加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉] 爛臉的女孩 (勁好睇, 要回帖...)
載入中 ...
小丫鬟
嬰兒上路

會員編號 290901
精華 0
積分 492
帖子 98
威望 0 點
I-See幣 11112 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-3-18
註冊天數 6255
狀態 離線
  只顯示 小丫鬟 的帖子
第 28 回 ---

柏文媽:ar仔....我要番美國做野la...
     你自己照顧自己ar...

柏文:吾..得ga啦..

柏文媽對住ar雪笑左笑就走la..佢唔認得ar雪....

佢同以前冇分別..成日都要周圍去..

自從佢老公死左之後..佢亦認為賺錢係重要過任何野..

只要有錢..柏文就會幸福..哩個係佢1直既諗法

ar美1出到黎就見到ar雪坐左係度....

美:你點會黎哩度ga??(估唔到第1句係咁講野)

雪:我黎哩度同你講sorry ga!

美:(笑)其實我都有唔狢既..

雪:(笑番)

雪:咁我..走先la...我唔左你地la..

美:咁我下次約你出黎玩呀..

雪:好la...咁我走la..88(走左)

係屋入面

柏文:嘩..撞鬼咩?晨早流流撞上黎..

美:鬼叫你開門比佢ar??

柏文:點鬼知姐?早知係佢就唔開la...

.....
  .....(廢話唔多講)

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
小丫鬟
嬰兒上路

會員編號 290901
精華 0
積分 492
帖子 98
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6255
狀態 離線
  只顯示 小丫鬟 的帖子
第 29 回 ---

ar雪慢慢咁行番屋企....話晒今日都係新1年既第1日..

咩都由今日重新開始..ar雪未入屋,,,,

已經見到ar暉企係門口等佢....

雪:暉......??

暉:你番黎la???

雪:係呀....你搵我有事?

暉:你唔記得左la??我地今日約左去唱k ga麻..

雪:唱k??(心諗:::有約過咩?)

暉:係呀....柏熙佢地係樓下等緊你呀...

雪:柏熙?(成個人醒晒)

之後就落左去la...見到柏熙冇黎精神咁企左係度....

仲有ar美同柏文.. ...

柏文1見到ar雪就細細聲同ar美講...

柏文:原來佢獱度呀?

美:ar暉都冇講過....

其實....ar暉...柏熙....根本都唔知柏文會去==

佢地冇諗過ar美根本唔理柏熙既感受..同埋柏文去...

而柏熙冇出過聲....佢亦冇話走....

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
小丫鬟
嬰兒上路

會員編號 290901
精華 0
積分 492
帖子 98
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6255
狀態 離線
  只顯示 小丫鬟 的帖子
第 30 回 ---

去到k房.....
1入到去就黑蚊蚊la...
ar雪坐左係度...
不單止柏熙同ar暉覺得佢好靚.....今次連柏文都覺....

柏文望住ar雪諗番起佢小學識果個ar〔雪〕

因為佢地好似樣...(其實係同1個人)

而柏文注視ar雪哩個動作....比ar美睇到..

柏文:ar雪全名叫咩名呀?
(咁岩佢以前小學同學又係叫ar雪...哩個又係叫ar雪..)

美:做咩呀?(勁唔据)

柏文:冇呀..問下之麻..

美:(冇理佢)

本新開開心心既ar美....比柏文哩1刻激起佢既妒忌...

講真..係k房既ar雪真係靚過ar美好多...

美:ar暉....開番燈la...(好唔据)

暉:做咩呀?(開番左燈)

柏文開番燈之後...即刻轉移視線......

柏文:d光殘住晒點唱k呀?

美心諗:: 佢好嬲....佢好憎ar雪.....不過..出到去..佢又咪爛樣
   哩樣野冇得變ga!(佢1直用哩個諗法黎安慰自己)

較番黑之後....柏文無時無刻都望下ar雪.....

唔單止ar美發覺....連a暉都覺 .....

但係係k房既ar雪就咩都唔覺....

佢只係覺柏熙好唔開心....係咁拎住部電話禁禁禁..

突然..柏熙自己行左出去....

頂部
-ARx妍;]`
吹水新手
我不會愛:)

會員編號 263769
精華 1
積分 5583
帖子 3236
威望 0 點
I-See幣 28215 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-1-19
註冊天數 6313
狀態 離線
  只顯示 -ARx妍;]` 的帖子
之前睇過;;的確好好睇`XD-)))

★   如果你是我 陪著我走 :) 割愛促銷 一手交一手!!!
http://hkisee.com/viewthread.php?tid=324318&page=1&extra=page%3D1

頂部
小丫鬟
嬰兒上路

會員編號 290901
精華 0
積分 492
帖子 98
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6255
狀態 離線
  只顯示 小丫鬟 的帖子
第 31 回 ---

ar雪1直望住佢出左門口....

雪:我去廁所先..(其實哩1下....個個都估到ar雪鐘意既係邊個)

ar雪出到去.....佢咩人都唔見....

只係見〔exit出口〕對門搖搖下...ar雪就知柏熙入左去la..

1開門....佢已經見到柏熙坐左係度〔食煙〕

哩樣野係咁耐以黎....ar雪都未見過....

ar雪冇理佢....1手將支煙掉左落地....ar雪隻手比煙頭6左下...

佢好痛....但係佢扮晒冇野咁....

雪:你幾時開始食煙ga??

柏熙:(冇理佢)

雪:點解你會變到咁ga??你平時唔係咁ga...

柏熙:你好煩呀....咩都關你事....(撞開ar雪衝左出去)

雪:(跟住佢)

雪1直跟住佢....

柏熙亦1直行冇理過佢....

頂部
小丫鬟
嬰兒上路

會員編號 290901
精華 0
積分 492
帖子 98
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6255
狀態 離線
  只顯示 小丫鬟 的帖子
第 32 回 ---

而係k房既佢地....知道ar雪咁耐都未番有d擔心....

暉心諗::點解ar雪咁耐都未番?

ar暉1諗完..柏文就同ar美講..

ar暉知道原來柏文都係同佢諗緊同1樣野..

柏文:ar美...你去廁所睇下ar雪做咩?

美:做咩要我去呀?(勁嬲)

柏文:哩度得你係女仔..

美:點呀?你想見佢呀?

柏文:咁而加你個fd有事呀....你去搵下佢係唔係好應該呀?

美:佢係我個fd??我不嬲都冇當佢係fd..

哩句令到ar暉同柏文都望住佢..

大家個心都諗緊同1樣野:::::有冇攪錯呀?講d咁既野...

柏文:你唔去我去..(之後去左女廁門口等ar雪)

係k房既ar美....見到柏文咁...係咁喊係咁喊..

佢由細到大未試過為左1個男仔喊..今次係第1次為左柏文而喊...

美:呀!!!!!!!!!(係咁喊係咁喊..掃晒table上面既野落地下)

暉:你唔好咁la..

美:(攬住佢係咁喊....)點解....點解呀....

暉:(都唔知點好)

美:我好憎佢呀!!!!!!!!(尖叫)佢爛面ga...點解你地要對佢咁好呀...

暉:(冇出聲....佢都唔知講咩好)

ar美係咁喊係咁喊.....

頂部
小丫鬟
嬰兒上路

會員編號 290901
精華 0
積分 492
帖子 98
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6255
狀態 離線
  只顯示 小丫鬟 的帖子
第 33 回 ---

另1方面既ar雪....佢根本就唔知發生咩事....

佢1直跟住柏熙....

突然有班非仔迎面行過去柏熙度...

非仔:喂..柏熙..係度做咩呀?(食住煙)

柏熙:好耐冇見喎..型左好多喎..(見到佢d衣著)

非仔:做得哩d係咁ga啦..有興趣過黎幫我手呀...

....
 .... 
 ....

ar雪距離柏熙有段路...佢唔知班非仔會點對柏熙....

佢係咁望望下....越行越前....點知比班非仔見到佢..

非仔:wo....你後面果個女仔望望下喎...

柏熙:哦...我個fd黎之麻...

非仔:你條女呀?

柏熙:緊係唔係la....

非仔:上次果條靚好多喎(ar美)
   係咁la...走先la..

之後班非仔行過ar雪隔離....見到佢好樣衰

非仔:喂....唔好企係條街度la....
   仲未夠樣衰呀? (好多行人望住ar雪)

其他:哈哈哈哈
   ......
   ......
   ......

頂部
小丫鬟
嬰兒上路

會員編號 290901
精華 0
積分 492
帖子 98
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6255
狀態 離線
  只顯示 小丫鬟 的帖子
第 34 回 ---

班非仔走左之後..ar雪覺得好自卑.....

佢掉轉頭行.....越行越快....佢好想喊....忍住....

柏熙見到ar雪掉頭走都知咩事la..係咁跑係咁跑..

追住ar雪....

柏熙:雪...(捉坐佢隻手)

雪:你都冇咩野ga啦...我番屋企先.....(係咁跑係咁跑)

柏熙企左係度望住ar雪既背影係咁跑係咁跑.....

佢哩1刻對ar雪充滿好感....佢望住佢既背影....

望住佢想喊既樣....有d想保護佢既感覺....

佢咁樣做為咩呢??佢只係想問清楚佢係唔係柏文小學識果個ar雪姐....

佢企係廁所回憶起小學既片段....(當時ar雪未爛面)

頂部
小丫鬟
嬰兒上路

會員編號 290901
精華 0
積分 492
帖子 98
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6255
狀態 離線
  只顯示 小丫鬟 的帖子
第 35 回 ---

由3年級開始....柏文同ar雪已經1齊坐ga啦....

細細個既ar雪.....已經好吸引人....比起其他女仔....

雪係較為特別既1個....柏文細細個已經暗戀佢....

但係細細個又點知咩叫愛呢?佢地日日都玩得好開心...

ar雪仲成日係柏文面前天真咁笑...好多人因為ar雪既ar媽做〔雞〕

所以好多家長都唔比自己個女/仔同ar雪接觸.....

但係柏文絕對冇咁做過....

直至4年級個年.....ar雪日日都悶悶不樂....成日都冇lala喊....

柏文都冇佢辦法..亦唔知咩事..

突然..有1日...ar雪突然轉左校....

從此....ar雪就係哩個世界上消失....

而當時既柏文[仔]...就離埋係房喊左成日....

柏文大個左之後....佢開始去接觸愛la..

但係佢到今時今日都未知自己係唔係鐘意雪....

因為....已經....太耐冇見la.............................

頂部
小丫鬟
嬰兒上路

會員編號 290901
精華 0
積分 492
帖子 98
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6255
狀態 離線
  只顯示 小丫鬟 的帖子
第 36 回 ---

諗諗下野...突然ar暉叫佢..

暉:ar美...係入面喊得好西利ar....你快d入去哄番佢la...

柏文:喊?

暉:係呀....你快d哄番佢la...我諗ar雪應該唔係入面ga啦..
  佢應該同柏熙走左...

柏文:(點頭)

係入番k房之前....

柏文:係呀..我有個問題想問你呀?
   果個ar雪全名叫咩呀??

暉:徐x雪.....

柏文心諗::真係佢

柏文:點解..佢..(指住塊面)會咁既?

暉:我都唔知呀..不過佢由細都大都係咁樣...

柏文心諗::係唔係真係佢黎呢?

點知哩1切1切都比ar美聽到晒.......

美:(大嗌)x柏文....

ar暉同柏文呆左咁望過去....

美:我好憎你呀..我憎死你呀...(1路喊1路大嗌)

ar美衝走左.....

暉:快d去追佢la....

柏文即刻跑左去追佢....

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...