加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {原作}`☞ 多角關係.♥♥♥
載入中 ...
y0y0`baby
嬰兒上路

會員編號 323861
精華 0
積分 471
帖子 98
威望 0 點
I-See幣 12653 錢
GAME幣 140 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-5-25
註冊天數 6243
狀態 離線
  只顯示 y0y0`baby 的帖子
{原作}`☞ 多角關係.♥♥♥

我; 本人叫邪樂敏。我的朋友都叫我邪;>是一個蠻美的女生>3`{名係假}*0*"
      她爸爸是邪氏集團的老闆。很有錢的說-v-  

婷; 她名叫霍倩婷。我的朋友.是一個很可愛的女生.
       家境平凡. 她有1個哥哥*v*`

詩; 她名叫葉詠詩。我的知己好友`是一個超美的女生.
      家境不太好.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

俊; 他名叫霍嘉俊。校草. 很帥的說. 但性格好像比較自閉的哦!

烽; 他名叫胡烽。校草. 陽光男孩 " 性格就是隨和]]]]]]`

東; 他名叫陳永東。同樣是校草.是烽和俊的好友.

祐; 他名叫霍天祐。很出奇吧`他竟然是婷和俊的哥哥?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

y0;] D名假的`如果甘岩得岩Q.同人地既作品人物名1樣既話.話我知.會改番!
希望有CM*0*`

◇×`[ 忘記是 極度 殘忍 * ..

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
小夜=〕
吹水老手
好蠢好笨淨係識訓

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 73033
精華 0
積分 7354
帖子 5943
威望 1 點
I-See幣 10982 錢
GAME幣 34961 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2005-11-16
註冊天數 6797
狀態 離線
  只顯示 小夜=〕 的帖子
有哂人物~幾時開始寫第一篇呢?@@
支持你a~~

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
y0y0`baby
嬰兒上路

會員編號 323861
精華 0
積分 471
帖子 98
威望 0 點
GAME幣 140 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6243
狀態 離線
< chat它0ne >

-                  哇. 好靚仔a_a` 我1定要溝到佢.

媽; 衰女`重伍起身.番學naaaaaaa`

我; 哦-v-`俾我番多陣naaaaa*伍該naaaaa " 媽咪t3t

媽; 唉. 冇你乎`伍想番咪講囉-,-v

我; 都係媽咪知我心諗咩`

媽; 哇`伍駛嘴埋我掛*0*`

我; 嘰嘰*v*` 你都知我不嬲甘熱情伽naaaaa`

媽; 唉 ! 好naaaaa* 計續訓naaaa ' 我幫你打電話請假.

我; 屙k拉x)

媽; 尼個女丫`真係大極都甘細路 ! {行緊出房}

{計續訓緊-v-}

[ 難道愛愛愛愛`對愛情已死心 .. ] 電話響lu`

我; 喂? 邊位x[

婷; 魚*v*`我都伍知邊個咩?

我; 哦. 我知naaaaa`-_-v 丫婷嘛xdd

婷; 幾驚你伍知我乜水伽?

我; 點會姐*0*`但係你知伍知錯先?

婷; 下-口-' 錯咩丫?

我; 嘈住本小姐訓教囉= =`

婷; 車. 重以為咩事tim;>

我; 伍係你以為咩事先? 你對我做佐d咩錯事丫?

婷; 冇丫-33333333-`咪甘多心.係播x]

我; 播咩?

婷; 重咩又伍番學丫. 又伍d0wn聲囉-_-+

我; 琴日伍係番佐naaaa咩?

婷; 番得半日炸w0:)

我; 嘩. 好多伽拉 '

婷; 吹漲*0*`

[ linlinlinlin` ] 小息完.

婷; 喂. 小息完naaaa* 閉拉' lunch黎搵我naaaaa.

我; 哦-v-!

< 再訓過 >

[ linx100] 鬧鐘響- -''

我; 哇. 咩事甘嘈丫? [拎起鬧鐘]

我; 起身攪埋D野先.

< 去t0ilet`汁樣 >

我; 攪掂-口-`\ 好{殘}囉叼. 肯定尼排成日索k攪到甘;>

< 去到學校門口 >

我; 妖 ! 甘耐伽/-\

詩; 其實我地咪係你後面囉. 白痴 -.-

我; 玩野丫. 衰妹xdd

詩; 點敢點敢 !

婷; 重玩 ! 2個白痴婆 `

我; 伍玩naaaa` 1陣先. 點丫. 去邊食丫金日 '

詩; 7仔天台`

我; 好丫

< 買完野食上佐去 >

我; 叼. 我地個[鬥]有人w0;]

詩; 過去踩場囉! 邪姐姐*v*`

我; 好丫. 玩下都好 !

東; 有3條女過緊黎w0`

俊; 甘又點丫-v- 豬扒黎咪又係.

烽; 甘又伍係w0. 你自己睇下naaaaaa*

東; 我覺得帶頭個個幾得意又靚.

俊; 叼. 靚個屁-_-'

烽; 車. 你個個都話柒伽naaaaa`

東; e.. 等陣. 個個咪你丫妹?

俊; e.. 係w0`

我; 喂. 你地同我彈出去 ;>

俊; 你冇野下話. 你伽尼度.

我; 係播. 尼度係我地頭. 吹波?xppp

俊; 甘我偏伍彈.

我; 哼. 婷. 做咩伍出聲?

婷; um.. 邪丫` 不如我地去第度食naaaaa*

我; 點解姐 !

婷; 佢係我丫哥- -

我+詩; 下-口口-''

俊; 乜你同埋d豬扒玩既. 影衰曬你囉.

東; 咪甘話人naaaa* 俊.

我; 尼位哥哥仔.[指住東]叫咩名丫!? 你幾好人w0`

東; 嗌我細東就得伽naaa.

[ 尼個男仔好靚仔丫.我1定要溝到你 ] 我心諗.
[ 條女好可愛又好靚. 我1定要溝到你 ] 東+烽心諗.

我; 電話幾號丫靚仔?

東; 6xxx1888

我; 屙k` 閉囉. 金晚打俾你傾計^^

東; 等陣. 你電話幾號先得伽.

我; 伍知呢\3/ 溝到我.我咪話你知囉;>丫.係丫.我打俾會133

詩+婷; 我對烽好有興趣丫[佢地心諗]

愛情關係圖- -

我同東亙有好感囉.
詩+婷對烽有好感.
但烽對我有好感w0`
俊暫時都冇對邊個有好感-3-`

頂部
y0y0`baby
嬰兒上路

會員編號 323861
精華 0
積分 471
帖子 98
威望 0 點
GAME幣 140 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6243
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ghostgod 於 2007-8-25 03:29 AM 發表
有哂人物~幾時開始寫第一篇呢?@@
支持你a~~

已作1u<3謝Supp0rt:)

頂部
小夜=〕
吹水老手
好蠢好笨淨係識訓

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 73033
精華 0
積分 7354
帖子 5943
威望 1 點
I-See幣 10982 錢
GAME幣 34961 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2005-11-16
註冊天數 6797
狀態 離線
  只顯示 小夜=〕 的帖子
哈~幾好bo~
e排個壇好似興gl,bl wo唔知你會唔會試下寫呢~XDDD

頂部
y0y0`baby
嬰兒上路

會員編號 323861
精華 0
積分 471
帖子 98
威望 0 點
GAME幣 140 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6243
狀態 離線
回復 #5 ghostgod 的帖子

嘻.
我諗有機會我會試下.

頂部
Hiu_-細曉
吹水學徒

會員編號 150242
精華 0
積分 4802
帖子 2081
威望 0 點
I-See幣 13928 錢
GAME幣 687 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-9
註冊天數 6654
狀態 離線
  只顯示 Hiu_-細曉 的帖子

點解要有個東字WO...
本人個名都有東字

我叫Dong : ]
MsN:[email protected]
♥可以做個朋友嗎?
頂部
y0y0`baby
嬰兒上路

會員編號 323861
精華 0
積分 471
帖子 98
威望 0 點
GAME幣 140 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6243
狀態 離線
回復 #7 ★-]SKy 的帖子

甘岩ge?`
冇丫;我用我個fd個名炸再改佐個姓.

頂部
aHSky:P`
吹水師父

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天  

會員編號 208950
精華 0
積分 14599
帖子 9028
威望 0 點
I-See幣 36527 錢
GAME幣 470 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 鈍;
閱讀權限 110
註冊 2006-9-6
註冊天數 6504
來自 吾關你事 -_-v
狀態 離線
  只顯示 aHSky:P` 的帖子
呵-3-挺好睇的`
真系幾複雜-0-
sup`

頂部
y0y0`baby
嬰兒上路

會員編號 323861
精華 0
積分 471
帖子 98
威望 0 點
GAME幣 140 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6243
狀態 離線
問佐記得回`
  收費單
編號:價格:金額 已付費的會員名單

請付費察看本帖隱藏內容,非本站會員無權購買,請[登陸],或者[註冊]

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...