加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 轉[口語+粗口]}`]♥♥`是誰教壞誰`愛根本沒科學根據!}{完}十卜下啦
載入中 ...
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
I-See幣 11737 錢
GAME幣 3468 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊 2007-10-23
註冊天數 6090
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
  只顯示 ☆小婷★ 的帖子
{放學`}
傑一早自己標左去了.
俊;;傑條友丫連我都吾理`
車V;;^3^老公你有我嘛..
之後我,,車V,,傑同俊四個一齊行.
俊;;系w0r榕..妳同傑一齊住咖w0r.
我;;...系..系ah..
俊;;咁妳今晚點ahh..
我;;我都吾知也..
車v;;ah榕妳黎我到訓NA.
我;;多謝妳AH 車VT_____T
車v;;吾洗客氣..
水;;我又要黎!!
車v;;下..妳黎做咩w0r!無屋企咩?
水;;我吾想番屋企ahh..ah媽好煩.
車v;;又會既!
俊;;老婆..吾好咁.
我;;系l0r.車v..
水;;我堅系想黎.t__t [眼紅]
車v;;得l0r.0k l0r.吾洗喊w0r.
俊;;咁老婆我走先NA..妳三個好朋友番去NA下.
ALL;;拜拜.
{車v家`}
我;;妳屋企都幾令w0r =)
車v;;普通NA哈.
之後我地三個坐晒系床`
水;;妳同樂有咩關系也?
我;;我同樂..um..就系.
車v;;榕!!
我;;咩事也?
車v;;吾開心既野咪提NA..我同妳去煮野食.
我;;我吾肚餓w0r.
車v;照煮..我地行..
我;;等等也!著埋鞋先
車v;;廚房等[閃左..閃前啤左啤水]
我想起身既時候..ah水扯住左我.
水;;妳同ah樂點.
我;;我去搵車v[驚驚地*0*]
水;;講NA..我當妳系FD w0r!
我;;但系車v.....
水;;講幾句黎聽聽..吾會阻妳好耐.
我;;我同樂無野w0r!![跑左去廚房]
水;;妖!![細細聲]
{廚房`}
車v;;著咁耐既.
我;;嗄..無野.
車v;;而家講得NA..我都想知妳同ah樂咩事.[山左廚房道隔音門]
我;;我比完ah糖佢地打,,t___t ah樂救左我..仲買左部機比我..
車v;;嗄!!對妳咁好既..睇睇部機!
我拎左出黎..
車v;;哇..呢部正野w0r!!成五千幾蚊咖w0r!
我;;嗯..
車v;;咁妳諗住點,,
我;;我都吾知也
呢個時候ah水已經系一角偷望緊
水;;死傻hi.我識讀唇咖[細聲地說...]

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6090
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
車v順理成章地變成我既best fd"
而ah水就成為系我身邊周圍轉既朋友.

糖;;ah傑*3*
傑;;?!咩事
糖;;你堅系咁愛個李子榕?
傑;;..........
糖;;傑ah..吾值咖..條八婆已經受左ah樂咖NA..
佢仲收埋佢送既電話添..仲系今年至HIT成5400
既黑白手機..
傑;;......[系櫃同握緊一個盒..]
{放學`}
ah傑嬲爆爆咁走左去海傍..ah糖死跟系尾.
傑拎左個盒出黎..再拎部新既電話出黎.
系個部黑白手機..
佢一野咁dump左落海-333-糖驚叫左聲

{手機摔破}

{疑惑你在背後愛多個}
糖心諗;;系都比我NA!!=/\=!!
傑;;其實我仲發現我好愛佢..果日行開我見到部機..
想買番黎乙水番佢..同番佢一齊..點知老婆佢....
糖;;仲老婆!?改口NA..[笑左笑..一野咀埋黎]
傑無縮到.糖就HAPI到飛起吧-33-

{我吻著你同步呼吸這一口氣}

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6090
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
{學校`}
今照同俊同車v一齊番..少了傑總有一些不自在的感覺;[
一番去到去..哇..咩事ah!!
我見到佢地兩個系角落到激吻l0r.
車v;;喂!潘偉傑!你系到做咩!!
俊;;老婆...[拉拉佢]
糖;;[望左望我]kiss l0r!妳都錫吾少咖NA車車!
車v;;同妳好撚熟咩!!
我一路吾出聲咁低頭..
俊;;算NA老婆..傑已經吾系好似以前咁[細聲]
傑;;仲有ah李子榕!
我即刻抬頭望佢..雙眼像期待他會說什麼復合的說話?!.__.
傑;;好快D搬扯!妳D衫我PICK好晒咖NA..好快D離開我生活.
我忍吾住..D眼淚自己走出黎散步T____T..
車v;;潘偉傑你吾好以為自己好撚高鬥ah仆街!李子榕以後黎我到住!驚
撚你ah!!含家LING!.
我心痛得黎亦窩心..因為車V真系對我好好.有咩事佢一定第一個企出黎.
俊;;老婆..算NA..我地走NA,,去我屋企NA..反正妳都未黎過.好m0?!
     吾好再同佢嘈NA..佢亦都吾系我以前既兄弟NA.
車v;;老公你點解要忍佢w0r?!!
俊;;我...
我;;得NA..吾想再講..我地走.[拉走車v..俊跟系後]
------------------------------------------------------------------
{小息`}
糖;;老公*3*
傑;;咩事.
糖;;你好似未叫過我老婆w0r!!
傑;;咁妳想點..
糖;;叫我老婆l0r!!*v*
傑';;老婆..
糖;;妖!都吾sweet既..[推左推佢..發脾氣]
傑;;發咩脾氣ah!![火火地]
糖;;咁你都叫得無感情既...我想要既系sweet..但..
傑一野咀左埋去.
傑;;咁得NA..0k?!
糖;;0k0k..錫晒你l0r*v*
傑;;吾吾[伏左系到訓覺]
糖心諗;;李子榕!!!!我要妳系傑心目中完全消失!

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6090
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
傑每日放學都系同ah糖,,
漸漸佢同俊都遠埋.
咩都淨系識ah糖.

{lift門口}
傑;;妳到NA,,拜拜[轉身走]
糖;;喂!老公
傑無理到.__.
糖;;ah傑!
傑;;吾?!
糖;;頭先叫你老公做咩吾應.'
傑;;諗緊野掛..咩事?
糖;;g00d bye kiss也..!你要到幾時先吾洗我提ah?![嬲嬲地]
傑;;0k 咖NA,,下次記得.
糖;;你次次都話下次記得!
傑;;得NA..記得咖NA[錫完佢就閃左]
當ah糖去到佢屋企門口果陣..
水;;糖姐^3^
糖;;ah水?!妳點解系到咖.
水;;無ah..見下妳姐糖姐*v*
糖;;哦哦..[開門]
水;;介意比我入去MA!?
糖;;妳囍歡.
水;;糖姐..實不相暪.
糖;;咩事.
水;;妳借住6000黎先得吾得..咁我就知糖姐妳平時都有草錢..所以..
糖;;妳系咪癲撚左..妳系我邊個?!成6000 w0r!我走貨走得好辛苦咖!
水;;咁妳同傑哥咁幸福都系多得我咋![嬲嬲地]
糖;;哈..好笑..傑系我爭取番黎既..任何人都無幫過手
水;;妳竟然話我無幫妳手?!系我做25女咖!
糖;;咁又代表d咩姐..妳系我心目中地位吾緊要咖b0r!
     妳認為我叫到..得妳一條廢柴做25女咋咩?!大把人爭住做.
     我年中放大把25女出去..個個黎認親認戚問我借錢我咪好吾得閒!
     ah水..吾好睇得自己咁緊要ah..妳只系我其中一條廢柴咋
     妳以為妳自己系邊個!
水;;枉我對妳咁忠心..[喊]
糖;;喊就死遠d NA!吾好黎我屋企喊苦喊忽..
水;;唐恩敏!!我一直當妳系好姐妹!
糖一野摑左埋去..
糖;;妳條仆街夠彊響我全朵?!唐恩敏妳叫咖咩!!下!!!
     即刻同我走!,吾歡迎妳!![推AH水出去]
水;;唐恩敏我記住妳!

頂部
☆小婷★
高級會員

會員編號 381138
精華 0
積分 1039
帖子 554
威望 0 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ☆呀同☆
閱讀權限 60
註冊天數 6090
來自 ├單身┼貴族┤
狀態 離線
{俊家`}
車v;;老公你屋企可真亂耶=3=
俊;;因為無老婆幫手汁屋MA"可XD
車v;;哈..咁我以後黎汁l0r*v*
俊;;黎埋住w0r.
車v;;點話點h0 NA..哈哈
我見到佢地令我諗番起傑..
我原本諗住可以同佢展開一個漫長又甜蜜既同居生活.
但系結果呢?!呢一種快樂持續左一個禮拜都無!
令我堅系好失望/____\好灰.
見到佢地又即將展開新既同居生活.我又回想起果日我同佢第一日一齊番學既時候...
{{我;;老公..你屋企電話響w0r..
傑;;你去聽NA..你都系呢間屋既主人:]}}曾幾何時.我系佢間屋既女主人..
哈..好笑..而家我什麼也不是.
諗諗下我喊左出黎..我吾想比車v知,,吾想佢擔心.
我;;車v..我出去買d野`
車v同緊俊追住黎玩..車v;;哈哈哈..好..哈哈..快d番w0r..一陣出去食野..哈
俊;;哈.咁拜拜榕姐..哈.
出左去隔住道門喊左良久呢.屋入面既兩公婆歡笑聲曾幾何時我就快實現.
去左海傍`
{花花世界太過美哪有我蹤影`}
-V-電話響b0r.佢吾響我堅系就快忘記我有部手提電話.
我;;喂
樂;;喂,,把聲咁既?
我;;無野w0r.
樂;;喊過?
我;;無w0r[d眼淚流得好西利..吾敢出聲]
樂;;講大話.
我;;咁吾好信l0r!
樂;;我信我自己既眼睛.
我周圍望.見到樂系我隔離.
佢收左線.跑黎我到.一野攬住我*0*嚇一跳.
佢攬得我好緊.
樂;;佢根本吾識珍惜妳.只會猜疑妳.無理過妳既感受.吾相信妳.
     點解仲要好似攬住仙人掌咁.
我聽到喊得仲勁..攬住佢喊喊喊.`
我;;仙人,,仙人掌?
樂;;系.咁多刺.攬實吾放會好傷.但系妳仲要系咁.
我;;哈..你又知你吾會有刺?
樂;;吾會,,就算我真系有刺.我都吾會傷害系仙人掌上面既花.
     因為佢系屬於仙人掌.正如妳系屬於我一樣=]
我好感動t______t.
樂;;做我老婆.當我水泡又好咩都好.總之我只要一次機會.比我ah
我系佢懷中點頭^3^.
潘偉傑.堅系要忘記你!一定要!

頂部
狸貓仔:)
吹水中手
iamsingle`:)

會員編號 202907
精華 0
積分 5467
帖子 4059
威望 0 點
I-See幣 13953 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-8-20
註冊天數 6520
狀態 離線
  只顯示 狸貓仔:) 的帖子
根住點呀-0-!''

本帖最近評分記錄
ffu;)   2007-10-31 06:32 AM  代幣  -2   字數不足
頂部
嘟`
初級會員

會員編號 377061
精華 0
積分 549
帖子 158
威望 0 點
I-See幣 12869 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-10-5
註冊天數 6108
來自 花花世界`
狀態 離線
  只顯示 嘟` 的帖子
+卜 之後點牙`
我想睇牙`

頂部
Jan
嬰兒上路

會員編號 117444
精華 0
積分 653
帖子 98
威望 0 點
I-See幣 11179 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-2-9
註冊天數 6711
來自 HK
狀態 離線
  只顯示 Jan 的帖子
巧想睇落去丫`
快POST!!

頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
I-See幣 14954 錢
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6136
來自 我媽媽的肚子v33v
狀態 離線
  只顯示 ×°酷愛♀欣 的帖子
跟住點呀!?唔知阿傑會唔會吃醋呢可!?
阿榕好慘呀..比人誤會左..唉..
阿糖好賤格呀..慘人地分開個陣..就一隻腳踏落去!!破壞人地d感情!!
快d post啦..好想睇呀!!>.<

i`am m1ss KY
  ★′kY×Ja111;D
頂部
pinkymak
初生嬰兒

會員編號 217792
精華 0
積分 398
帖子 23
威望 0 點
I-See幣 11065 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-10-7
註冊天數 6471
狀態 離線
  只顯示 pinkymak 的帖子
好好睇呀01!11
快d post!!!!

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...