加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 岩岩同BF散丫....
載入中 ...
emily0030
高級會員

會員編號 251402
精華 0
積分 1419
帖子 532
威望 0 點
I-See幣 14339 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-12-23
註冊天數 6475
來自 天水圍
狀態 離線
  只顯示 emily0030 的帖子
岩岩同BF散丫....

我同左佢一齊1個月1個星期.....
                                                              我同佢識左半年.....之後先一齊
                                                              我前幾日覺得怪怪地.....
                                                              今日我同佢sd sms.....
                                                              我話我為左佢喊左好耐....想介手....
                                                              但係我最後換黎既係"分手"2個字丫....
                                                              我真係好鍾意佢丫.....
                                                              點解個天要咁對我丫...!?

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

~*"★愛你既背後.原來是悲痛□ ﹏旻 ◆
{[唔通一切都係我既錯!?]}
MSN:[email protected]
快D add我la...{[等你丫]}
令女令仔
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
chingky
中級會員

會員編號 138986
精華 0
積分 1213
帖子 365
威望 0 點
I-See幣 13691 錢
GAME幣 305 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-3-18
註冊天數 6755
來自 HK
狀態 離線
  只顯示 chingky 的帖子
介手變分手=    =??你得罪左佢咩=        =

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
emily0030
高級會員

會員編號 251402
精華 0
積分 1419
帖子 532
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6475
來自 天水圍
狀態 離線
回復 #2 chingky 的帖子

我無得罪佢......我同左佢一齊成日唔理我....
搞到我好想介手丫...

令女令仔
頂部
ky.Lip
吹水中手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 32297
精華 0
積分 2404
帖子 3754
威望 2 點
I-See幣 15135 錢
GAME幣 1085 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-8-22
註冊天數 6963
來自 我 應該 唔係地球人
狀態 離線
  只顯示 ky.Lip 的帖子
何必呢...你都好細個姐. . .仲有大把男仔啦....=P

頂部
emily0030
高級會員

會員編號 251402
精華 0
積分 1419
帖子 532
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6475
來自 天水圍
狀態 離線
回復 #4 ::Lky 的帖子

咁又係既....

令女令仔
頂部
season
嬰兒上路

會員編號 155070
精華 0
積分 654
帖子 57
威望 0 點
I-See幣 9547 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-4-21
註冊天數 6721
狀態 離線
唔好為左d唔仲意你ge男仔介手na,,,好唔抵na,,”
佢同你散,,佢開心,,,你介手佢唔會唔開心ga,,””
就算因為你介手,,佢先同你一齊番,,個d都唔會keep得耐ga!!

頂部
牙豬
初級會員

會員編號 103308
精華 0
積分 898
帖子 216
威望 0 點
I-See幣 12832 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-1-15
註冊天數 6817
來自 我媽媽*
狀態 離線
  只顯示 牙豬 的帖子

雖然我吾識你,,,但系冇謂為1個男仔而傷害自己身體la*
香港地大把男仔la!!!

頂部
小麒麟曰『恨』
嬰兒上路

會員編號 195903
精華 0
積分 52
帖子 60
威望 0 點
I-See幣 7155 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-8-1
註冊天數 6619
狀態 離線
介手真係令人幾討厭.....都唔知為乜

頂部
mossue.
初級會員
ms蚊^3^

會員編號 255274
精華 0
積分 774
帖子 238
威望 0 點
I-See幣 12769 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-12-31
註冊天數 6467
來自 我阿媽個肚XD
狀態 離線
  只顯示 mossue. 的帖子
唔好介手呀  佢冇咩值得你咁做架

頂部
傑(w)
中級會員

會員編號 36613
精華 0
積分 887
帖子 476
威望 0 點
I-See幣 8858 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-8-31
註冊天數 6954
來自 傻仔星GA傻仔星人
狀態 離線
  只顯示 傑(w) 的帖子
介手....何必呢=3=...
大個左會覺得好無聊架
又唔係無好男人,搵過個啦

.沒有男人或女人是值得你為他流眼淚,值得的那一位,不會要你哭。
幸福,只要曾經擁有認真過,失去後終會以另一種形式回來,幸福始終在你的心靈。
XG:www.xanga.com/jackwan1988
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...