加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [原創][[_×承諾對你來說是什麼`!◆﹎↘[少量粗口][好好睇][出了CH-9了]
載入中 ...
``m0rE.鬼=]
吹水學徒
鬼 xD `

會員編號 301772
精華 0
積分 202
帖子 1638
威望 0 點
I-See幣 9148 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-4-8
註冊天數 6260
來自 亂 亂一 族 * ---- ``
狀態 離線
  只顯示 ``m0rE.鬼=] 的帖子
[原創][[_×承諾對你來說是什麼`!◆﹎↘[少量粗口][好好睇][出了CH-9了]

{男}
陳俊軒[軒]
勁令仔.花心,,好花心!日日換女`佢老豆系琳牙豆D手下*中2琳!讀1E
鄧傲嘉[嘉]
同軒fD-算有米吧-3-!超c00L*中2心.讀1E
葉偉豪[豪]
個樣..0K吧!溝女超勁.最識電人-\/-!讀1E
楊正浩[浩]
令仔+型!佢老豆系..吾洗講你知La``打交爆勁*琳個牙哥..好錫琳.讀3F
{女}
楊穎琳[我]
勁令女.大膽,,佢老豆系黑社會大佬}!好有米[幾十億],,打交勁+串`中2軒.!讀1E
方穎心[心]
同琳好fD..同琳同居"大膽*屋企幾有米-不過死左老豆老母T^T慘`暗戀嘉!讀1E
黃夢晴[晴]
扮c00L.姣+串,,玲D手下*但後來..!讀1E
張敏詩[詩]
令女"冇乜錢..心地好好*浩條女!大膽.讀3F
李雅玲[玲]
樣mAmA地*賤哩一名`囍報串+成日扮野+串+姣-0k有錢.中2朗=]憎琳&心!讀1E

作得吾好..都比CM吧!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
``m0rE.鬼=]
吹水學徒
鬼 xD `

會員編號 301772
精華 0
積分 202
帖子 1638
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-4-8
註冊天數 6260
狀態 離線
CH - 1
系某年炎熱既暑假..
我同我D fD去左沙灘打排球..
當時既情況..
男1.2.3``喂.令女,,一吾一齊打排球牙?!
我&心&詩``好..比你睇下我地3個令女既實力!你地3條粉腸叫咩名牙?!
男1``我叫軒[搶答]
男2``...快到你咁-0-H!H!..我叫嘉
男3``! aM豪.
我&心&詩``嘉豪軒?!-w-..kAkA..
軒&嘉&豪``咁你地Le?!
我``我叫琳!
軒``! L!kE!
心``我叫心
嘉``真可愛*
作者``心不嬲都咁可愛嫁La
詩t0作者``有冇當過我既存在?!
琳&詩``吾該你吾好講野La..應講時應..吾應講你又講!比你激死..-3-
心即刻面紅-///o///-
詩``仲有我牙喂!我叫詩..
詩``冇人理我既?!-\/-
我``我牙哥至你咪得L0r..嘻嘻!
豪``又比人忽視..嗚..我要錫番!
眾``我先吾制牙..
-----------------------------------------------------
我地打完排球後..
個個都走左佬!
比賽結果當然系..
打和-0-
-----------------------------------------------------
軒&嘉&豪``8喇..咁多位令女..
我&心&詩``8喇..咁多位屎忽鬼..

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
``m0rE.鬼=]
吹水學徒
鬼 xD `

會員編號 301772
精華 0
積分 202
帖子 1638
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-4-8
註冊天數 6260
狀態 離線
CH - 2
某年的11月5日..
*[[s0 h0W aRE Y0u DeaR 可憶記你這個房 藍藍牆下我是王 ...]]*
工人``2位小姐..起身喇..muM同dAD一早番左公司*
我大嗌``牙!牙哥..心!8點2喇*再遲D就吾洗番喇!起身喇喂`
心``死喇..快D換3先!牙哥*[佢跟我叫的:D]喂..牙哥!
我``7點半果時好似聽到D開門聲,,吾通佢自己走左佬-0-?!
心``仲講?!快D換La!FUcK\\﹏//去LUN左邊牙?!..
作者``衣櫃度L0r!咁蠢*
琳&心``頂!咪嘈La!哂我時間
作者``咁吾嘈L0r..
心``牙!搵到喇..點解Le..點解..咁似幼稚園著果條既-0-...?!
琳``系吾系都要著嫁La..吾該幫我搵埋牙!
心``哦..
搵到之後..
心``快D換La..
我同佢換完3之後就刷牙+洗面..
作者``仲有時間得閒做E D野既=w=?!..
琳&心``我中2牙!吾通吾刷牙咩-3-..作者..你個口好口臭>33<..你一定冇刷!
作者``真聰明!
我地做完果D濕濕碎既野之後就叫我既司機車我地2個去學校!
系車入面..
我&心``齊可歡司機[佢個名=Q=]吾該開快D牙!
到左學校..
見到有3個人都遲到w0..
佢地會系邊個Le?!
聰明人一定知La..

頂部
``m0rE.鬼=]
吹水學徒
鬼 xD `

會員編號 301772
精華 0
積分 202
帖子 1638
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-4-8
註冊天數 6260
狀態 離線
CH - 3
我同心見到上次暑假果幾個人..
我&心``吾系化..咁岩得咁Q..
我``吾好理喇..我地行快D La!
我地一入到課室..
眾一齊望住我地..
m!sS ChaN = M
M``你地2個做乜咁遲牙?!知吾知而+幾點牙?!
我&心``第1..我中2遲咪遲L0r..第2..而+系..睇下隻錶先*而+系..9點56分零19秒..?!冇錯牙mA?!
M``你..你..系w0..我地要介紹2位插班生..[E D人擺明吾夠串扯開話題xD]
我``H!H!我叫琳..
眾男生``哇哇..令女牙A__A
男A``比你個電話我牙!
男B``你絃號生日牙?!
男C``你做我gF牙..!
心``H!H![勁可愛]..我叫心牙..
男D``E個比岩岩果個仲得意t!M牙!..
男E``咪就系L0r..比你電號我!
眾女生``唉..我地班又多左2件豬排..
我同心都冇理佢地..
突然有3個人推門入黎..[動作veRY MaN]
?``岩岩你話邊個豬排話?!
姣婆A[玲]``豪豪..冇牙..我地邊有講野!
M``你地3個做乜咁遲牙?!
豪&嘉&軒``bcz ! L!kE.
M``你地5個坐低La..
我&心``我地坐邊牙?!
M``楊穎琳你坐系陳俊軒隔黎..方穎心你坐系鄧傲嘉隔黎..
*[[坐位名如下]]*
X  XX  X X    X X
豪 XX  琳軒  XX
X  XX   XX    心嘉

頂部
``m0rE.鬼=]
吹水學徒
鬼 xD `

會員編號 301772
精華 0
積分 202
帖子 1638
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-4-8
註冊天數 6260
狀態 離線
CH - 4
我果面..
我``我地系咪見過?!
軒``好似系..你可吾可以做我gF!?
[我面紅..]
我``...uM..嗯嗯..>@@<
軒``老婆豬..
我``老公豬..
{SWeeT}
心果面..
心``H!H!..見過你..
嘉``mE t00!
心``哇..望下後面..睇下佢地幾SWeeT!
嘉``系b0,,系b0,,
心好細聲咁講``車-0-..我同嘉都可以La..[有D吾倨]
嘉``好牙..咁我地一齊L0r!
心``...閃電一齊?!
嘉``都算嫁!
LuNch t!mE..
軒&嘉``一齊食LuNch羅..
我&心``好牙..
豪突然彈出..
豪``喂..我又一齊..!
眾``電燈膽..真吾識做..!
我&心``行La..快D去食

頂部
``m0rE.鬼=]
吹水學徒
鬼 xD `

會員編號 301772
精華 0
積分 202
帖子 1638
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-4-8
註冊天數 6260
狀態 離線
CH - 5
M記門口..
竟然見到牙哥同嫂嫂..
我&心``牙哥..詩詩..
浩[我牙哥]&詩``H!H!..咁岩既
軒&豪&嘉``-3-..牙哥?!
我``嗯嗯..系親牙哥..
軒&豪&嘉``哦哦..
浩&詩``一齊坐牙..不如..
我&心``我不嬲都想系咁-0-..
我``軒..你幫我買野牙..
軒``要食D咩?!..
我``4號餐..飲可樂..
軒``你等一陣牙下..好快買到比你..[勁溫柔]
心``嘉..我又要你幫我買牙..快快快
嘉``YEs s!R!-0-食D咩?!
心``2號餐..飲zero cola..
豪``好悶牙-3-..
5min後..
嘉&軒``hEY.我地2個令仔到喇..有野食..
我&心``快食..凍左吾好食!
嘉&軒``食咁多..小心變肥婆牙!
我&心``哼\\﹏//
嘉&軒``但系我冇話過你肥左我就吾要你..
我&心``衰人>33<玩我..
我地食完之後..
就自己走左佬..
---------------------------------------------------------------
我``88喇..老公
軒``88..^^..老婆
心``88..
嘉``88喇..
豪``大家..88
浩``88喇..詩詩
詩``88喇..浩仔

頂部
``m0rE.鬼=]
吹水學徒
鬼 xD `

會員編號 301772
精華 0
積分 202
帖子 1638
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-4-8
註冊天數 6260
狀態 離線
冇人?!..
我作得吾好//..\\?!

頂部
``m0rE.鬼=]
吹水學徒
鬼 xD `

會員編號 301772
精華 0
積分 202
帖子 1638
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-4-8
註冊天數 6260
狀態 離線
CH - 6
番到屋企後..
即刻電話響..
*[[s0 h0W aRE Y0u DeaR 可憶記你這個房 藍藍牆下我是王 ...]]*
電話
------------------------------------------------------------------------------------
我``喂喂..搵邊位..
?``吾該搵楊穎琳牙..
我``我系..乜事+邊個?!
?``我系你老公..
我``^V^點解你會有我個電話既?!..
軒``心比我嫁..
我``點解你會有心個電話既?!..
軒``嘉比我嫁..長氣..
我``聽日黎我屋企牙..不如..
軒``好牙..
我``放學之後0k?!
軒``嗯嗯..
我``沖涼喇[工人講]喂..我沖涼喇..聽日番到學校先講La..
軒``哦哦..咁好La..今晚早D訓喇!我吾叫你日日都有黑眼圈>33<
我``55...一定一定
作者``收線La..沖涼牙!
我``得La..
我``88喇..^V^
軒``88..//﹏\\
------------------------------------------------------------------------------------
浩``邊個黎嫁..呵X2
我``你理得我牙!8公..
浩``8婆~沖完涼好訓喇!
我``得La..長氣!
我沖完涼之後訓左落張床度又訓著左[我真系好眼訓]
咁又過左1日..

頂部
``m0rE.鬼=]
吹水學徒
鬼 xD `

會員編號 301772
精華 0
積分 202
帖子 1638
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-4-8
註冊天數 6260
狀態 離線
CH - 7
第2朝``
7點32分時..
浩``今次又吾好怪我吾等你地..我有叫你..但系你吾知炸..86
{呯}..
生左度門:)
我``乜鬼個傻早樓樓系度嘈牙..真激氣\\﹏//..
望下個中..
7點57分
我``心..起身喇..又吾好學得琴日咁魚..
心正在發她的..
春夢xD
我``再吾起身就教訓你..哈哈..[奸笑中]
我吱..我吱..我吱吱吱..
我``睇你死未..
心``耶!好衰嫁..你換3我刷牙..我刷完到你刷之後到我換..
我``哦哦..
換完3後..
竟發覺...
原來佢仲訓緊=]
我``起身喇..8點1喇..
心``哇..死喇死喇!
我地又妁我地極快既身手..9秒9咁做野..
之後又叫齊可歡司機車我地番學..
平平淡淡..
冇乜點變..

頂部
``m0rE.鬼=]
吹水學徒
鬼 xD `

會員編號 301772
精華 0
積分 202
帖子 1638
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-4-8
註冊天數 6260
狀態 離線
CH - 8
番到學校..
有個人系度講我同心,,
作者``大家估下邊個死8婆Le?!
岩喇,,佢就系..8婆玲&8婆晴=]
佢地特燈好大聲咁講..
玲``唉..唉..都吾知邊個7婆吾知醜,,竟然ouT引人地個老公..
晴``咪就系L0r..佢插班生黎姐mA..
我``屌..你講邊個牙..
玲``話你咩..呵X2..自認
之後我同心就好嬲咁走左..
上到課室,,
軒就同晴錫緊..
我&心&豪&嘉都見到..
我大叫``陳俊軒..你咩意思..?!玩我牙?![喊緊]
軒一見到..即刻冇錫落去..
軒``牙琳牙,,我..我都吾想嫁..一時沖動姐..原諒我..0k?!..
我``我原你屎忽..
我就同心番左屋企..
番到屋企.m!sS cHaN打黎,,
M``楊小姐..第2日番學就逃學?!因咩事牙?!..
點知系心攞左黎聽..
心``中2走咪走L0r..吾關你事..!
M``你算點牙下?!..
心``咪煩La..
跟住佢就收左線..
我就系度喊喊喊..
牙媽番左黎..
佢會同我講D咩Le?!..
留意CH-9吧!

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...