加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 轉---]...*////....,,,當校花,,,///不一定幸福..(ch11)
載入中 ...
麥皮
吹水新手
○///A///○

會員編號 187320
精華 0
積分 2159
帖子 3232
威望 0 點
I-See幣 14616 錢
GAME幣 425 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 c0ffee`
閱讀權限 60
註冊 2006-7-9
註冊天數 6504
狀態 離線
  只顯示 麥皮 的帖子
轉---]...*////....,,,當校花,,,///不一定幸福..(ch11)

**********人物簡介**********tF

林晞雪(雪)*勁令女..cool爆,同怡好fd,有錢(過百憶),無父無母,同怡同居,F.2A

鄭穎怡(怡)*幾令女,串爆,同雪好fd,同雪同居,好幫雪,黑社會背景,好in,OK有錢,F.2A

羅曉彤(彤)*幾令女,班長,好尊敬怡同雪,活潑開朗,F.2A

姚倩瑤(瑤)*OK令,好姣,心地差,勁憎雪同怡仲有佢地D靚,OK串,賤人一個,BUT都有支持者,中2希,F.2A

男仔  

何若希(希)*型仔,花心(日日換女),有錢仔,黑社會大佬,敗家仔一名,F.2A

徐朗龍(龍)*型仔,同希好fd,黑社會,專一細心體貼溫柔,忽冷忽熱,對中2既人就唔會,F.2A

側俊風(風)*令仔,中2雪好耐,但佢係雪既表哥,所以無人知佢中2雪,成績好,有權有勢,BUT唔係黑社會,F.3B

梁酷峰(峰)*幾型仔,本來鍾意怡..但後尾鍾意雪..對雪好,都有唔少FANS,F.2A
**********人物簡介**********

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
麥皮
吹水新手
○///A///○

會員編號 187320
精華 0
積分 2159
帖子 3232
威望 0 點
GAME幣 425 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 c0ffee`
閱讀權限 60
註冊 2006-7-9
註冊天數 6504
狀態 離線
  只顯示 麥皮 的帖子
第一章  相識
某一日,四位插班生黎左呢間xx中學,而且仲讀埋同一班添∼

miss=m

m:今日黎左四位插班生,兩男兩女,大家要好好相處∼好,你地4個入黎啦

全班:唔好又係•••扒ar••哇!

呢四位插班生一入黎,全班都Wow   Wow聲∼

m:好,自我介紹下!

女a:林晞雪••(cool)

女b:Hi,我叫鄭穎怡,我同雪好fd架,唔好激嬲我地ar••唔係就••(未講完)

D男仔:好得2 ar你兩個!(D男仔係咁電佢地兩個-v-)

D女仔:車!(妒忌)

男a:各位令女(其實心諗:咁多豬扒既••)!My  name  is 何若希∼

男b:我叫徐朗龍,希既fd

D女仔:型ar!(姣)

m:好la!林晞雪同徐朗龍就坐係右手邊最後既兩個位,而鄭穎怡同何若希就坐係佢地兩個前面la!

座位如下:

xx    x    xx
xx    x    怡希
xx            雪龍

m:好,繼續上堂!

希:hey!怡小姐,你好令喎!

怡:我都知,不過你咪煩我,我黑社會黎架,小心D  ar!(串)

希:我夠係la,你邊區ar(唔鋸)

怡:x區

希:••••••我地敵對架low••不過我唔會蝦你既••你咁得2

怡:收聲la,好x煩ar你(惡)

希:你••!好,我忍!(嬲)

另一方面••

龍:hi(對雪講)

雪:••••••(cool)

龍:(失望)

雪:hi••

龍:^^(心諗:好好聽ar佢把聲)

到左lunch••

希:兩位令女”一齊食?我請!

怡:慳D  la,我地洗你請?見到你個樣都食唔落,可?雪(激希)

雪:嗯••••(無奈)

希:估唔到你都幫住佢囉(同雪講)••唉,兩個都咁賤!

雪:••••

怡:好la喎你,話我就好la,仲話埋雪,死開D∼(想打佢一巴)

雪:(捉住怡隻手)^^,走la••(笑)

希心諗:哇,好令ar佢..好過個怡多多聲,陣間溝下佢先∼

行行下,雪撞到個人,係龍ar!怡見到咁就鬧龍

怡:發雞盲架?特登架?講sor啦!(惡)

龍:對••對唔住,有冇事?(溫柔)

雪:••(搖頭)

龍:不如請你食野?

雪:••••(想話唔洗)

怡:(細聲同雪講)叫佢請下都好,唔洗自己比,雖然我地好有錢••

雪:(細聲同怡講)••咁好la

雪:請埋怡(仲係好冷淡)

龍:呃••好(其實唔想請怡)

之後雪離遠見到一個人,佢好開心咁行過去∼

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
麥皮
吹水新手
○///A///○

會員編號 187320
精華 0
積分 2159
帖子 3232
威望 0 點
GAME幣 425 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 c0ffee`
閱讀權限 60
註冊 2006-7-9
註冊天數 6504
狀態 離線
  只顯示 麥皮 的帖子
第二章  愛上

雪:表哥••係你ar?(開心)

x:雪?點解你係到既,你學人插班ar?

雪:嗯^^

呢個時候怡同龍過黎••

怡:ar風?

風:係

龍:你係••?雪個bf?(好緊張)

怡:緊係唔係la,佢係雪個表哥黎架••死白痴仔∼

風:ha••你咁緊張既,唔通你••(奸笑)

龍:呃••唔••唔係ar(面紅)

風:但係你••(未講完)

怡:面紅••(未講完)

雪:兼漏口••

風+怡:haha∼

龍:••••食••食野la

之後一路食一路傾

風:你地讀乜班架?

怡:2a••你呢?

風:3b••你果班好似有個人叫咩咩希?

龍:何若希?做咩野?

風:你係ar?

怡:ha••佢叫徐朗龍,希係佢個fd

風:呃••咁無野la(好似有野講咁)

lunch完左••又上堂la

希:雪..

雪:.....?(望住希)

希:我..好鍾意你ar><(超大聲)

全班:Wow∼

m:靜D!

雪:••••sor(表示唔鍾意佢)

怡:ke••抵死,雪雪咁令,比你溝到就奇∼唔好咁hurt^^••haha

希:哼!你睇住黎!林K雪!(嬲)

龍:唔好咁••

希:睇你個樣,你都係鍾意佢la,反骨仔!

龍:你•••(唔想嘈)

希:我咩我,總之雪就係我既!(走左)

m:呃••繼續上堂

雪:THX••(同龍講)

龍:^^••(龍心諗:唉∼對唔住ar,希,我真係鍾意左雪••)

瑤:老師••我去廁所

呢個姣婆其實係想搵希..佢搵到希之後就••

瑤:希••(笑)

希:咩ar你!唔x得閒(惡)

瑤:野∼人地鍾意你ma(姣)

希:我唔likey你ar,姚倩瑤!(想走)

瑤:(拉住左希,kiss左希一下)

希接受左佢,錫返佢••兩個係到狂kiss∼之後返返去班房

全班:Wow••

因為佢地拖住手入黎

希:8婆,我要求掉位(惡)

m:••你想點掉(淆)

希:咁••咁••咁咁咁囉!

座位如下:

瑤希    x    xx
xx    x    怡x
xx            雪龍

m:好••呃••落堂la

x:••••

頂部
麥皮
吹水新手
○///A///○

會員編號 187320
精華 0
積分 2159
帖子 3232
威望 0 點
GAME幣 425 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 c0ffee`
閱讀權限 60
註冊 2006-7-9
註冊天數 6504
狀態 離線
  只顯示 麥皮 的帖子
第三章    機會

x:••••••hi

怡:hi∼咩名咩料咩事

x:我叫梁酷峰,想同你做個fd••(有D怕醜咁)

怡:ar峰••你怕咩醜姐∼成日女人咁∼(心諗:唉,呢個人都係貪我令,先"療"我姐,最憎呢D人∼)

峰:咁做唔做先

怡:做囉,有得唔做咩-3-(心諗:玩下佢都好..睇佢個樣都係中2我架la)

峰:55••

m:我地遲D會有個camp,四日三夜,你地自己分組同房••每組6個人∼

龍:雪••我同你1組ar••同埋怡,得唔得?

怡:(聽到佢地講野)得∼緊係得la∼不如同埋佢?(指住峰)

峰:(心諗:好野••)

雪:嗯∼

怡:同埋何若希!仲有••姚倩瑤!(同雪打左個眼色)

雪:••OK

龍:好,我同佢兩個講∼

另一邊••

希:(心諗:好想同雪一齊ar••)

其實佢同瑤一齊,都係想激雪同怡姐••

瑤:希希∼我要同你一齊!(姣)

希:嗯∼好ar(其實唔多想)

放學••

龍:希∼

希:咩料••ar

龍:冇∼我••峰••怡同••雪想同你一齊••去camp果陣••好唔好?

希:是但∼(心諗:ha••好機會,可以溝返雪返黎)

瑤:希希制我都制∼

龍:55∼(心諗:姚小姐-3-,我都冇問你••)

雪同怡果邊

雪:做乜要同希瑤一齊••?

怡:玩下佢地ma∼放心,個8婆瑤唔會蝦你

龍行過黎

龍:希同瑤同應承左la

怡:55••點輪到佢地唔應承

龍:雪••送你返屋企?

雪:••••我同怡••一齊

怡:龍,你送雪la,我一陣先返(比機會佢)

龍:好••咁••8∼

怡:5••8∼

龍:行la••••雪^^

雪:嗯∼

就黎到雪屋企••••••••哇,超豪華別墅黎架∼跟住龍就開口∼

龍:雪•••其實我•••好•••好•••

雪:到la,THX∼8

龍:呃••8(失望)

怡果到∼

(愛到    愛到    愛到腦海裡有一萬個你••)怡手機響

怡:講野∼

x:怡••••••••

怡:你係•••

頂部
麥皮
吹水新手
○///A///○

會員編號 187320
精華 0
積分 2159
帖子 3232
威望 0 點
GAME幣 425 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 c0ffee`
閱讀權限 60
註冊 2006-7-9
註冊天數 6504
狀態 離線
  只顯示 麥皮 的帖子
第四章    玩弄

怡:你係••••••ar風?

風:係,我想叫你地小心個咩咩希∼

怡:點解ar,我仲諗住幫雪玩下佢tim∼仲有ar,我地遲D去camp,同佢同1間房喎••(未講完)

風:下?!唔係掛••個咩咩希好咸濕架,陣間比佢咩左都唔知乜事∼你唔好比雪同佢1齊ar,你都小心D佢ar(大聲)

怡:哇••細聲D  la,會聾架∼同埋你洗咁緊張la,我先唔驚佢••我會保護雪架la,放心la"同埋佢都有條女la,至於雪••佢唔會同希1齊既••我諗

風:總之唔好比希接近雪(心諗:咁做••ar雪就係屬於我1個架la••)∼係咁,8(cut埋線)

怡:•••••洗唔洗咁激動ar,ke∼風ar,你唔記得仲有個人叫徐朗龍架咩••唉,雪雪真係受歡迎∼我都要加油••

怡返到屋企

怡:雪雪∼

雪:^^?

怡:點ar,頭先龍送你返黎,唔會發生D咩ma@v@?(奸)

雪:冇••

怡:唔係掛••你唔知佢中2架咩?佢畫公仔畫到出晒腸架la   low

雪:我知••佢頭先••

怡:佢想表白呢?跟住你就唔比佢表落去嘛,點解你次次都係咁呢∼其實佢幾好ar

雪:比你low

怡:唔得∼我知你對佢都有DD好感,佢唔會好似ar雷咁架,信我la••

雷係雪以前既bf,雪果時好中2佢,但有1日••雷同雪分手,因為雷中2左第2個∼自此之後雪就唔敢再信D男仔,亦都唔再接受任何1個人

雪:唔知••唔好(走左入房)

怡:唉,點解你仲要逃避呢••

而係房既雪就••

雪:或者••我應該試下同龍1齊••但••唉∼(滴左幾滴眼淚)

佢始終可以忘記ar雷••

第2日••

怡:雪雪∼sor••唔好嬲>︵<”

雪:無嬲••返學

怡:55∼係la,後日就去camp••雪雪你1定要買衫ar去,你D衫好〝leung〞••

雪:•••••••哦

一返到去就見到希走過去雪到

希:雪∼sor••原諒我ar?

雪:無嬲

希:我都知老婆豬錫架la^^(哄個頭埋去)

怡:(推開希)咩事ar你,有病睇e生la,雪原諒你,又無話做你老婆∼搵你既姚倩瑤la

希:我中2ar,老婆豬老婆豬^^∼(激怡)

怡:\3/你!雪••我地走(拉住雪跑走左)

希:ha∼雪就快係我架la

上緊堂••

峰:怡><!比你手提我,你幾時生日?你中2乜野?你msn又係乜?聽日約你去街ar?仲有••(未講完)

怡:喂!你問咁多野,點答ar••(心諗:痴痴地線••)我手提6xx9xxxx∼1月12號生日∼我msn:xxxxxxxx@hotmail•com∼聽日可以同你去街,至於••鍾2既野••唔話你知(心諗:ke••)

峰:kk∼今晚call你••同add你

怡:5••

而雪呢到••

龍:(係咁望住雪)

雪:•••?

龍:我想••••

頂部
麥皮
吹水新手
○///A///○

會員編號 187320
精華 0
積分 2159
帖子 3232
威望 0 點
GAME幣 425 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 c0ffee`
閱讀權限 60
註冊 2006-7-9
註冊天數 6504
狀態 離線
  只顯示 麥皮 的帖子
第五章    放棄
龍:我想聽日約你去街ar••得唔得?(心諗:到時我1定要表白••)

怡:(細聲)應承佢la∼

雪:嗯•••(無奈)

怡:ha∼雪個手提係6134xxxx,你今晚call佢(笑)

龍:5∼(其實心裡面勁開心)

lunch••

風:雪∼放學一齊ar?

怡:我要同佢玩街街ar••不過你跟埋黎都無問題既∼-v-

風:5••放學搵你地∼8

放學••

龍+希:雪,一齊ar?

呢個時刻希怒啤住龍,不過龍見唔到∼

怡:屎開la死人希••我要同雪去街街架∼龍,聽日見∼8

希:下?!聽日見?龍你約呢個8婆去街ar?

龍:我約左雪姐∼

希:••咩話••雪竟然應承你••唔得!!我又要去∼

怡:(心諗:••比唔比希去好呢••如果佢去我就有戲睇la••55,龍係到應該無問題既∼不過唔可以比風知low••ha)

怡:龍∼比佢去,比佢睇下你點雪雪恩愛∼>v<”

雪:•••••==亂講••

雪1  D都無面紅••咁係咪代表佢唔係中2龍呢?

怡:唔同你呢個87講la∼龍,8∼雪雪,走

雪:嗯••8

龍+希:8!

希:雪呢句"8"係同我講架!

龍:-3-

去到風果到la,風車佢地去某一間衫店到

怡:雪雪∼你試下著條迷你裙,再加條Leggings,上身就••咁la∼(拎左件衫比佢)

雪:k••

雪1入左去試身室,怡同風就傾la∼

風:希有冇煩住雪?

怡:緊係有la∼雪雪咁令,不過我係到你就唔洗擔心

風:5,THX

呢個時候雪換完衫出黎

怡:哇,勁令ar!!!!!!

風:係ar••(心跳十速and面紅)

雪:••(笑)

怡:好la∼繼續

佢地買左勁多,買左勁耐••夜晚先返到屋企∼風送完佢地返屋企就走la

雪間房∼

(沒有誰能把你搶離我身旁     你是我的     專屬天使••)雪手機響

雪:hi?

龍:我ar∼聽日我同希會黎接你la,唔••呃,同我煲陣粥ar?

雪:我有事••8

龍:••8(勁失望)

雪:••唉

第2日••

雪間房∼

怡:xxxxx

頂部
【└鱔魚┘】
初級會員
〝魚毛仔〞

會員編號 290910
精華 1
積分 496
帖子 235
威望 0 點
I-See幣 8365 錢
GAME幣 115 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-3-18
註冊天數 6252
來自 *::魚缸♥♥
狀態 離線
10卜你呀...''
好好睇...

頂部
麥皮
吹水新手
○///A///○

會員編號 187320
精華 0
積分 2159
帖子 3232
威望 0 點
GAME幣 425 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 c0ffee`
閱讀權限 60
註冊 2006-7-9
註冊天數 6504
狀態 離線
  只顯示 麥皮 的帖子

QUOTE:
原帖由 【└鱔魚┘】 於 26/7/07 05:38 PM 發表
10卜你呀...''
好好睇...

^^thx

頂部
麥皮
吹水新手
○///A///○

會員編號 187320
精華 0
積分 2159
帖子 3232
威望 0 點
GAME幣 425 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 c0ffee`
閱讀權限 60
註冊 2006-7-9
註冊天數 6504
狀態 離線
  只顯示 麥皮 的帖子

QUOTE:
原帖由 【└鱔魚┘】 於 26/7/07 05:38 PM 發表
10卜你呀...''
好好睇...

妺子..我係s!u咪ar><

頂部
●細晞○
初生嬰兒

會員編號 351289
精華 0
積分 216
帖子 4
威望 0 點
I-See幣 10978 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-7-26
註冊天數 6122
來自 水星
狀態 離線
  只顯示 ●細晞○ 的帖子
冇la???????

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...