加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [原創] 鱅鱅∴﹢ !)因..*`為◆ 1個小◆ ◆小的誤*會- /而令
載入中 ...
小k〞
初級會員

會員編號 115564
精華 0
積分 1005
帖子 208
威望 0 點
I-See幣 12922 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-2-6
註冊天數 6719
來自 牙媽個肚牙↑
狀態 離線
  只顯示 小k〞 的帖子
[原創] 鱅鱅∴﹢ !)因..*`為◆ 1個小◆ ◆小的誤*會- /而令

[原創] 鱅鱅∴﹢ !)因..*`為◆ 1個小◆ ◆小的誤*會- /而令
        佢";]!地*◆,,!

第2次作…旦上次因為冇左9方..所以冇再打..)))旦而家色打速成喇
我會不定期打咖..你要知我打字幾慢咖喇
一開始刀要介紹人物先
人物:
梁文希(文)
雖然有米,,旦刀冇乜咖子…用3個字形容佢…邊3個,,,睇睇下就知咖喇鱅       中3

區俊傑(傑)
同文系老死..好cool咖,,, 鱅________….你地估下佢令仔d定文令仔d呢?!?!  中3

范浩賢(賢)
系小k既牙哥..好錫小k咖..又有米…日日換女//冇人敢煩佢   中3

楊樂瑜(瑜)
同文.瑜刀吾系好fd>>成日刀想討好文同傑……,,佢刀幾多人溝佢]]]]佢好煩…又鍾2溝女  中3

李俊軒(軒)
好型仔咖…..同明好fd..成日1齊

李正明(明)
吾系令仔..旦好funny
女:
范芷琪(我/小k)
有米….又索又正,,,,,,##好多人追佢   中1

區嘉晴(晴)
傑系佢牙哥//,吾講刀冇人知佢同傑系兄妹…佢好色扮令  中1

丘曉兒(兒)
可愛,,,得意//招牌笑容可以ko人,,,,屋企吾系好有米..旦佢老豆同牙媽刀好錫佢   中1

王誼欣(欣)
姣婆1名..冇乜好介紹..旦好討厭              中1

Ps..有人物再+喇?!!

原創→×吃﹍過像蜜*,糖般甜,,的糖果很難忍受×, 藥水*→,的苦●┘
http://www.hkisee.com/viewthread.php?tid=241659&page=1&extra=page%3D1#pid5942178
新小說丫 
好睇咖
睇下na
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
小k〞
初級會員

會員編號 115564
精華 0
積分 1005
帖子 208
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-2-6
註冊天數 6719
來自 牙媽個肚牙↑
狀態 離線
  只顯示 小k〞 的帖子
[[[[[[第1章,,))))))
電話中
我:大小姐,,,起身未?!!
晴:起左喇..
我:咁10mins後老地方等
晴:k….沙u喇拿
p.s晴同兒1齊住咖
作者:[[系米好悶牙..遲d吾會咖喇]]
我:[[+油牙+]]

5mins後
佢地系個公園度等
點知佢地經過學校附近既停車場時
見到個男仔由咖銀色既車度出黎
牙晴:哇…咁耐冇見過你..以為你死左牙..]](大叫)
個男仔:超..乜你好想你牙哥死咩
佢走左過黎
我:下..牙晴你牙哥..你刀冇提過
個男仔:呵..佢刀冇當過我系哥既//
兒:傑哥哥…好耐冇見喇
傑:吾,,刀2個月喇
晴:哥..我介紹比你色…佢叫范芷琪..小k
傑:哦!!!我約左人牙..幾位豬排..bye
晴:哥///今晚call你
傑:搵到我先講喇
跟住我地就反學喇
好x冇遲到
我地就去左睇咩班
我:呵呵  好野,,,,,,,同班牙
兒:吾..上去hall牙
晴:冇錯
上到去就比個校長煩左成2粒鍾
等左咁耐鍾於上課室喇
課室]]])
MISS:好喇..我個名叫葉心…你地首先自我介紹先喇
A:xyzabcdefg
B:12345679
我:我叫范芷琪,,可以叫我小k
晴:我叫區嘉晴..叫我牙晴
兒:嗨..我系丘曉兒.牙兒//ha  (使出招牌笑容)
男仔:哇..好q牙
欣:喂..令仔們//我個名叫王誼欣..系米好好聽呢
男仔:嘔死牙
MY(MISS):仲有你地2個//李俊軒..李正明..快D喇
軒:自我介紹咁行…我先吾講…低B//我坐邊牙
明:米系LAW..你刀知我系邊個喇///咁ON9既野我先吾做,牙
MY:你…..你地……………………算!!
明:吾夠人串就吾夠人串喇
我:喂.,.吾好串人喇////人地好慘咖
明:K..
MY:我已家編位..
    老師桌
晴明    兒xxx
我軒    欣xxx
話咁快又到小息喇
小息
明:喂..肥婆..
晴:下…..你叫我牙??!!
明:吾通系我咩
我:喂…米咁過份喎  佢好廋炸
明:吾覺喎
軒:明..算喇..收下你把口喇///人地女仔黎咖
明:咁關心人既..吾通你…………..
晴:夠喇..我系肥婆/咁又點牙….我有自尊咖
之後..佢就衝左出去
我?!
我就緊系追出去喇
點知………

有3個cm後再post

原創→×吃﹍過像蜜*,糖般甜,,的糖果很難忍受×, 藥水*→,的苦●┘
http://www.hkisee.com/viewthread.php?tid=241659&page=1&extra=page%3D1#pid5942178
新小說丫 
好睇咖
睇下na
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
小k〞
初級會員

會員編號 115564
精華 0
積分 1005
帖子 208
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-2-6
註冊天數 6719
來自 牙媽個肚牙↑
狀態 離線
  只顯示 小k〞 的帖子
嗚.......嗚
刀冇人留cm
十卜我///
我想死牙

新小說丫 
好睇咖
睇下na
頂部
小LA
初級會員

會員編號 330238
精華 0
積分 707
帖子 215
威望 0 點
I-See幣 13046 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-6-7
註冊天數 6232
狀態 離線
  只顯示 小LA 的帖子
留cM給你`
SUP"

頂部
sukiwsk
初級會員
♥Avril Lavigne ..

會員編號 279198
精華 0
積分 739
帖子 184
威望 0 點
I-See幣 12742 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-2-23
註冊天數 6336
來自 大家共同身處的地方_________ ..
狀態 離線
  只顯示 sukiwsk 的帖子
十卜十卜
post 啦~

頂部
小k〞
初級會員

會員編號 115564
精華 0
積分 1005
帖子 208
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-2-6
註冊天數 6719
來自 牙媽個肚牙↑
狀態 離線
  只顯示 小k〞 的帖子
有人睇..
冇人`1
咁我吾使打喇巨墇

新小說丫 
好睇咖
睇下na
頂部
TuNg-v-
初生嬰兒

會員編號 305540
精華 0
積分 300
帖子 48
威望 0 點
I-See幣 11084 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-4-15
註冊天數 6285
來自 火星球
狀態 離線
  只顯示 TuNg-v- 的帖子
我睇架-33333-"
十卜妳唷"

頂部
小k〞
初級會員

會員編號 115564
精華 0
積分 1005
帖子 208
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-2-6
註冊天數 6719
來自 牙媽個肚牙↑
狀態 離線
  只顯示 小k〞 的帖子
第2章]]
點知我吾小心撞到個人
X:妖…睇路喇//
我:頂..sor牙//得未牙)))))行開喇..
X:吾好比我下次見到你牙.. 令女
我就跑走左…..搵晴
原來佢系toilet
晴:點解..我要比人咁話…..
我:佢又吾令仔…你話番佢喇..
晴:吾好喇]]]吾想同佢嘈牙,,
我:以家系佢串你牙!!你刀吾理…我刀點解要理你牙(我太吾据喇..So我走左去學校既公園仔度坐
兒走左入去TOILET搵我同晴
兒:依!!!小K呢.佢吾系搵你咩
晴:下****佢……
兒:算喇””你刀吾系吾知佢份人咖喇////不如咁喇…你番課室先
晴:下..吾好喇,,,,我……
兒:我要搵小K牙..好冇..(兒哄佢)
晴:吾…好喇
跟住牙兒就去左搵我..旦根本就搵吾到
X:你點牙?!
我:冇牙.(我望下佢)
我/X:哦..
我:原來系你//岩岩SOr牙嵺畯n搵我個fd
X:吾緊要…系喇/我叫梁文希;;;叫我牙文
我:咁牙文””你讀咩班牙
文:3B
我:哦]]]我上番去喇
文:1齊
我:吾好喇]]]我怕你D女黎打我炸
文:呵;))本大人仲系單身咖””行喇
佢送到我上1D
我:88喇
文:不如我放學接你
我:是旦..我介紹D  fd比你色
文:好牙
點知比牙姣婆欣見到
佢同d o靚講野
欣:xyzabvd
O靚:知道欣姐
小息果時,,,欣比左張野小k
欣:范芷琪…MY叫我比你咖
我:哦…THz喎
欣:吾使..我地系FD黎咖嗎(Q住小k)
我:哦”(小k吾想同佢嘈)
兒:喂]]牙欣搵你做咩
我:MY叫佢比張野我//睇下先
芷琪:
  今日放學到教員室找我::
                      Miss葉
我:咁放學你地走先喇]]]今晚去唱k~!好冇
晴:是旦
放學我就去左教員室””點知經過公園果時比人………………..3
開始好精彩..同有人有拖拍喇
想知系邊個?!留cm就有得睇喇

新小說丫 
好睇咖
睇下na
頂部
sukiwsk
初級會員
♥Avril Lavigne ..

會員編號 279198
精華 0
積分 739
帖子 184
威望 0 點
I-See幣 12742 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-2-23
註冊天數 6336
來自 大家共同身處的地方_________ ..
狀態 離線
  只顯示 sukiwsk 的帖子
十卜十卜~
邊個有拖拍牙~

頂部
小k〞
初級會員

會員編號 115564
精華 0
積分 1005
帖子 208
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-2-6
註冊天數 6719
來自 牙媽個肚牙↑
狀態 離線
  只顯示 小k〞 的帖子
你估下..
旦刀冇人留CM..
我怕吾使打..
因為刀冇人睇
嗚嗚

新小說丫 
好睇咖
睇下na
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...