加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉貼][出至第十九幕(P.11)]即使未成年也能轟烈的愛[有粗口,,口語]埋尾啦*
載入中 ...
~o呀欣o~
初生嬰兒

會員編號 344229
精華 0
積分 274
帖子 35
威望 0 點
I-See幣 11152 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-7-9
註冊天數 6196
狀態 離線
  只顯示 ~o呀欣o~ 的帖子
對不起..我愛你..--第五幕♥假期
自從果日見到喜..我日日都諗起佢個樣..
死啦..我發姣?!-口-
唔好牙…!!
不過..牙彤話我鐘意牙喜,,但係我問心..
又真係冇果種感覺…-3333-
不過就有一種好想認識佢,,好想同佢做FD的感覺…
但係又唔係鐘意喎..-0-
話甘快..又10月啦..
我地果班..好快就熟晒..我地班成幾PAIR戀人..
上堂都可以攬,,當老師死的,,
老師見到都冇計..叫我地又唔聽..
有時管唔掂就話班長唔管好D同學..
白痴的..-( 0 0 )-
采佢都傻,,
我地中一就甘..唔知D 高FORM上堂係點呢?
會唔會KISS埋?!哈..

今日放假,,所以梗係要開電腦玩夠本啦!-333-
呵呵*
ON左MSN..
花..無雪`]]=::HI,,晴
CHiNGGGGGGGG*``:HI..琪*
花..無雪`]]=::^V^
CHiNGGGGGGGG*``::今日放假牙..你有冇咩做牙?
花..無雪`]]=::冇牙..好悶,,
CHiNGGGGGGGG*``::不如我地出街牙..
花..無雪`]]=::都好喎,,,介唔介意我細佬一起去?
CHiNGGGGGGGG*``::冇所謂GE,,我地1:00係VIVI廣場到等啦..
花..無雪`]]=::OK..88
CHiNGGGGGGGG*``::BIBI*

呵呵*有街出..好野,,
今晚再玩電腦..
換衫先..*
好!12:37..出門口…
[晴!!]E?!佢來啦喎…
@口@!!!嚇………
佢細佬係…
江傑?!哇..真係諗都冇諗過…

琪::HI~
我::HI~
傑::HI~你好令喎,,
我::-V-你有冇病牙?
傑:::冇..
我::-___-
傑::你今日特別可愛…
琪::傑!收口!-0-
我::係LOR!-0-
傑::我而家讚你,,你仲幫口..
我::我地今日去冰牙?^V^”(扮聽唔到..)
傑::-_________-
琪::不如我地去影貼紙相牙..
我::好喎!>V<
傑::無所謂..

跟住我地就行行行..行左去間影貼紙相的東西..

琪::不如我企後面,,你地企前面..(有意地..)
我::下..我唔想喎…
傑::我個身好臭咩..-/\-
我::聞一聞先..-(00)-哇…都幾架..嘻*
傑::食屎啦去..
琪::我地每張都換下位LOR..
我::哦..
傑::甘第一張..我同家姐企後面..
我+琪::嗯..

第一張:
琪同傑企後面
第二張: 我同傑企前面
第三張: 琪同我企前面
第四張: 我同傑企後面..

影完之後..就食M記..
我食BIG MAC..牙傑話肥死我..-口-
跟住又串咀…-0-
牙琪見到甘..唔知點解成日笑..-___-
佢諗緊D咩呢…+3+

跟住就去左玩冒P樂園到玩..
我地玩左勁耐…
玩左成3000幾張..
哇KA..好好玩…

但係我玩既時候..牙傑望住我…
佢果D眼神..好奇怪..好似…
好似….ER…
金魚佬…XDXD*

我地換完禮物之後..就各自番屋企LU..
嘻*好玩..``

原來兩個人一齊係咁甜蜜既...我都想嘗下尼種滋味...
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
~o呀欣o~
初生嬰兒

會員編號 344229
精華 0
積分 274
帖子 35
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-7-9
註冊天數 6196
狀態 離線
對不起..我愛你..--第六幕♥惱.情
玩完之後..
沖左涼,,就立即開機..ON埋MSN..
OH SH*T!果個KIT都係到…T^T
嗚,,,,死啦死啦,,,
係我驚緊既時候..
…….果個KIT ADD我….T口T
嗚牙…死啦死啦..睇唔睇好呢?
佢會唔會話知我係冰個..會來打我架?!T^^^T
唔好牙…
算啦..牙彤話佢唔知我甘多既…*3333*
冇事既,,,>/\<

Kit``YO}}…*::喂!
CHiNGGGGGGGG*``::咩牙!(怯…)
Kit``YO}}…*::有野問你..
CHiNGGGGGGGG*``::拿!講明先..我唔一定要答你!
Kit``YO}}…*::得啦..有D野諗唔通想問你姐..!
CHiNGGGGGGGG*``::哦..甘問啦..-___-(好采姐,,,)
Kit``YO}}…*::如果我成日都好掛住一個女仔,,覺得佢特然之間好令..好想去溝佢..甘我係唔係鐘意佢?
CHiNGGGGGGGG*``::哇,,甘仲唔係咩..一定係架啦,,溝佢啦!-口-
Kit``YO}}…*::-______-係唔係架?
CHiNGGGGGGGG*``::妖...我答你..你又問番我係唔係..你痴架?!
Kit``YO}}…*::今日心情好..唔同你嘈!
CHiNGGGGGGGG*``::冇人話要同你嘈喎!(呵呵,,好采…>WWW<.)

嘿~-3333-
睇番D貼紙相先…
琪真係令女…>3<佢就好啦…
傑都好令仔…*33*
哈..平時同佢串..都冇留意過佢個樣….
佢,,
眼大大..鼻就OK啦…個咀OK GE..臭左D甘LOR!-0-KA*
1隻耳仔釘左2個洞..一隻釘左1個..壞到佢牙..XDD
幾型牙..個髮型都型架,,
總括來講都幾好牙..-333-
E一刻..好想同佢串咀…-XX-好掛住同佢串咀的時候..
……
[令令令!!]妖..嚇死人咩!-口=諗緊野個電話係到響..

媽::女..你聽唔到電話響架?聽啦!
我::咪聽緊LOR!洗你既碗啦!

電話內***
我::喂..
彤::喂,,係唔係牙晴牙?
我::明顯地係..-口-咩事?
彤::-_____-好悶牙..傾計牙..
我::好牙..(一路講,,一路收埋張相..)
彤::喂..你做緊咩牙?
我::同你傾計電話LOR!-0-
彤::-0-係喎..
我::死白痴..
彤::頂你牙!.\/.
我::講笑姐..點牙?
彤::今日好悶牙…-口-你有冇去冰到玩?
我::有牙..同牙傑同佢家姐去玩..
彤::……..
我::HIHI*..
彤::下?!哦..玩得開唔開心..?
我::都OK既..影左貼紙相..
彤::哦,,天日比我睇喎!-333-
我::好牙~
彤::你係唔係好想識我牙哥??*V*
我::唔係喎..-0-
彤::真係唔係?!
我::唔係牙!-口-我只係覺得佢真係好令仔..
彤::哦~*___*
我::嗯..
彤:: (牙妹..E到點整牙?我唔識牙..)….你等陣..
我::哦..
彤:: (唔該牙妹..)..好鬼煩..-口-
我::你牙哥做咩..打機?!
彤::又話唔想知我牙哥D野?
我::妖..-3-甘我唔問LOR..
彤::呵呵,,作賊心虛!
我::甘你講晒啦!-口-
彤::都係架..KAKA..
我::-_____-好想打7你!
彤::哈..好驚牙!>V<
我::唔講啦..玩電腦,,-33-
彤::係喎..痴線..唔記得可以開電腦..KA..MSN傾啦..88*
我::BIBI..
嘟嘟嘟…

E個方彤..咩都講晒啦..-口=
小..

睇番MSN..哇..個KIT狂SD野來..-口-
不過OFF左..-3-

Kit``YO}}…*::喂喂..
Kit``YO}}…*::個女仔都成日同我串咀架..-口-
Kit``YO}}…*::甘佢係唔係好憎我?
Kit``YO}}…*::我今日見佢呢..佢好似都係對我有種厭惡既感覺..
Kit``YO}}…*::其實我係唔係真係鐘意佢姐..
Kit``YO}}…*::喂!
Kit``YO}}…*::唔好唔出聲喎!
Kit``YO}}…*::愛你牙!唔出聲..
Kit``YO}}…*::你知唔知我而家好煩牙?答我啦!
Kit``YO}}…*::小!
Kit``YO}}…*::一係我同你做個FD啦..
Kit``YO}}…*::唔打你啦!
Kit``YO}}…*::喂..
Kit``YO}}…*::晴姐…!
Kit``YO}}…*::妖…

-VVV-

+000+
呢個KIT..比情所困..呵呵*
睇來我可以避過一難LOR///
網友..?!
嘿嘿,,*3*睇下點啦…

不過佢係高喜的..
又係FORM 1咋喎..甘快鐘意人?
真係快..早熟呢..
不過多個FD都好GE..^3^
少種煩惱LU..>3<

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
~o呀欣o~
初生嬰兒

會員編號 344229
精華 0
積分 274
帖子 35
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-7-9
註冊天數 6196
狀態 離線
對不起..我愛你..--第七幕♥邀約今日係黑色星期五..-口-
唉..不祥預感又到了..-_______-
算..番學..

學校
上堂中..

彤::喂喂..
我::ZZZZZZ..-(000)-
彤::黎紫晴..放學啦!!=口=
我::下..得啦..哦…=___=(眼淨唔大..拾書..)
彤::唔係牙..叫醒你咋..-口-
我::超!-\/-咩事牙..
彤::-_______-冇牙..
我::你博打嗎?+/\+
彤::……-VV-

電話震..-__-嚇死人…

SMS..-333-冰個呢??

喂,,做緊咩?今日一齊食LUNCH啦,,你得唔得?
                                    方喜

+口+!!WHAT?!!方喜..本校校草…大令仔..SMS比我..約我食LUNCH??!!
佢唔會想搞D咩牙….-口-
唔會GE..佢好似好好人甘…-_____-
咪住..佢點解知我電話GE?!-000-
方彤啦又!-0-算..都係好事掛..呵呵*
SMS番比佢先,,
冇所謂牙..好牙..得我同你牙?

CHING*

係牙,,得我同你..
             喜

哦..甘12:45係校門等啦..

CHING*

OK

頂部
~o呀欣o~
初生嬰兒

會員編號 344229
精華 0
積分 274
帖子 35
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-7-9
註冊天數 6196
狀態 離線
對不起..我愛你..--第八幕♥午餐12:40..好行落去差唔多啦..-3=
出發,,

彤::喂!(大力地拍我膊頭!)
我::你痴咩線牙..甘大力..嚇死咩!妖..
彤::咩牙..-口-
我::咩姐?!.\/.
彤::一唔一齊食LUNCH?
我:: (心諗:E?!佢唔知我同佢牙哥食架?+口+)ER..唔同啦..約左朋友..
彤::溝仔牙?!
我::八婆牙..-口-
彤::WAKA,,甘好啦..88
我::88

晒我時間..-0-
12:42啦..衝牙..
差D扖街..-V-

喜::HI
我::HI..-VV-(真係好令仔..)
喜::去冰到食牙?
我::….(唔敢出聲)
喜::喂..(彈左我個頭一下..[兄妹真係兄妹..2個都甘鐘意彈人個頭..T^T])
我::下..ER..M記LOR..-____-(一直望住個地下)
喜::做咩係甘望地下?-口-
我::冇野..
喜::你怕醜牙?
我::唔係~
喜::-_____-
我::………

我地去M記途中..一句野都冇講過..

到了M記..

喜::你食咩牙..?
我::BIG MAC..飲雪碧..
喜::哦..你等我..
我::嗯
(見到佢走左..我先抬高番個頭..-33-)
哇..條頸好痛..>””<

喜::野食到..
我::-///////-
喜::做咩呆左?-0-
我::其實你點解約我出來食LUNCH..?
喜::………因為悶LOR..
我::下
喜::我覺得你好可愛,,
我::-000000-
喜::真架呢..-3-
我::哦哦…

狂食野..唔想答任何野..
可愛?!唔會掛…
….嚇….

食完之後,,
喜話去TOILET…

我岩岩開始等..

哇..[唔唔!]
有人掩我個口..
拉我入女次..
推我落地下..

E個時候先睇清楚..
佢地係一班非女..-口-

佢地想點牙?!>____<
嗚哇…媽咪牙…

頂部
~o呀欣o~
初生嬰兒

會員編號 344229
精華 0
積分 274
帖子 35
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-7-9
註冊天數 6196
狀態 離線
對不起..我愛你..--第九幕♥恐嚇?!

一巴車埋來..[啪!]..
佢啤住我…好惡的眼神..

我::八婆,,你咩料牙?!
非女A::你條木咀牙..你以為你自己係冰個牙?同喜玩到甘埋做咩牙?
[啪!]又一巴車埋你..
非女B::唔好扮唔知牙!我同牙思係果到望到晒架..
我::甘又點牙?!你望住又點牙?你又係佢地冰個牙?你有見過我地食野果陣傾計咩?!
思::八婆牙!
[啪!]又一巴..
我::妖..我仆你個街牙!係甘打巴我..你食咩大架?!一睇都知係屎啦..正姣西!!
非女B::你個非機場牙..(又想一巴打埋來..)
思:: (禁住佢隻手..)算啦..喜唔鐘意D成日爆粗既女仔..睇佢個柒樣..喜唔會鐘意佢架..
我::+\/+(啤住佢.)
思::啤咩牙啤..我同你講牙!如果比我知道喜知道E件事..你唔洗指意可以係高程有好日子過!仲有..你唔好再行埋牙喜到..我D馬一定知..你唔好亂來..!
我::痴線.. (細聲)
非女B::你UP咩春牙!

[黎紫晴,,你係冰牙?!]係牙喜牙..
果2個女仔聽到都怯左一怯..
就即刻走..臨走前果個所謂的牙思都講左句..::記住我講既野..!

我摸住塊面出去..
牙喜一見到我..即係同我講..
喜::你去左冰牙..嚇死我咩..
我::我去左屙屎牙!-口-
喜::-___-唔怪得之甘臭啦..
我::-__-係牙係牙..
喜::點解你個面珠登有D手掌印既?(一路摸住我塊面..)
我:: (整開佢隻手..)冇野..
喜::咩事..講!
我::都話冇野LOR!-0-
喜::一定有..
我::你唔信就算啦…係甘..(跑..[走得快,好世界])

放學後..家

照下境先,,哇..
果班八婆牙..-口-甘鬼大力打過來..
個印唔散牙..點牙..超痛!
D!U!

甘我弟時真係唔可以再同喜見面?
我甘做咪則係代表我驚左佢地..
但係我真係唔想再無拿拿比人捉去TOILET到打..
我可以點,,

頂部
~o呀欣o~
初生嬰兒

會員編號 344229
精華 0
積分 274
帖子 35
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-7-9
註冊天數 6196
狀態 離線
對不起..我愛你..--第十幕♥你不是只有一個人
上堂果陣..牙喜又SMS..

我已經知咩事..唔係第一次架啦..
我好憎佢地..

我就甘DELETE左個SMS..
我竟然..
真係,,,怕..我真係怕比人再打..
原來我甘細膽..嘿..

15分鐘後,,手機又有微震…

你唔好唔理我啦..我唔會比你有事架!
佢地唔係第一次..我真係知咩事..

喜

DELETE..

佢講緊咩…咩知道..唔係第一次..
仲話唔比我有事…哎也,,唔理啦!

E?!今日牙傑冇番喎..+0+
點解GE?
我望住佢個位..
我好想..
好想同佢串咀..同佢玩..我好掛住同佢串咀的日子..
或者可以話..
我….好掛住佢….

老師::黎紫晴..好少見你唔講野喎!你係甘望住江傑個位..佢今日唔會番來,,佢屋企有D事!
我::痴線!-_____-..
老師::痴咩線牙..聽書啦!
我::神經的..-3-

我望一望彤…
佢隻眼..好冇神..
佢一時又望下面..一時又望下牙傑個位…
唔通佢….

番到屋企,,,,
[能迴避嗎..我怕了當那電燈膽..]手電響..

我::喂..
男仔::晴,,,(好似就死甘..-V-)
我::-口-你係冰個..
男仔:我..我係牙傑牙…
傑?!
我::你今日冇番學..冇野牙嗎..冇得同你串咀..唔好玩喎..WAKA*
傑::嗚嗚…(喊)
我::嚇..你做咩牙?
傑::我..我..嗚…嗚….
我::你講出來牙..
傑::一係..你出來XX公園牙..
我::嗯,,你等我..

XX公園..

傑一個人坐係地下..眼神好似冇左瞳孔…
好恐怖…但係..我不怕…

我::HI!
傑::你來左啦..坐牙..
我::嗯..你做咩..
傑::你係唔係一個孤兒?
我::-口-..唔係牙..
傑::我係..係琴日..我做左孤兒..
我::ER..你父母…
傑::係..我父母琴日撞車死左…(眼出水)
我::….我都係生活在一個單親家庭..
傑::嗚嗚…
我::傑..唔好喊啦..我唔識講野安慰人..不過…
傑::?(佢用佢果對充滿淚水既眼望住我…連喊都好令仔..)
我::我會話你聽..我係E到..我就係你隔離..陪住你..
傑:: (抱住我,,好大力…)>”<
我+傑::我鐘意你!..(同時間)

我地抱住..抱左好耐好耐..
大家都好似怕會一放開..就會令一切消失..

傑..我愛你…

頂部
上官芷
中級會員

會員編號 345968
精華 0
積分 1129
帖子 445
威望 0 點
I-See幣 14118 錢
GAME幣 310 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-7-13
註冊天數 6192
來自 地獄的某一忽
狀態 離線
  只顯示 上官芷 的帖子
跟住點呀..??
好睇呀...
sup*..

頂部
〤雪仙〤
初生嬰兒

會員編號 355871
精華 0
積分 214
帖子 16
威望 0 點
I-See幣 11039 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-8-6
註冊天數 6168
來自 香港
狀態 離線
  只顯示 〤雪仙〤 的帖子
好好睇呀!
跟住呢?

頂部
JusTFoR孫
初生嬰兒

會員編號 379174
精華 0
積分 245
帖子 25
威望 0 點
I-See幣 11101 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-10-14
註冊天數 6100
狀態 離線
  只顯示 JusTFoR孫 的帖子
十卜十卜
幾時po

頂部
戀愛妄想症×]`
吹水學徒
綜 合 傻 婆 症

會員編號 378899
精華 0
積分 3599
帖子 2083
威望 0 點
I-See幣 18742 錢
GAME幣 618 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-10-13
註冊天數 6100
狀態 離線
快d post埋落去喇,sup!`

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...