加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: "`原創 " 麻煩三角戀 ---希望大家可以比D意見我!
載入中 ...
一生只愛你
初級會員

會員編號 296818
精華 0
積分 415
帖子 220
威望 0 點
I-See幣 11840 錢
GAME幣 326 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-3-30
註冊天數 6391
來自 戀愛村
狀態 離線
星:老婆...
 你做咩攬住我老婆啊?!
................................
啊傑心諗:唔好信啊!!老婆講既野先係真嫁!!
傑:傻嫁你?我日日同佢一齊,佢點做你老婆ar?
星心諗:唔通佢知我吹水?
晴:你走吧la~!要我做你老婆?發夢la~~
星星好冇奈咁走左
晴:老公!give me five!
傑:year!!老婆...比我抱下你ㄚ...
晴:返屋企先la~
傑:你屋企?
晴:我冇屋企嫁...我住hotel嫁...
傑:下???
晴:我父母係我好細個既時侯就唔要我la~...
傑:我都係wo...唔怕,我要你...泥,我幫你攪出院手續,跟住你返我屋企,好冇?
晴:你屋企?
傑:我指我地2個一齊住啊,好冇?
晴:55,好啊老公!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
很愛很愛你
初生嬰兒

會員編號 303359
精華 0
積分 209
帖子 4
威望 0 點
I-See幣 10992 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-4-11
註冊天數 6379
來自 愛的魔法世界
狀態 離線
佢地之後會點呀?好心急ar,快DDDD寫埋下一集,我要睇啊!
不如寫晴同傑發生***有左low
[size=-1]大家話好唔好呀?

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
一生只愛你
初級會員

會員編號 296818
精華 0
積分 415
帖子 220
威望 0 點
GAME幣 326 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6391
來自 戀愛村
狀態 離線
其實星星真係好仲意ar晴嫁
仲張佢同啊晴D是寫係日記度
有一日,啊晴冇心睇到日記D野
心諗:點解唔早講啊?我都有D仲意你嫁...
冇幾耐...星星同啊晴講:比個機會我,OK?
啊晴心都軟埋...:如果你知我諗咩既,我就同你拍tall
星星:你諗{點解我唔講比佢聽我仲意佢姐?}
晴:其實我同你一樣都好仲意你嫁!!!
之后晴就冇再理啊傑
佢重同星星kiss Tim!
但係,唔知邊個講左比啊傑知.........
下次再PO過BUT 十卜下OR比D意見我LA~~

頂部
^^傻妹妹
中級會員

會員編號 244048
精華 0
積分 1121
帖子 361
威望 0 點
I-See幣 11488 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-12-9
註冊天數 6502
狀態 離線
  只顯示 ^^傻妹妹 的帖子

唔係a

點解會咁家

po多da

好想快d睇a

頂部
★iamNicole
吹水高手
♥再待你好`也無回報:)

會員編號 12278
精華 0
積分 9649
帖子 5009
威望 2 點
I-See幣 24228 錢
GAME幣 14871 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-6-18
註冊天數 7041
來自 ★ 8大行星之1;p
狀態 離線
十卜哦!
加油加油>vvvv<
唔知邊個咁Q賤講左比aR傑聽呢?!
嗰個人真係{h0*}賤aR~

頂部
一生只愛你
初級會員

會員編號 296818
精華 0
積分 415
帖子 220
威望 0 點
GAME幣 326 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6391
來自 戀愛村
狀態 離線
但係,唔知邊個講左比啊傑知.........
啊傑打左星星一下
晴:夠la!唔好打佢啊!我玩夠la~我仲意既係佢,唔係你ar!
扶住星星走左
啊晴更搬到星星屋企住
就係個晚...
佢地玩玩下,臉貼臉,跌落床(晴臉紅)
星星kiss左啊晴幾下
啊晴就展開一段屬於佢同星星最sweet既感情
就係咁...
過左一個月...2個月...三個月...
但佢地估都估唔到
一次令啊晴最hurt既是
就係E個時侯發生...

頂部
annietseonon
嬰兒上路

會員編號 279732
精華 0
積分 395
帖子 98
威望 0 點
I-See幣 10481 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-2-24
註冊天數 6425
來自 h.k.
狀態 離線
  只顯示 annietseonon 的帖子
唔係安安呀??
or......呀朗??
唔好啦掛!

頂部
一生只愛你
初級會員

會員編號 296818
精華 0
積分 415
帖子 220
威望 0 點
GAME幣 326 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6391
來自 戀愛村
狀態 離線
星星開始冇點同啊晴講野
平時返學都係一齊有講有笑
但係而家...總知就怪怪地la~~
啊晴都係忍唔住:你做咩姐!冇lala咁樣!
星星都係冇理佢
晴:笞我啊!!
星星都係冇理到
晴好嬲咁出左去
過左一陣...
[老公...快D聽電話la!](電話響)
星星一聽
安:啊晴係E院啊!你快D泥la!
星:咩是啊?!
安:佢個傻女...唔知做咩今朝喊住打泥話係我屋企樓下等...一落去,見到佢坐係地,個傻妹玩界手啊...
星:咁依家呢?!
安:仲未出泥呀!
星:我依家泥!
...........................
E院...
星:點呀!?
安:你去睇下佢la~
星星去左病房...
星:傻嫁咩你!...你出左是,咁我點呀?
晴:你都唔so我la~你仲泥做咩啊?
星:我唔so你,係因為有人講我地同一間屋住...
晴:即係你怕人知la!係你叫我去你度住嫁,人地知就知囉,你仲話我錯?
星:E件是只有我地知,我冇講人地又點知呀?咁即係你講囉!?
晴:我冇呀!我點知人地知啊?...(大喊大叫)
晴又拎把cutter出泥界左幾下
其實當啊晴界一下,星星個心就痛一下
星星:你界la~界咁小,出唔出到氣啊?!
晴:走呀!(大喊大叫)
星星心中好痛,但係都冇計,只好走!
晴真係好hurt,因為佢真係好愛好愛星星!
而佢今次界手,係因為佢覺得星星有D唔仲意佢!但是實唔係咁,其實星星都好仲意佢嫁.
星星就覺得佢累左啊晴,so就約左啊朗落吧...

頂部
一生只愛你
初級會員

會員編號 296818
精華 0
積分 415
帖子 220
威望 0 點
GAME幣 326 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6391
來自 戀愛村
狀態 離線
星:其實我好愛啊晴嫁...不過...
朗:不過佢唔明你的愛法,係咪?
........................................
星:只不過我都係有唔信佢,但係我而家信la!
朗:你地到底點攪嫁?要愛就要信,你地有愛冇信,咁點愛呀?個次啊傑就係咁同佢炒左la~
星:唔可以同啊晴分開嫁!!!我愛佢,好愛個隻,我唔可以冇左佢嫁!
晴出左院,係屋企開左部電視睇...
電視:依家做既係星之心底話...
星之心底話........
星星:E段野我係要講比我既女朋友聽既:晴,我真係好愛你嫁,我唔信你係我衰...你點對我都好,只要唔好唔理我啊!...最重要既係...:我愛你!!!
啊晴聽到,喊左出泥:傻佬泥嫁!我都有錯嫁...!
叮噹!叮噹!晴去左開門
星星:晴!我知錯la~!
晴攬住佢:傻佬!
跟住佢地行番入屋
又同上次一樣...:kiss...kiss左5分鍾...
kiss完又一齊係梳化訓左
因為大家都太累la~
聽日佢地要返童軍既3日2夜Camp
想知佢地係Camp有咩發生?
下集先la~~

頂部
《婷婷B]]
嬰兒上路

會員編號 211885
精華 0
積分 501
帖子 67
威望 0 點
I-See幣 11043 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-9-16
註冊天數 6586
狀態 離線
  只顯示 《婷婷B]] 的帖子
咁ar傑點ar??

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...