加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 將勤補拙。 入黎同我講聲弓喜吧 /_\'  因為我衰左..
載入中 ...
sIUSHaN`
吹水新手
♥♥♥b ...

會員編號 169643
精華 1
積分 6415
帖子 2603
威望 0 點
I-See幣 33202 錢
GAME幣 115 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-5-28
註冊天數 6560
來自 火星;xd 3B`:]
狀態 離線
  只顯示 sIUSHaN` 的帖子
將勤補拙。 入黎同我講聲弓喜吧 /_\'  因為我衰左..

睇左之後要同我講弓喜ah .v.'
因為我maths又衰左啦 .. /_\

琴日成晚冇訓過..
系想將勤補拙' 溫書溫書::
爸爸 5點幾系到鬧我 -v-'
話我吾訓考得會仲衰 ...
佢逼我訓 -3-' 甘我就訓左系張床到' -_-'
不過吾系訓覺` 系到同人send sms 的xd'
呆到6點起身沖涼' .__.'
霸左個廁所成1個鐘先走出黎 -0-''
破世界紀錄 =P''
我其實好亂:: 成日調亂晒d算式 -v-'

8點幾番到學校=)
早會 - 呆企.. 冷靜 -v-'
星軍出左去.. 我吾想做隊長ah羅sir /_\
搵人救救我,好嗎 .. !?'
中文 - 對中文聆聽ans'
衰到貼地 -v-' 都吾明點解您會合格的-3-'
不過我弓喜您=)
[size=-1]相同意思
都吾得,過份 /3\
吾好問我幾多分 .v."吾合格丫我' 遲d話您地知 .. -,-'
前面戈個吾好系我d0wn戈陣踩多我幾腳 ,知嘛 xd
因為我會好傷♥的 ..' =]
maths - 對著范sir好[size=-2]自卑

無啦啦比人地叫左做小shan -00-'
變左做拜山 -[ ]-' o晒咀 -v-'
maths ut - 死晒.. /_\'
估吾到' 我臨時好亂,,咩都吾記得晒 ..
冷靜吾到囉系' -\ /-'
呆坐15分鐘' 我諗應該都有30分=['
maths ut完左,, 出班房見到范sir`
無啦啦[size=-1]喊左出黎 t333t'  [size=-1]頹頹頹頹頹::
系甘系到 /_\' f.1們沒必要擔♥我' =)
去到m記 .. 見到 -v-'
即刻收番晒d眼淚
食完m記`  幫2條傻瓜系到影相 -333-'
再去夾糖,好味 =P'
夢想出發 xd.
不出我所料.. 隔左1陣見到佢地x)
我的第六靈感10分準  ★滿足!`
最叻戈個系我 xd   =)))))
挽完走人` 番左屋企1陣 -_-'
佢打電話比我叫我落街' -333-"
比人的 -,-' 不過算xd
自己1個走左 =\/=

end。 仲有1日.. i.s -v-'

-您要加油啊=)

唯一的讓我太鏘狂追蹤x]!`

我真的好想好想再 1 次不顧 1 切的跑掉`
再 1 次拋下所有離開這裡..
我也只不過是 1 個很普通很普通的女孩..
不比其他人堅強, 不比其他人溫柔體貼`
不比其他人可愛, 不比其他人有耐性..
不比其他人動人, 不比其他人優雅..

但..  我比 任何人 還要愛 他

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
月妍
中級會員

會員編號 209549
精華 0
積分 1229
帖子 355
威望 0 點
I-See幣 13579 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-9-8
註冊天數 6457
狀態 離線
  只顯示 月妍 的帖子
唔好咁啦`
我都係咁架`
都唔明自己做咩咁失敗`
大+都要努力`

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
原翼
嬰兒上路
幻の翼•夏洛特

會員編號 293467
精華 0
積分 464
帖子 71
威望 0 點
I-See幣 11066 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-3-23
註冊天數 6261
狀態 離線
  只顯示 原翼 的帖子
唔好咁唔開心啦..
有想改善既心就好好架啦....我就屬於知錯唔識改型....
如果想好成績既話...好似你咁講-將勤補拙囉....
成績係一步一步咁升既...冇話邊個可以一步升天....
個個人都會有失手既時候.....我考mock果時都失左手...
唔好因為一兩次既失敗而氣餒....
+油&努力呀~我撐你!!

即使我和你是不可能的一對•
 我會祈求•星星能長留在你頭上的天空•牠們會在你快樂的時候與你分享•在你悲傷時與你同在•
 因為我有預感•妳將會是我一生最牽掛而放不下的人•
頂部
sIUSHaN`
吹水新手
♥♥♥b ...

會員編號 169643
精華 1
積分 6415
帖子 2603
威望 0 點
GAME幣 115 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6560
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 月妍 於 2007/4/17 17:36 發表
唔好咁啦`
我都係咁架`
都唔明自己做咩咁失敗`
大+都要努力`

唉 t3t'
總之好亂'
好後悔點解吾比心機上堂 /__\

頂部
sIUSHaN`
吹水新手
♥♥♥b ...

會員編號 169643
精華 1
積分 6415
帖子 2603
威望 0 點
GAME幣 115 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6560
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 原翼 於 2007/4/17 18:19 發表
唔好咁唔開心啦..
有想改善既心就好好架啦....我就屬於知錯唔識改型....
如果想好成績既話...好似你咁講-將勤補拙囉....
成績係一步一步咁升既...冇話邊個可以一步升天....
個個人都會有失手既時候.....我考m ...

謝謝您噢! :)
唉` 我考試要拉番高d分 .\ /.
吾好甘話自己啦 /___\'
我要將勤補拙:;對`!
我冇可能1步升天`  我要1步1步甘黎先得架 =]
吾好既事,吾好再提了 =)

頂部
MaN`
灌水哨兵

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 275576
精華 0
積分 68496
帖子 60504
威望 0 點
I-See幣 177051 錢
GAME幣 1184 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 Fungt3t.
閱讀權限 140
註冊 2007-2-13
註冊天數 6299
狀態 離線
  只顯示 MaN` 的帖子
唔好咁呀
成績唔好咪由佢啦
下次再努力都一樣ga姐  -v-
我成日都係咁ga
成績好咪開心下lo
唔好ge話唔開心一兩分鐘都冇事
唔好睇得太重啦
最緊要從中學到野ga姐
成績係點.....當佢冇到  -00-
考試努力d就得ga啦
加油 >v<

頂部
Akaisha_Oki
吹水老手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天  

會員編號 11551
精華 3
積分 10306
帖子 6767
威望 0 點
I-See幣 2055 錢
GAME幣 270 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-6-16
註冊天數 6907
狀態 離線
  只顯示 Akaisha_Oki 的帖子
數學呢樣野-0-
計多d   上堂留心d就得-3-"

我當初數學都不算好
但係自從我遇到個好阿sir之後
我就好努力咁去做   去溫
結果成績的確好左

頂部
sIUSHaN`
吹水新手
♥♥♥b ...

會員編號 169643
精華 1
積分 6415
帖子 2603
威望 0 點
GAME幣 115 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6560
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 敏_-3- 於 2007/4/18 09:56 發表
唔好咁呀
成績唔好咪由佢啦
下次再努力都一樣ga姐  -v-
我成日都係咁ga
成績好咪開心下lo
唔好ge話唔開心一兩分鐘都冇事
唔好睇得太重啦
最緊要從中學到野ga姐
成績係點.....當佢冇到  -00-
考試努力d就 ...

多謝您哇 x))
唉 /__\'
不過我真系好鬼灰。
我會努力的了:)
每天都要開開心心 =]

頂部
sIUSHaN`
吹水新手
♥♥♥b ...

會員編號 169643
精華 1
積分 6415
帖子 2603
威望 0 點
GAME幣 115 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6560
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 草.3. 於 2007/4/18 10:16 發表
數學呢樣野-0-
計多d   上堂留心d就得-3-"

我當初數學都不算好
但係自從我遇到個好阿sir之後
我就好努力咁去做   去溫
結果成績的確好左

系ah'
我f.1戈陣考全級第6的 +v+'
依家就系30幾名啦 -_-''
唉 /__\' 退步左好多..
自己又吾肯聽書 .. '  點算!? /.\

頂部
狂妄症發動.3.
VIP

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 271503
精華 0
積分 181576
帖子 123346
威望 0 點
I-See幣 325636 錢
GAME幣 2122 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 狂野巨火雞
閱讀權限 170
註冊 2007-2-5
註冊天數 6308
狀態 離線
我既數學都好差架!!!!
唔好睇得咁重要...今次唔得...下次就要更加勤力...唔好放棄...咁就得喇

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...