加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: ×﹍My LOVE will Get U Home ....第一次POST 〃‥
載入中 ...
Joyce0404
初生嬰兒

會員編號 216080
精華 0
積分 333
帖子 2
威望 0 點
I-See幣 10786 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-10-1
註冊天數 6418
狀態 離線
  只顯示 Joyce0404 的帖子
×﹍My LOVE will Get U Home ....第一次POST 〃‥

遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

My love will get you home(我的愛能把你帶回家) - Christine Glass

If you wander off too far, my love will get you home.
如果你流浪 走得太遠 我的愛能把你帶回家
If you follow the wrong star, my love will get you home.
如果你跟了一顆錯的星星而行 我的愛能把你帶回家
If you ever find yourself, lost and all alone,
如果你發現自己迷失了 正感到孤單
get back on your feet and think of me, my love will get you home.
請你回過神來想想我 因為我的愛會把你帶回家
Boy, my love will get you home.
男孩 我的愛能把你帶回家

If the bright lights blinds your eyes, my love will get you home.
如果明亮的光線使你雙眼再也看不見 我的愛能把你帶回家
If your troubles break your stride, my love will get you home.
如果你的煩惱阻礙你邁大步走 我的愛能把你帶回家
If you ever find yourself, lost and all alone,
get back on your feet and think of me, my love will get you home.
Boy, my love will get you home.

If you ever feel ashame, my love will get you home.
如果你覺得羞愧 我的愛會把你帶回家
If its only you to blame, my love will get you home.
如果只有你應被責怪 我的愛會把你帶回家

大家比 D 意見丫... THX
如果 10 分... 你地會比幾多分 ??

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
MG.V_Vll
吹水哨兵
棒棒fANzz*

會員編號 297585
精華 0
積分 19881
帖子 10254
威望 0 點
I-See幣 25782 錢
GAME幣 1491 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2007-4-1
註冊天數 6237
狀態 離線
  只顯示 MG.V_Vll 的帖子

5..
8分LA
好沙呀><"
聽得唔係好清楚

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
kateau
吹水新手

會員編號 266721
精華 0
積分 6482
帖子 2873
威望 0 點
I-See幣 16966 錢
GAME幣 104 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-1-25
註冊天數 6302
來自 我老娘xp`
狀態 離線
  只顯示 kateau 的帖子
唔∼
我會比10分
e首歌超好聽囉

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...