加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [[轉]]]點解我俾人強暴後你先懂得珍惜我???[真人真事]
載入中 ...
lilili_lilili
初生嬰兒

會員編號 299004
精華 0
積分 306
帖子 48
威望 0 點
I-See幣 10965 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-4-3
註冊天數 6265
狀態 離線
  只顯示 lilili_lilili 的帖子
十卜你架

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
love_shans
嬰兒上路

會員編號 210466
精華 0
積分 467
帖子 66
威望 0 點
I-See幣 11138 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-9-11
註冊天數 6469
狀態 離線
  只顯示 love_shans 的帖子
sup''sup''
好睇'''

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
S!U寶
高級會員

會員編號 277901
精華 0
積分 1709
帖子 574
威望 0 點
I-See幣 14582 錢
GAME幣 154 個
MSN宣傳 21 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-2-20
註冊天數 6307
來自 [/!天國~*
狀態 離線
  只顯示 S!U寶 的帖子
第15章

痳豆:晴,,我地都知你辛苦,,,我地都好想幫你嫁,,,但我地幫你五到呀@

我:咩呀????幫我咩呀????

痲豆:五講得嫁@@對五住呀@@其實我金次黎穩你係有野同你講呀

我:咩?

痲豆:你得五得比埋d錢芸芸呀?

我:下?

痲豆:其實d錢係問校霸借嫁@@

我:下?五係佢同學借嘅咩?

痲豆:d人都知佢幫你借錢,,,所以個個都無借比佢,,佢無辦法所以問校霸解囖

我:點解要對我甘好???點解???

痲豆:你知吾知要利息嫁?1日加50蚊呀@@你話佢點還卜

我:咩話?1日加50蚊?佢做咩甘傻?d錢無左我都係比呀媽閙下姐,,但佢做咩要白白幫我還甘多錢呀????

痲豆:不如你e+快d將d錢還反比校霸啦

我:哦....校霸係邊呀????

痲豆:天台

我:五該你[跑左]

"xG:http://www.xanga.com/lipowai0907"

頂部
S!U寶
高級會員

會員編號 277901
精華 0
積分 1709
帖子 574
威望 0 點
GAME幣 154 個
MSN宣傳 21 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6307
來自 [/!天國~*
狀態 離線
第16章

點解芸芸要一次又一次甘幫我???我真係覺得自己越黎越拖累佢,,我五可以再累佢啦@@金次我一

定要下定決心同佢講絕交,,但我講得出口嗎???如果我再無講只會連累芸,,痲豆口中所講嘅幫五到

我係咩意思??五通我e+無人同我玩係因爲我得罪左人????點解我林五到e點,,,記得個日仲好地地

嫁@@但第日就............

妹B:我地....我地五好再一齊玩啦@@

小妹:係,,,我地五想再同你玩啦@@

我:點解?我做錯咩呀?

痲豆:你無做錯野,,只不過我地五可以再同你玩呀@@

我:下???我無做錯野,,你地又五可以同我玩???姐係咩意思呀??琴日仲好地地嫁@@點解今日會變

到甘嫁???

妹B:晴,,對五住呀@@[走左]

我:做咩同我講對五住呀???發生咩事呀???

小妹:對五住[走埋]

痲豆:...........[走左]

我:到底我做錯咩野,,點解你地個個都甘對我???[喊]

芸芸:五好喊,,,我永遠都係你身邊嫁@@一世嘅姊妹..

我:芸芸:到底我做錯左咩,,點解佢地....[扒係芸博頭喊]

芸芸:五好理佢地,,,就算發生咩事我一定係你身邊支持你嫁@@

"xG:http://www.xanga.com/lipowai0907"

頂部
nicole[QQ]
初生嬰兒

會員編號 314392
精華 0
積分 271
帖子 38
威望 0 點
I-See幣 11124 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-5-4
註冊天數 6234
來自 china
狀態 離線
  只顯示 nicole[QQ] 的帖子
十 卜十卜u.......................................

....
頂部
ching1011
初生嬰兒

會員編號 314906
精華 0
積分 220
帖子 9
威望 0 點
I-See幣 11012 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-5-5
註冊天數 6233
狀態 離線
  只顯示 ching1011 的帖子
十卜u呀**!!

頂部
S!U寶
高級會員

會員編號 277901
精華 0
積分 1709
帖子 574
威望 0 點
GAME幣 154 個
MSN宣傳 21 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6307
來自 [/!天國~*
狀態 離線
第17章

林林下都覺得自己好蠢呀@@當時點解無察覺出黎..如果早點察覺就五洗累芸芸甘多啦@@

上到天台]]

我:邊個係校霸???

xx:威哥..有條女穩你卜

校霸:邊個丫?

我:你好,,威哥哥

校霸:穩我咩事呀????

我:e度100蚊還反比你啦@@

校霸:仲有50蚊呢?

我:但....

校霸:五係講明1日加50蚊咩??

我:但未到一日卜

校霸:我話到就到,,,你好串下卜,,加多你100蚊..一共250,,拖一日100蚊

我:點解甘多嫁???你搶咩???

校霸:係又點?吹呀@@幾時還呀???

我:我無錢呀@@

頂部
S!U寶
高級會員

會員編號 277901
精華 0
積分 1709
帖子 574
威望 0 點
GAME幣 154 個
MSN宣傳 21 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6307
來自 [/!天國~*
狀態 離線
第18章

我:點解甘多嫁???你搶咩???

校霸:係又點?吹呀@@幾時還呀???

我:我無錢呀@@

校霸:甘點呀?一係你做我條女填數啦@@

我:如果我話五得呢?

校霸:有2條路你簡,,,1.還錢    2.我搞你朋友

我:五好呀@@我應承你呀@@你五好搞我朋友呀@@我做你條女啦@@

校霸:甘就乖啦@@做我條女有代價嫁@@1.有錢一定要比我..2.五可以暗戀人,,,五可以溝人/受人溝,,,五可以望一眼其他男仔,,五係你死硬..3.你要聼

曬我話,,我叫你行東你五可以行西,,仲有...

我:我咩都應承你,,,但我希望你應承我一樣野

校霸:從來無人敢要我應承佢野,,,你作死呀?

我:對五住呀@@希望你可以應承我啦@@我求下你呀@@

校霸:講黎聼下啦@@

我:五好話我朋友知我同你d野,,得嗎?

校霸:Ok/...100蚊]]

我:可以欠住你先嗎?

校霸:女朋友開聲,,,ok啦@@一星期比到,,五係爆大禍

我:我知道

校霸:我金日有野做,,,我走先啦@@聼日我要食排骨飯

我:哦...

校霸:拜

頂部
ching1011
初生嬰兒

會員編號 314906
精華 0
積分 220
帖子 9
威望 0 點
I-See幣 11012 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-5-5
註冊天數 6233
狀態 離線
  只顯示 ching1011 的帖子
咁得都既.....有冇搞錯呀!!!!

頂部
lilili_lilili
初生嬰兒

會員編號 299004
精華 0
積分 306
帖子 48
威望 0 點
I-See幣 10965 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-4-3
註冊天數 6265
狀態 離線
  只顯示 lilili_lilili 的帖子
咩學校黎架?! .\/.

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...