆
載入中 ...
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
I-See幣 21422 錢
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-6-25
註冊天數 6212
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
  只顯示 CECI0822 的帖子

QUOTE:
原帖由 小LA 於 2007-11-15 03:47 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
又系十卜既時候
你POST 的 都幾好睇

哈-*thz牙^_^謝謝...''

警告:字數不足 by fu

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6212
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
第3集

之後,我番到屋企,換左條波褲,就諗住出去
正當我諗住出門口既時候,電話響
”即使分手不要太悲哀 即使分手都故作慷慨 ..”∼我個鈴聲黎的∼
∼電話中∼
我:喂
女:你係邊牙
我:你係邊個牙??
女:屌!我係牙慧牙(好唔耐煩)
我:哦!我去bbq喎,你去唔去牙?
慧:好牙..邊度等牙
我:大快活啦,而家牙
慧:係咁啦byebye(cut左線)

*注:慧 = 芝&雪既好朋友..16歲..自己住..幾有米既

∼大快活門口∼
我落到去,見到牙慧

慧:係邊度燒牙
我:唔知牙
慧:打比牙芝牙
我:你唔打(唔想打電話)
慧(搵黎搵去):頂!冇帶電話喎(好炆)
我:okok!我打啦

∼電話中∼*接通左*
龍:喂(我聽到d呻吟聲)
我:喂!!你做緊咩牙
龍:你唔好理,而家好唔得閒,有d咩好快d講(勁唔耐煩)
我:我係你牙妹黎喎..都唔講比我聽你做緊乜(明玩佢)
龍:屌!扑緊野牙
我:哦!!咁仲燒唔燒野食嫁
龍:燒牙..你搵d野做住先牙..等一陣call你啦(即刻cut我線)

∼∼∼∼
慧:做咩牙
我:牙芝同牙龍扑緊野牙
慧:咁我地點牙
我:去公園仔坐陣先啦

去到公園仔..坐左陣電話響
”即使分手不要太悲哀 即使分手都故作慷慨 ..”
∼電話中∼
我:喂
龍:係邊牙你兩個
我:公園仔牙
龍:等一陣過到黎啦..byebye
我:bye

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
CECI0822
吹水新手

會員編號 337880
精華 0
積分 4758
帖子 2666
威望 0 點
GAME幣 160 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6212
來自 媽媽個肚=)
狀態 離線
第4集

半個鐘頭...

我同慧都聽緊mp3,突然間有人拍我同慧

龍:喂
我:乜牙
慧:你唔好再遲d先黎
龍:咁我地買埋野,唔洗你地買牙ma
我:洗唔洗咁多人牙
龍:特登叫多d令仔出黎嫁(係我同慧既耳邊講)
我,慧:痴線
慧:我有仔啦
我:下!邊個牙?
慧:希希囉(明星牙!!陳x希)
我:妖
慧:車!講下笑∼係米唔比先(扮嬲)
我:唔係..

∼BBQ中∼
去到XX灘,個個係度燒野食...
龍:好x熱牙
芝:係喎!
我:唔得牙,好熱牙,我出去豆豆
慧:我陪你牙!我都頂唔順牙(行左黎我側邊)
龍:冇男仔陪你地兩個,你地唔驚等一陣你地比人姦左牙(係度淫笑)
芝:米嚇佢地啦(比牙龍講一講,擔心我地)
浩:唔洗擔心佢地啵,佢地想比人姦,都冇人姦啦(笑住咁講)
我:咩意思先(我同慧都啤住佢)
浩:冇野牙..我冇講過野牙
龍,芝:你條仆街仔幾時閃出黎嫁
浩:岩岩之ma
我:我而家同慧出去沙灘果邊坐下牙

∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼沙灘∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼
我同慧坐左係度,d海風吹過黎好舒服..d海浪聲...正牙
慧:你而家同牙健點牙?
我:散左啦
慧:你冇事牙ma
我:冇乜lu
慧:真係(好奇怪咁問)
我點點頭

冇啦啦.......................

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...