加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉][口語]★黑幫戀人*`' ×〞
載入中 ...
上官芷
中級會員

會員編號 345968
精華 0
積分 1129
帖子 445
威望 0 點
I-See幣 14118 錢
GAME幣 310 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-7-13
註冊天數 6167
來自 地獄的某一忽
狀態 離線
  只顯示 上官芷 的帖子
哈...Poyi好搞笑...
po啦...
sup..
繼續...
睇呀.....

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
Hiu_-細曉
吹水學徒

會員編號 150242
精華 0
積分 4802
帖子 2081
威望 0 點
I-See幣 13928 錢
GAME幣 687 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-9
註冊天數 6627
狀態 離線
  只顯示 Hiu_-細曉 的帖子

Poyi好搞野牙..好睇牙

我叫Dong : ]
MsN:[email protected]
♥可以做個朋友嗎?
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
嘿嘿嘿嘿.
吹水大王
D0 y0u k0nw it t_t ?

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 282339
精華 0
積分 29695
帖子 18270
威望 2 點
I-See幣 29847 錢
GAME幣 1761 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2007-3-1
註冊天數 6301
狀態 離線
  只顯示 嘿嘿嘿嘿. 的帖子
今日心情好

就P0兩篇

第6集
Poyi:咁即係點呀?
小虎:儀姐...你可唔可以唔好咁蠢呀...
Poyi:咁我係唔明wor∼我都唔理呀爸d野既...
Yu:小虎話得你岩呀..你蠢就蠢la∼
Rain:唔好咁話佢啦...
咁佢真係唔理黑幫d野架嘛...
Yu:我地夠唔會理啦...
Rain:但係我地都明丫嘛...
Poyi:點解哥哥咁耐既...
小虎:傑少佢係呢個場數一數二既令仔黎架嘛∼
次次黎親都比一大班女圍住架啦∼
Yu:傑哥哥真係受歡迎∼
小虎:你地口唔口渴呀?我去拎野飲比你地丫
Rain:嗯...
小虎出左去冇耐∼就有一個女仔同一大班人入黎黎∼
(Poyi佢地係間房裡面,間房係呀傑專用既)
女仔:我叫Carly,係小虎女朋友∼
你地又係佢邊個呀?
Rain:你係佢女朋友關我地咩事呢?
Carly:唔關你地事?小虎話唔得閒,
原來就係陪你3個狐狸精!
Yu:喂...姐姐仔...
你唔好咁過份wor∼
Poyi:咪係...你亂咁入人間房
已經好唔岩架喇wor∼
Carly:少講廢話!邊個打贏就可以同小虎一齊!
Rain:你當小虎仔係貨物呀?
Yu:你係佢女朋友黎架∼唔通你唔信佢咩?
Poyi:你話打就打咁我咪好冇面?
Carly:你比我打完之後就真係冇哂面喇...
Poyi好恐咁啤住佢:你敢?
Carly:點解唔敢呀!同我上∼
之後就好大班人衝埋去Poyi佢地到。
Rain係Poyi耳仔到好細聲咁講:
去搵傑哥哥啦∼
Poyi就係混亂中走左出黎∼即係出去搵呀傑。
Poyi:呀哥∼有大一班人入左黎打我地呀!
而家呀Rain同呀Yu同佢地打緊呀...
傑:邊個咁大膽係到搞事呀?
Poyi:行啦∼

入返去房到...
傑:停手∼
之後全部即刻停哂手...
Carly:傑少?
傑:你做咩呀係到?
Carly:佢地搶左我既小虎呀!
傑:你知唔知佢地係邊個呀?
就算係搶你都唔打得佢地呀!
Carly:點解唔打得呀?
傑:因為佢地係我d好妹妹囉...
Carly:你...妹..妹?
傑:係呀!
小虎咁岩又係呢個時候返黎...
小虎:你點解係到既...
Carly:我...
傑:小虎..睇實d你女友啦...
你睇下∼佢帶埋成班人黎搞事...
好唔比面啫...好彩呀Yu同Rain有功夫底啫...
如果係Poyi咁點算?
Poyi:我都有架!
傑:你果d...自我保護都唔知得唔得呀...
小虎:對唔住呀傑少...
傑:今次算啦...Carly∼
你唔好再恃勢欺凌喇...
Carly:Sorry呀...
傑:你走啦...我地返屋企喇...
P/R/Y:咁快?
傑:唔通比你地係到出事呀?
Poyi:...
*待續

Bl0g ♥♥♥ http://blog.qooza.hk/loven_lam

I zhang yun jing

頂部
嘿嘿嘿嘿.
吹水大王

榮譽勳章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章

會員編號 282339
精華 0
積分 29695
帖子 18270
威望 2 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2007-3-1
註冊天數 6301
狀態 離線
第7集
佢\地返屋企途中,係車上面...
傑:都唔知今日做乜...
你地一去到就咁多人搞事...
Poyi(嬲嬲地):佢\地搞事又唔係我搞事...
傑:係係係...唔係我既好妹妹搞事...
Rain:傑哥哥...都唔明點解你剩係聽Poyi話...
Yu:咪係囉...你剩係錫Poyi得架啦...
我地兩個唔洗理嚕...
傑(無奈):邊有呢...我個個都錫...
小虎:傑少...你真係...
有3個咁可愛既妹妹(可愛講得特別大聲)
Yu:小虎仔∼你咁講咩意思呀?
小虎:冇...冇咩意思呀...
傑/虎:哈哈哈哈...
Poyi:笑笑笑...笑死你地呀...
Rain:算啦...到喇...落車啦...

*   *   屋企裡面   *    * 
龍:咦..返黎喇...就黎食得飯架喇...
Poyi:咁早?而家先6點幾咋wor!
龍:今日呀爸要出去做d野呀...早d食飯得唔得呀?
Poyi:點敢唔得呀?難得你親自下廚...
龍(微笑):乖喇...你地去叫醒契爺佢\地起身啦...
P/R/Y:係...

*   *   晚飯中   *   *
傑:呀爸...你唔好再比佢\地3隻野出去D場到玩喇...
龍:點解呀?
傑:佢\地差D比人打傷呀...
好彩Rain同Yu識打啫...
如果係Poyi就...唔敢包喇...
Poyi(激動):咩呀!!我都識打架...
傑:打咩呀你...打隻老鼠都唔得啦...
Rain(無奈):老鼠?我都唔敢打wor...
Yu:m2...
Poyi:哈哈..佢\地都唔敢啦...哈哈哈哈 
華:你地係咩場玩呀...比人打?你地都敢打?
P/R/Y:唔知wor...
傑:咪你地個場囉...
成(激動):係我地個場都敢打你地?作反呀?
傑:d人唔知佢\地3個係咩人啫...
華/成:哦...咁你地小心d啦...
Rain:而家HK d女仔咁鬼惡既...
Yu:咪係囉...郁少少就打人...
龍:邊個八婆打我d寶貝女呀?
Poyi:好似係...虎虎仔個女友呀...
龍/華/成:哈哈哈哈...

Bl0g ♥♥♥ http://blog.qooza.hk/loven_lam

頂部
上官芷
中級會員

會員編號 345968
精華 0
積分 1129
帖子 445
威望 0 點
GAME幣 310 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6167
來自 地獄的某一忽
狀態 離線
  只顯示 上官芷 的帖子
哈...
繼續PO啦...
Poyi真好搞野...
SUP...

頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
I-See幣 25782 錢
GAME幣 1491 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6271
狀態 離線
  只顯示 MG.V_Vll 的帖子

幾好睇啵..
sUp=]]

頂部
§嵐嵐§
吹水學徒

會員編號 300823
精華 0
積分 4518
帖子 1971
威望 0 點
I-See幣 20558 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-4-6
註冊天數 6265
狀態 離線
  只顯示 §嵐嵐§ 的帖子

好睇哇,,
sup,

頂部
嘿嘿嘿嘿.
吹水大王

榮譽勳章

會員編號 282339
精華 0
積分 29695
帖子 18270
威望 2 點
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2007-3-1
註冊天數 6301
狀態 離線
第8集

龍:估到啦...係我地個場...
仲要係女仔咁惡...
得Carly一個咋嘛...
華:都唔明小虎鍾意佢\d乜...
成:人地鍾意就鍾意架啦..
講得出鍾意d乜既.就唔係真係鍾意佢\架啦...
華:咁又係...
成:咁你地冇野呀嘛?
R/Y:冇事...
龍:嗯...繼續食飯啦...

*   *   晚飯後   *   *
Poyi:嗯...好好味呀...
Yu:飽飽嚕...
Rain:契爺果然寶刀未老呀∼!
傑:你3個唔洗扮口乖喇...
龍:哈哈哈...唔緊要...
華:連姐...露姐(傭人)∼∼執野丫唔該
連/露:係∼老爺...
龍:丫...係!有個消息要同你地3個講... 
後日你地正式返學∼!
Poyi(激動):咩話?
Yu(激動):後日?
Rain(激動):返學?
成:咁咪好囉...唔洗你地咁悶啦係屋企...
Yu:唔係呱...
龍:係呀...聽日你地出去買你地需要既野啦...
傑:呵呵呵...冇左個巴渣妹係到煩住我!
Poyi:好呀...返學都得...
我要呀哥每日都要接我返學放學,
小息Lunch都要陪我!
Rain(無奈):洗唔洗咁誇呀?
Yu:算啦...Poyi係有d痴痴地架喇...
傑:唔好喇呱?而家唔係我返學wor...
龍:好喇...你地唔好嘈喇...傑∼
果日你陪佢\地返學校啦...
Poyi:呀哥...你唔照我咁做...哈哈...
我就自己去其他d場到玩...
傑:死妹釘丫...你明知我唔比你去架...
Poyi:咁就要睇你識唔識做喇...
傑:好喇好喇...我的好妹妹...
我聽哂你話呀下...
Rain(無奈):果然只有Poyi勁...
Yu:人地唔知仲以為你2個係情侶添呀...
龍/華/成:哈哈哈哈...

頂部
上官芷
中級會員

會員編號 345968
精華 0
積分 1129
帖子 445
威望 0 點
GAME幣 310 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6167
來自 地獄的某一忽
狀態 離線
  只顯示 上官芷 的帖子
Poyi係得喎...
禁樣對佢呀哥..
sup..
根住點哇...>.<

頂部
christy123456
初生嬰兒

會員編號 345515
精華 0
積分 266
帖子 45
威望 0 點
I-See幣 10194 錢
GAME幣 22165 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-7-12
註冊天數 6168
來自 鬼島
狀態 離線
  只顯示 christy123456 的帖子
好睇哦!!!!!!I like

☆就向流星許個心願☆亞綸你要幸福! ☆I-See 論壇是一個綜合資訊網站
包含吹水、愛情、頭像、交友、貼圖、明星、音樂和Online Game。
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...