加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: M娘高橋愛與男友度春宵 . . 轉
載入中 ...
Ange-Jan
初級會員
Ange . . 愛熊女王

會員編號 320492
精華 0
積分 600
帖子 182
威望 0 點
I-See幣 12782 錢
GAME幣 330 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-5-18
註冊天數 6323
狀態 離線
  只顯示 Ange-Jan 的帖子
M娘高橋愛與男友度春宵 . . 轉

M娘高橋愛與男友度春宵

Morning娘連環爆醜聞,上月被偷拍到搭上諧星的藤本美貴昨日宣布離隊,隊長交由高橋愛接棒;不過愛妹亦自身難保,事緣新一期《週刊文春》雜誌報道她和藤本、矢口真里及過希美一樣,都喜歡參加聯誼派對識男仔,另有消息指下期《Friday》雜誌將會刊出她帶男友返香閨過夜的相片!據悉愛妹「出事」日子與藤本相近,她被目睹在某個深夜現身惠比壽的便利店買狗糧,身旁有一名似足Rock友、身上戴有大量銀器飾物的男子,他們之後返回愛妹的香閨度春宵,該男子直至翌日才離去,更被發現換上另一套衣服。有傳該男子是著名髮型師。

..........大 公 報 的 `.............

「Hello!Project」的人氣成員一個接一個爆出負面新聞,剩下來的人氣成員,便是「早安少女組」的高橋愛。新一期《週刊文春》透露,高橋愛已成為狗仔隊的目標人物,有關她的負面新聞隨時出籠。

負面新聞快出籠

有謂組合的另一成員藤本美貴,是透過聯誼派對來認識諧星庄司智春,而過希美與高橋愛亦是此類派對的常客。由於藤本與過希美的戀情已相繼曝光,狗仔隊已鎖定高橋愛為下一個目標。

日前網絡上更流傳高橋愛已被著名八卦雜誌《Friday》拍得照片的消息,並會在近日公開。究竟是真是假,有待時間證實了。

清純形象不復見

此外,東京電視台的社長菅谷定彥日前出席數碼廣播的計劃活動時,公開批評「早安少女組」的形象不再純真,他對此感到失望。
現時組合有一個固定節目於電視台播放,但似乎節目也有隨時腰斬的危機

..........有冇搞錯 , ,恨死 Friday...........

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
咇仔
贊助會員

會員編號 312489
精華 0
積分 32452
帖子 25036
威望 4 點
I-See幣 134543 錢
GAME幣 727 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 miko.
閱讀權限 220
註冊 2007-4-29
註冊天數 6342
來自 衫益咦死發狗Orz
狀態 離線
  只顯示 咇仔 的帖子
下@@
又黎
今次我諗愛可能唔會走
因為愛係主音嘛
之前田中都被H!P發現有男友
到依家都未走
H!P可能會用對吉吉個招

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
索女喪屍機關槍
吹水哨兵

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天  

會員編號 149287
精華 0
積分 10683
帖子 11122
威望 2 點
I-See幣 9176 錢
GAME幣 753 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2006-4-7
註冊天數 6729
狀態 離線
下;
miki離咗隊;

ai又有野;

唉;

m娘咁多醜聞;

如果好似中國人好迷信咁講;

係5係果2個中國人

令到m娘咁多醜聞呢;

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

friday好黑人憎牙;

係咁寫係咁寫;

真係係5係冇話題;

要係咁寫mm;

ai要小心d;

5好比friday捉到牙;

如果ai要走;

咁risa係5係會做隊長?

咁邊個做副隊;

我5想ai走牙;

msn/fb: liwingsze_lws@hotmail
屯門友;p
頂部
wsyan.
吹水大王
byebye

會員編號 148768
精華 1
積分 29629
帖子 17046
威望 1 點
I-See幣 126124 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 蝶蝶蝶;3
閱讀權限 120
註冊 2006-4-6
註冊天數 6730
狀態 離線
  只顯示 wsyan. 的帖子
我好失望.
好想喊.做mei會gum.
aic.你做mei`gum.傻.
hai`都等風聲m0 gum.緊先去個d party嘛/v\
我唔知講d mei`好
我其實有時覺得hp 好干預人地既私生活.
旦如果是入mm前已說定了不可以date.
那就是aic不太爭氣.
算.如果friday仲有d良知就唔好gum.
放aic/mm條生路.
連aic都gum.既話.mm hai`我心度已經m0了.
我連一個本命都m0了

旦hai`我會支持aic.我覺得dating不是一件壞事.
是hp太嚴.因為hai`我本命.我先會gum.講

Friends are forever.rumours are whatever.wsyan and rosanna:)
thank you !

每天看多一些,體會多點,得到的怎會比失去小
my best friend ever , ni:]
2006-4-9 03:00 PM  our first chat :)

thanks chailz:D

頂部
em.fling`
吹水老手

會員編號 253213
精華 0
積分 11659
帖子 6557
威望 0 點
I-See幣 10408 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2006-12-26
註冊天數 6466
狀態 離線
  只顯示 em.fling` 的帖子
唉` 愛 /3\
去party是在這時間嘛 !?
想步miki後塵 -_- 每次刀系friday - -`!.
點解1定要簡m娘-v-
仲有 . .. . .. 明知miki + ai系人氣成員;(
仲特登搞佢2.個`好中意折散組合 -_-?
節目隨時腰斬?. 好大獲w0r -0-
早安的形象不再純真?. 吳可能 - -
如果愛真要走 /v\
佢會系有史以來隊長最sh0rt x(`

頂部
clara。
吹水學徒
愛愛愛愛愛愛愛愛♥

會員編號 218329
精華 0
積分 1958
帖子 1019
威望 0 點
I-See幣 22863 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 TY_XD
閱讀權限 60
註冊 2006-10-9
註冊天數 6544
來自 愛C♥
狀態 離線
  只顯示 clara。 的帖子
之前先睇完miki走左..
我都唔想講咁多..無miki=早安跌
個本咁既FRIDAY做夠好事未?!
依家識男朋友犯法既?!
大佬..廿幾歲人仲唔去搵..守寡咩-3-
就算唔趕小愛出隊..可能一樣無得做主音..
但我想問一句..依家係早安既成員..
有幾多個真係有做主音既材料?!
田中已經唔可以再做主音..高橋都無得再做
早安一樣死-_-||
真要命- -

あなた大好きです♥
支持我的拍賣!
頂部
[`CHIN-]
吹水中手

會員編號 51191
精華 2
積分 8507
帖子 4040
威望 9 點
I-See幣 75334 錢
GAME幣 1816 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-10-9
註冊天數 6909
狀態 離線
  只顯示 [`CHIN-] 的帖子
Friday收手啦!!

吾通想M娘散你先安樂咩??

ai又係,,

點解唔小心d,,

明知miki已經中左招,,

希望你冇事啦!!

吾會成為下一位因拍拖而離隊的早安成員,,

吾會成為早安隊長在任時間最短的一位啦!!

頂部
lilyandlily
吹水之臣
oh~ flying dog

會員編號 66987
精華 1
積分 19546
帖子 12128
威望 1 點
I-See幣 103363 錢
GAME幣 200 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2005-11-5
註冊天數 6882
來自 @"Meow之國度"@
狀態 離線
  只顯示 lilyandlily 的帖子
no ar ma.........
why??TT
miki is left.......
if ai left also,
I will dieTT

thx tw.

頂部
小芝=]
吹水學徒

會員編號 140427
精華 0
積分 4158
帖子 1886
威望 1 點
I-See幣 24716 錢
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-3-20
註冊天數 6747
狀態 離線
  只顯示 小芝=] 的帖子
好驚牙...
  希望ai 小心d.....
如果ai 都有事就慘啦

頂部
Kathy.. (琪琪:))
吹水老手
小牙☆

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天  

會員編號 60337
精華 0
積分 11855
帖子 6686
威望 7 點
I-See幣 74872 錢
GAME幣 9434 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 Miyaki。
閱讀權限 100
註冊 2005-10-24
註冊天數 6894
狀態 離線
  只顯示 Kathy.. 的帖子
愛醬愛醬你千祈唔可以有事
早安要靠你努力下去的…!
好憎好憎呢D八掛雜誌!!
看圖說故事..   .\/.
愛醬一定要加油><

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...