加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 轉(原創)] →忘~不了--你*給我,,/“像死的×, 傷*→,痕”●┘﹂。完。﹁
載入中 ...
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
I-See幣 14954 錢
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6108
來自 我媽媽的肚子v33v
狀態 離線
  只顯示 ×°酷愛♀欣 的帖子

QUOTE:
原帖由 戀愛妄想症×]` 於 2007-10-31 07:46 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
p0st埋落去na:)好好睇哇,,,suP''

有人post喇..好感動呀!>.<

i`am m1ss KY
  ★′kY×Ja111;D
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
~~根根~~
認證會員
●○●沒有愛就會死的人◆◇◆

會員編號 374938
精華 0
積分 1850
帖子 914
威望 0 點
I-See幣 15626 錢
GAME幣 6391 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 junior01
閱讀權限 60
註冊 2007-9-28
註冊天數 6088
來自 我老豆同我老母
狀態 離線
  只顯示 ~~根根~~ 的帖子
好好睇呀~~!!
   要快D post落去呀~~!!
      十卜十卜~~!!

~~根根~~

☆  ---◇◇◇   永遠的永遠...回憶著回憶...等待著你曾經的等待~

■♂我愛你◆◇◆~….`☆♀愛到甚麼時候●○●♂愛到妳不愛我的時候….■

[[對不起....我愛你]]
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
yuko_2320
初級會員

會員編號 358489
精華 0
積分 518
帖子 150
威望 0 點
I-See幣 12712 錢
GAME幣 1277 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-8-13
註冊天數 6133
來自 媽媽的肚
狀態 離線
  只顯示 yuko_2320 的帖子
sup你哇`!]
      po下去吧-3333333-

頂部
aszxyoyo
吹水學徒

會員編號 225276
精華 0
積分 2809
帖子 1194
威望 0 點
I-See幣 16030 錢
GAME幣 245 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-1
註冊天數 6418
狀態 離線
  只顯示 aszxyoyo 的帖子
係囉..
好好睇呀
十卜十卜

頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6108
狀態 離線
上集提要~~~~

-------------公園--------------

欣: (仲記得之前個天使係度講GE野)

欣: 好喇..XX欣..忘記過去..向住面前走喇..
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ch.26 日子一日一日過去!!

難道愛愛愛愛愛....(作者: 唔鬼打咁多呀!!)-->欣鈴聲

欣: 喂...

x: 欣呀..

欣: 雯!?

x: 鳴鳴..係..呀!!

欣: 你做咩喊呀!?

雯: 你..係咪..要死喇!?鳴鳴..

欣: 你知道左喇!!

雯: 鳴鳴..做咩你咁傻呀!?

欣: 注定嫁喇..冇得改嫁喇..

雯: 鳴鳴..你e家係邊呀!?

欣: 我唔會比你地搵到我嫁..因為..我唔想睇住你地為左我喊呀!!我走都走得唔安樂呀!!

雯: 鳴鳴..欣呀..

欣: 君呢!?

雯: 係度..等等..

君: 欣呀..鳴鳴..

欣: 唔好喊喇..喊左唔靚ga..因為阿俊唔要你呀!!知唔..知呀!?(d眼淚係度流緊)

軒: 欣姐..你走左之後冇人再叫我牛扒嫁喇!!你走左之後..我會好...(喊)悶嫁..

欣: 好心你啦..男人之家仲喊..醜唔醜呀你!!鳴..

俊: 阿欣..講真丫..我地6個之前..一齊玩..一齊笑..但係e家就少左個喇..

欣: 算啦..冇左我..你地都一定會過得好好嫁!!

雯: (搶番個電話)邊會好呀..以前6個人..但係e家變番5個人..根本就變左..我地根本冇可能忘記你嫁..

欣: 雯..你要記住..一定要過得好呀!!我走左之後..你地一定要變番之前咁呀!!

雯: 鳴鳴..欣呀!!

欣: 唔好喊喇..(喊)

雯: 叫人唔好喊..你自己又喊..

欣: 再見喇..雯..軒..俊..君..

do..do..do..do..do..(cut左線)

欣: (心講:.....

我真係..好幸運識到你地!!我咁大個女..最開心就係係16歲個年..同你地一齊..你地比到我開心..快樂!!比左好多..我由細到大都

得唔到GE野!!好多謝你地呀..(喊)我冇野可以留比你地..就只有..就只有..我地GE回憶!!我會永永遠遠咁記住..我同你地一齊GE

回憶!!我地永遠都係朋友...可能到左下世..我地會變左陌生人...但係我地曾經做個好好GE朋友..再見喇..My friends!!
======================================================
Ch.27 回想過去!!
======================================================
今次作少左野!!=.=冇咩靈感..淨係諗到個結局!!=.='
想睇ge就快d【post】啦!!
                                                         仲有四集咋!!

頂部
~~根根~~
認證會員
●○●沒有愛就會死的人◆◇◆

會員編號 374938
精華 0
積分 1850
帖子 914
威望 0 點
I-See幣 15626 錢
GAME幣 6391 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 junior01
閱讀權限 60
註冊 2007-9-28
註冊天數 6088
來自 我老豆同我老母
狀態 離線
  只顯示 ~~根根~~ 的帖子
好好睇呀~~!!
   要快D post落去呀~~!!
      十卜十卜~~!!

~~根根~~

☆  ---◇◇◇   永遠的永遠...回憶著回憶...等待著你曾經的等待~

■♂我愛你◆◇◆~….`☆♀愛到甚麼時候●○●♂愛到妳不愛我的時候….■

[[對不起....我愛你]]
頂部
戀愛妄想症×]`
吹水學徒
綜 合 傻 婆 症

會員編號 378899
精華 0
積分 3599
帖子 2083
威望 0 點
I-See幣 18742 錢
GAME幣 618 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-10-13
註冊天數 6073
狀態 離線
好好睇哇,快D p0st!
suP''

頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6108
狀態 離線
上集提要~~~

欣: 再見喇..雯..軒..俊..君..

do..do..do..do..do..(cut左線)

欣: (心講:.....

我真係..好幸運識到你地!!我咁大個女..最開心就係係16歲個年..同你地一齊..你地比到我開心..快樂!!比左好多..我由細到大都

得唔到GE野!!好多謝你地呀..(喊)我冇野可以留比你地..就只有..就只有..我地GE回憶!!我會永永遠遠咁記住..我同你地一齊GE

回憶!!我地永遠都係朋友...可能到左下世..我地會變左陌生人...但係我地曾經做個好好GE朋

友..再見喇..My friends!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ch.27 回想過去!!

欣: 鳴鳴..點解..偏偏要揀中我地呀!?偏偏要我地唔可以開開心心簡單咁過生活呀!?(喊)

欣: 鳴鳴..我真係好痛呀!!鳴鳴..阿鋒..我好掛住你呀!!(喊)

x: 你個死傻婆..做咩咁傻呀!?鳴鳴..(喊)

欣: 阿鋒..(驚訝)

欣: (即刻跑走左)

鋒: 阿欣..(追住阿欣)

欣: (唔夠阿鋒跑)

鋒: (攬住欣)唔好再走喇!!唔好再逃避我喇!!我愛你..我唔想連淨低個d日子都唔可以陪你呀!!(喊)

欣: 你比我走啦!!我唔可以比你睇住我死嫁!!

鋒: (攬得阿欣仲實)我愛你!!我愛你!!我愛你!!我愛你!!我愛你!!我愛你!!我愛你!!我愛你!!我愛你!!我愛你!!我愛你!!我愛你!!(喊)

欣: 阿鋒..(攬住鋒)

鋒: 老婆...

欣: 鳴鳴..老..公

鋒同欣..一路係度攬..佢地只係知道愛住對方..係唔應該講對唔住嫁!!如果你講左對唔住..代表

你已經唔愛我!!只要有佢地自己愛ge人愛自己..已經足夠!!

鋒: 你個傻婆..鳴鳴..

欣: 你夠係傻佬啦..由日本飛過黎香港搵我!!鳴鳴..

鋒: 我愛你..就算你死..我都愛你!!

欣: 咁你咪唔結婚!?

鋒: 唔結喇..因為我只屬於你一個咋!!

欣: 傻佬..鳴鳴..(喊得好勁)

鋒: 乖啦..唔好喊喇!!(爆溫柔)

係另一個角頭..有人睇住鋒同欣..佢係..

晴: 我..究竟..係咪做錯呢!?佢地係真心相愛嫁!!我都..係..唔好訂婚喇..表哥..你同欣佢淨低GE日子要相愛呀!!我走喇..我唔會再返黎嫁喇!!88喇..祝你地會幸福啦!!

-------------鋒屋企-------------

鋒: (拎左條頸巾出黎)

鋒: 仲記唔記得呀!?

欣: um..

鋒: 係你係情人節第一次織野比我呀!!

欣: 係wo..條頸鏈仲係度呀..

鋒: ^^

鋒: 老婆..(咀左欣)

鋒: (一路咀一路喊)

欣: (抹走阿鋒d眼淚)

鋒: (攬實阿欣)

25分鍾後...

欣: 做咩喊呀!?

鋒: 鳴鳴..

欣: ...

鋒: 因為...
=====================================================
想知阿鋒講咩..就快D POST啦!!
=====================================================
Ch.28 害怕妳會離開我!!
                                                  仲有三集咋!!

頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6108
狀態 離線
冇人回POST GE!?

頂部
×°酷愛♀欣
認證會員

榮譽勳章

會員編號 367540
精華 0
積分 2193
帖子 851
威望 0 點
GAME幣 282 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-9-8
註冊天數 6108
狀態 離線
  只顯示 ×°酷愛♀欣 的帖子
冇人回post呀!!鳴鳴...

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...