加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉] 爛臉的女孩 (勁好睇, 要回帖...)
載入中 ...
小丫鬟
嬰兒上路

會員編號 290901
精華 0
積分 492
帖子 98
威望 0 點
I-See幣 11112 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-3-18
註冊天數 6255
狀態 離線
  只顯示 小丫鬟 的帖子
第 20 回 ---

柏熙捉住ar美隻手...

美:放手la...(fing開佢隻手)

柏熙:點解你要同佢1齊?我做錯左d咩呀?

美:你冇錯..不過我對你冇feel  la!(好絕)
  我唔想連fd都冇得做呀..

停左陣..

柏熙:(慢慢鬆開隻手)

美:sorry !! (之後搭升降機走人)

柏熙1個呆左咁企係度..

佢而加究竟係咩心情呢?

ar雪未試過咁..所以根本就唔明柏熙而加哩種心情.....

雪:(行過去柏熙度)你..冇野呀麻?

柏熙:(令頭..之後走左)

ar雪好想跟住佢....去定唔去好呢?

ar雪係第1次見到柏熙岩岩個樣..

好呆滯..唔開心..失望..ar雪仿佛感覺到柏熙既心情....

最後都係忍唔住落街搵佢....

1落到去已經唔見到柏熙la....

ar雪上去柏熙屋企搵佢....

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
西瓜仔a_a
吹水之臣

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動  

會員編號 42335
精華 0
積分 20301
帖子 12827
威望 1 點
I-See幣 36393 錢
GAME幣 520 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2005-9-18
註冊天數 6801
來自 多得你♥.
狀態 離線
  只顯示 西瓜仔a_a 的帖子
-nG錯.
-h0新鮮咖題材xd
-sup. 繼續p0,

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
小丫鬟
嬰兒上路

會員編號 290901
精華 0
積分 492
帖子 98
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6255
狀態 離線
  只顯示 小丫鬟 的帖子

QUOTE:
原帖由 -廿貓x)! 於 2007-6-14 03:34 PM 發表
-nG錯.
-h0新鮮咖題材xd
-sup. 繼續p0,

Thanks 哦!!

頂部
小丫鬟
嬰兒上路

會員編號 290901
精華 0
積分 492
帖子 98
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6255
狀態 離線
  只顯示 小丫鬟 的帖子
第 21 回 ---

叮噹叮噹::::

婦人:搵邊位?

雪:我係柏熙個fd呀....我想問佢獱唔獱度呀??

婦人:哦..佢出左街喎..

雪:咁可唔可以俾佢手提我呀?

婦:9xxxxxxx

雪:唔該..
之後ar雪就衝左落樓下電話亭打電話

〔〔 你而加打既電話未能接通..請遲d再打過電話黎la...〕〕

哩句野..ar雪係哩晚聽過不知幾多次...

搵左大半晚...

ar雪經過1個公園....聽到d聲....

之後就入去睇下la…點知見到柏熙係度飲酒...成個人坐左係度..

行埋去..

雪:喂....你唔好飲la…(拎走柏熙支酒)

柏熙:(好醉..之後係咁嘔係咁嘔)

嘔到ar雪成身都係....

雪:喂.....(都唔知點算)

柏熙:(捉住ar雪隻手) 唔好走呀 !!

哩1下..令到ar雪呆左....

雖然ar雪而加只係ar美既代替品...但係已經夠la..

之後就扶柏熙番佢屋企...

佢根本就托唔起1個咁重既人....柏熙又要1路行1路嘔..

終於好辛苦咁到左樓下....

頂部
小丫鬟
嬰兒上路

會員編號 290901
精華 0
積分 492
帖子 98
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6255
狀態 離線
  只顯示 小丫鬟 的帖子
第 22 回 ---

點知ar雪見到1 d 唔應該見到既野

就係ar美拖住柏文....佢送ar 美番屋企....

ar雪成個人都呆左企獱度...

美:e..ar雪....你獱度既??

雪:(望住柏文,,,,,呆企)

美:佢做咩呀?(指柏熙)

雪:飲醉左....

美:哦....(冇咩反應)
  係呀..哩個係我男朋友....柏文...

柏文:(笑左笑)

ar雪見到柏文既感覺陌生左...
但係佢既笑容ar雪永遠都記得..

雪:我上番去先la...

美:係呀....我今日會搬去柏文度住ga啦...
  我而加上去執行李...

雪:(冇理到ar美講任何野)

頂部
小丫鬟
嬰兒上路

會員編號 290901
精華 0
積分 492
帖子 98
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6255
狀態 離線
  只顯示 小丫鬟 的帖子
第 23 回 ---

番到入屋...ar雪將柏熙放係sofa度...

柏文1踏入ar雪屋企..

就有1種熟悉既感覺..好似之前黎過咁

柏文坐係sofa...

而ar美就獱房執緊野...

雪:(諗番起大家樂ar雪同佢講過既野,引唔住問佢)
  你又話唔鐘意佢既?

美:你個佢字係指邊個?

雪:柏文....

美:原來佢性格唔係咁ga....佢係我鐘意果類型黎

雪:咁你又話佢好花心..成日轉女..

美:佢話唔會再係咁ga啦...

雪:男人講既野你都信..?

美:你可唔可以唔好講埋d咁掃興既野呀..
  你應該替我開心至係..

雪:咁佢上次係大家樂果條女呢?

美:非左la...

雪:哈..你係唔係傻ga??
  佢為左你而非佢..佢遲d都會為左第2個而非你ga...

美:好la...我唔想番黎同你嘈呀....
  總之我d野唔關你事..

雪:咁柏熙呢?你睇下佢..佢飲醉晒呀..
  你有冇理過佢呀?

美:咁唔鐘意就唔鐘意ga啦....
  唔通迫我鐘意ar??我1早睇得出你鐘意佢ga啦..
  而加你咪有機會lo.....anyway..你唔好再理我d野..
  我都唔會再理你d野
  (好大力咁刪門..就係咁出左去)

柏文:攪掂la?

美:吾..(拖住柏文衝左出去)

頂部
小丫鬟
嬰兒上路

會員編號 290901
精華 0
積分 492
帖子 98
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6255
狀態 離線
  只顯示 小丫鬟 的帖子
第 24 回 ---

係柏文屋企....ar美粒聲都唔出咁坐係sofa度...

柏文:做咩唔出聲呀?(坐係ar美隔離)

美:ar雪lo.....佢唔鐘意我同你1齊呀!

柏文:傻ga佢....我地d野關佢叉事咩?唔好理佢la...

美:咁我嬲ga麻....咁耐以黎呀...
  佢都未試過話過我ga....而加為左柏熙黎話我..

柏文:咁抵佢爛面la....你同佢1齊玩簡直影衰緊你呀..

美聽到哩句竟然獱度笑

柏文:笑番咪好lo....(佢唔知道哩句野hurt左ar雪)
   肚唔肚餓呀?

美:(點頭)

柏文:咁我煮個𤎽你嘆下la...

美:又好....

突然係哩個時候....柏文既ar媽番黎..

美:伯母..

柏文個ar媽比ar美第1眼既感覺就係靚...

有其母必有其子呀..

頂部
小丫鬟
嬰兒上路

會員編號 290901
精華 0
積分 492
帖子 98
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6255
狀態 離線
  只顯示 小丫鬟 的帖子
第 25 回 ---

伯母:(笑左笑)你係柏文女朋友呀?

美:係呀..

之後柏文係哩個時候出黎..

柏文:媽..你番黎la??

媽:係呀..謭..(比$ar柏文)

之後就入左房....

哩d就係柏文同佢ar媽所謂既溝通la

美:(細細聲咁講)佢1番黎就係比$你ga啦??

柏文:我慣左自己照顧自己呀麻..唔好講咁多la...食野先la..

其實柏文唔想俾人知佢屋企d野..

另1方面既ar雪....

當佢1知道柏文同ar美1齊果陣..只有1種感覺..就係〔嬲〕

好似比人背叛左咁..佢亦覺得自己過份左..

佢扶左柏熙入房訓..ar雪從哩件事覺得..柏熙係個好男仔....

但係就估唔到柏文會變成咁..

頂部
小丫鬟
嬰兒上路

會員編號 290901
精華 0
積分 492
帖子 98
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6255
狀態 離線
  只顯示 小丫鬟 的帖子
第 26 回 ---

直到第2日既12點幾pm..

柏熙先起身..而ar雪未訓過..

佢1直坐係sofa開著佢咁耐以黎冇開過既電視機睇電視發呆

咁耐以黎..得ar美1個唔介意佢塊面爛..對佢咁好..

ar雪覺得好後悔.......〔點解我會同ar美講埋d咁既野ga??〕

佢未知道世界上有1樣野叫〔呷醋〕

ar雪突然興起打開佢咁多年冇彈過既綱琴....彈...

佢所彈既哩首..係最慘既1首歌..

回憶起...
係靈堂上面..ar雪彈哩首歌陪伴佢ar媽離開..

柏熙聽到d咁既音樂....亦諗起好多傷心事....

ar雪彈到1半停左.....佢望住部琴發呆..

柏熙行左出去...

柏熙:點解唔彈埋落去既?

雪:我..係唔係嘈醒左你呀?

柏熙:唔係....你..彈得好好聽..

雪:(笑左笑)

柏熙:煩左你咁耐添..我要走先la....

雪:吾..

之後柏熙就開門..

柏熙:唔該晒你呀..

雪:(笑左笑..令1令頭)

頂部
小丫鬟
嬰兒上路

會員編號 290901
精華 0
積分 492
帖子 98
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6255
狀態 離線
  只顯示 小丫鬟 的帖子
第 27 回 ---

拍:::::關埋左la...

ar雪有d唔捨得既感覺..

ar雪突然覺得哩1刻好孤獨..
雪:::唔知ar美仲係唔係嬲緊我呢??

柏文認唔認得ar雪...佢已經覺得唔重要la...
冇野係比得上哩段友誼ga!

ar雪換好晒衫....決定上柏文屋企搵ar美....

佢諗定晒1陣見到ar美有咩同佢講....

仲要..忘記以前..

叮噹叮噹..

柏文:邊個..(1開門見到ar雪....都好後悔開左門)

雪:(1見到佢就好掛住佢)我搵ar美...

柏文:佢係廁所..你入黎等佢la...

ar雪就入左柏文間屋la…

佢周圍望.....變晒la....成間屋都變晒la…

同以前唔1樣.......

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...