加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 轉[口語+粗口]}`]♥♥`是誰教壞誰`愛根本沒科學根據!}{完}十卜下啦
載入中 ...
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
I-See幣 11737 錢
GAME幣 3468 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊 2007-10-23
註冊天數 6090
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
  只顯示 ☆小婷★ 的帖子
之後同樂拖住手番俊家`
[叮噹`]
俊;;[開門]咁耐咖榕姐![望一望樂]咦?!炎健樂?![O左咀-0-]
車V;;炎健樂?![O埋]
俊;;咦?!拖手?[O]
車V;;拖手?![O x2]
俊;;一齊左NA?!
樂;;系也.^3^
俊;;咁妳吾理傑NA?![講完即刻掩咀]
車V撞一撞佢;;哈.岩既岩既..分開方可各自開始MA"
                   傑都吾值得妳等既.可
俊;;吾吾吾吾!丫..去食野嚕*3*`同LP等左妳好耐.
車V;;系囉..行嚕*V*
之後我地兩PAIR一齊去食野^3^
[MK茶餐廳`]
因為樂都好錫我..所以都有番D食慾`
突然撞到傑同糖,一齊買完野拖手入黎食野.
俊;;該煨囉..姣西w0r![大聲]
車v;;無計NA.仲多埋條姣公添.
糖;;講咩也八婆!八公!
我;;車V..俊..吾好嘈.我吾想嘈.
樂系木台底拖住我隻手.好緊.
糖;;老公也..我有咩優點姐[特登問]
傑;;下..UM..[望一望我.我即刻拎歪面-3-]
糖;;講NA.
車V..俊;;車XD
傑;;老婆妳有個人主見.
俊;;呢D叫蠻不講理.
傑;;[啤左啤.繼續講]多朋友
車V;;呢D叫姣.
傑;;[再啤啤車V]著衫令..
俊;;呢D叫跟風
傑;;[啤到行一行]樣令
車V;;靠化裝品..
傑;;有立場
俊;;吾肯接納人意見.!
傑;;有愛心
車V;;假仁假義!
糖;;屌!妳兩條仆街系咪想嘈ah..吹雞ahh!
車v;;少少野就吹雞.d o靚遇著妳真系吾得閒嚕..[啜一啜杯野飲]
傑;;好NA w0r你地![望一望我]
樂;;你成日望我老婆咩居心[c00l..鎮定的說-3-]
傑;;你話...榕系你老婆?
樂未答..我就答左系.
糖;;老公ahh!佢地頭先好串柒柒w0r!!!
傑;;乖NA.坐低
糖;;叫我點忍ahh!我系你條女黎咖!你點都應該做番d野姐!
傑;;咁妳想我點丫..
車v;;唉唷唷唷唷..兩公婆嗌交NA w0r!
糖;;屌!成班仆街ahh!![跑走左]
俊;;仲吾快d去追人.追番條八婆NA.傑兄!
傑望左望我地就追左出去`
而我又即刻食慾降低了/v\

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6090
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
我地四條友食完野之後,,就番俊屋企訓一晚=]
第二照番學四個一齊番:]
{學校`}
我同AH樂坐都幾開心=]佢對住我無左對其他人既個份c00l.^3^
好多堂都系同車v,,樂吹水-v-但系ah水成日吾多出聲.
都吾似平時既佢-00-.
{lunch`}ah糖佢地姐妹聚會`
ah糖拎左幾打啤酒上木台.
糖;;今日又系聚會NA!我地飲杯!
姐妹們;;好!![開罐飲]
詩[其中一個姐妹];;點解呢排吾多見ah水咁既.
糖;;條仆街咪撚提.
詩;;咩事激嬲我地既糖姐先-v-
糖;;佢夠彊響我全朵w0r!又對我認親認戚!
詩;;打鳩條八婆NA!好無先!!
姐妹們;;好!![再飲]
糖;;哈..系幫糖姐就今日放學好郁手[邪笑]
{放學`}
ah水一個人行行下果陣..-w-
成班女;;顏卿瑞!!
水一拎轉..嚇呆佢了-3-好大班人.
詩;;水姐..咁LONELY?!
水知自己得罪左AH糖..心知不妙-0-
水;;妳..妳地想點!
詩;;見妳咁悶.同妳開番場波姐;]系咪咁撚吾比面先.
水即刻掉頭勁跑..跑跑跑..班女都追住佢.
追到無路走`
詩;;哈..走得去邊ah八婆.夠彊得罪糖姐w0r d人.
水;;林穎詩.妳當妳自己系邊個ah.leader ah?!收皮NA!
詩一野打埋去.
詩;;搞吾清狀況咁w0r妳!除左糖姐之外我就系LEADER!
水;;傻既都知妳系想博上位做大家姐姐!
詩;;BITCH!姐妹們.上!同我打柒佢.
-V-就系咁..水受到一輪既毆打.
水心諗;;唐恩敏..妳竟然搵人打我咁狠.咁妳都吾好怪我狠!
----------------------------------------------------------------------------
傑送完ah糖番屋企之後番龜中.
傑自言自語;;唉..終於記得要g00dbye kiss-___-;
水;;傑哥!
傑一望..傑;;系妳?!咩事'
水;;你吾好同ah糖一齊!!
傑;;哈..轉死性咩妳..之前糖姐前糖姐後當佢神咁拜.而家反而
     叫我同佢散?!
水;;唐恩敏吾系好人黎.一切一切都系佢做戲咖咋!
傑;;-___-妳..妳講咩話?
水;;我本來都吾諗住講比你聽..但系佢竟然搵人黎打我!
傑;;定系妳比完佢打妳系到作野呃我ah?!
水;;真正作野呃你個個系佢.吾系我.吾系任何人.
傑;;-___-妳講清楚d.
水;;我..我系25女黎..
傑;;25女?哈..關我咩事.
水;;我系榕同車v之間既25女..
傑一聽好大反應..傑;;咩話?!系妳?!妳系25女?
水;;系..[喊]系ah糖叫我混入佢地.然後整ah榕.令你地散.
傑;;我明白晒..
水;;你吾嬲我?吾打我?就算你吹雞打我我都無所謂.
傑;;我吾會打妳既.
水;;咁你同ah糖散好無?!求下你
傑;;哈..我地散吾散又關妳咩事.
水;;我吾會要佢好過!
傑;;散?!哈[走左]

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6090
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
傑番緊龜果陣..經過一間pub.
x;;ah傑!
ah傑一望.系一個令女w0r@3@xd
x;;記吾記得我ah?!
傑;;ah晴?
晴;;系ah..哈哈.;一支公咁慘丫.
傑;;咩姐.岩岩送完條女咖.
晴;;哈..去公園仔傾.
傑;;哦.好.
{公園*0*}
晴;;好耐無見NA w0r.有新女NA?
傑;;妳之後有兩個嚕.
晴;;哈..果然又系有人同我一樣頂吾順你xd
傑;;咩意思-____-!
靜左一陣-0-
晴;;你只會猜度.
傑;;我只會猜度?
晴;;系也..你都吾信我既.我都系因為咁先同你散既.
傑;;我點吾信妳?
晴;;你淨系識聽第二個講既野.你吾會去了解我.吾會聽我既感受.
     所以成日搞到d第三者好易入黎.明吾明ah?!
{我憎你不停來為我添加大量情敵};]
傑;;乜原來我系咁咖咩-__-
晴;;哈..系也..可能你自己睇吾出掛..
傑;;我真系睇吾出-__-
晴;;個個女仔都想男朋友錫.0k?個個女仔都想男朋友信.
     而吾系你既猜度.get到未也傑少-v-!
傑;;明明明.多謝妳
晴;;我都系吾想有第二個女仔好似我咁咋..哈
傑;;果陣.對吾住.
晴;;對咩吾住丫.無野w0r.都咁耐NA..你堅系要好好珍惜你而家個個ah.
傑;;吾吾.我會.
傑心諗;;我岩岩答我會果陣我心入面個個吾系ah糖-,-!

頂部
Jan
嬰兒上路

會員編號 117444
精華 0
積分 653
帖子 98
威望 0 點
I-See幣 11179 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-2-9
註冊天數 6711
來自 HK
狀態 離線
  只顯示 Jan 的帖子
跟住呢?!`..><

本帖最近評分記錄
ffu;)   2007-10-29 11:44 PM  代幣  -2   字數不足
頂部
`晴
初生嬰兒

會員編號 377525
精華 0
積分 250
帖子 16
威望 0 點
I-See幣 11129 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-10-7
註冊天數 6107
狀態 離線
  只顯示 `晴 的帖子
個個9成係榕la...

10卜u

頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
I-See幣 14954 錢
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6136
來自 我媽媽的肚子v33v
狀態 離線
  只顯示 ×°酷愛♀欣 的帖子
唔似9成啦..直程係10成啦!快d post啦..好想睇呀!!>.<

i`am m1ss KY
  ★′kY×Ja111;D
頂部
【野草】
初生嬰兒

會員編號 33381
精華 0
積分 448
帖子 19
威望 0 點
I-See幣 11055 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2005-8-24
註冊天數 6880
來自 地球某忽
狀態 離線
=口="""睇睇下,,,冇左,,,,,,,,
快D PO>V<"
追到上引了[暈]
十卜十卜

頂部
傷詩
初級會員

會員編號 307821
精華 0
積分 661
帖子 213
威望 0 點
I-See幣 12896 錢
GAME幣 615 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-4-20
註冊天數 6276
狀態 離線
  只顯示 傷詩 的帖子
POST埋落去啦''
好想睇呀@w@

頂部
小戀x
吹水學徒
*"♥ 愛 關 智 斌..}

會員編號 25357
精華 2
積分 8237
帖子 1321
威望 10 點
I-See幣 33149 錢
GAME幣 380 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 小滴x
閱讀權限 100
註冊 2005-8-1
註冊天數 6904
來自 關生屋企` xP!
狀態 離線
  只顯示 小戀x 的帖子
新讀者*
真係好正..追緊落去XD
支持妳作..

ME ♥ 珍 寶 v3v
                                                            ♣ MR. funG  =]`
頂部
~~根根~~
認證會員
●○●沒有愛就會死的人◆◇◆

會員編號 374938
精華 0
積分 1850
帖子 914
威望 0 點
I-See幣 15626 錢
GAME幣 6391 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 junior01
閱讀權限 60
註冊 2007-9-28
註冊天數 6116
來自 我老豆同我老母
狀態 離線
  只顯示 ~~根根~~ 的帖子
好好睇呀~~!!
  要快D post埋落去呀~~!!!
     十卜十卜~~!!

~~根根~~

☆  ---◇◇◇   永遠的永遠...回憶著回憶...等待著你曾經的等待~

■♂我愛你◆◇◆~….`☆♀愛到甚麼時候●○●♂愛到妳不愛我的時候….■

[[對不起....我愛你]]
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...