加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 算 點 ? ` ..
載入中 ...
皓光.
吹水中手

會員編號 274432
精華 0
積分 4013
帖子 3933
威望 0 點
I-See幣 25176 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-2-11
註冊天數 6303
狀態 離線
  只顯示 皓光. 的帖子
算 點 ? ` ..

有 時 .. 睇 到 佢 地 一  男 一 女 , 再 加 上 一 個 細 路 有 講 有 笑 ,, 真 係 好 令 人 妒 忌 ..

咁 算 點 ? 我 知 道 呀 , 我 唔 係 我 後 父 親 生 GE ,, 一 定 差 少 少 ..

但 係 .. 媽 咪 你 係 我 親 生 嫁 ,, 係 你 生 我 嫁 ,, 點 解 要 咁 對 我 ?

我 唔 介 意 你 張 後 父 個 前 妻 個 呀 媽 度 , 唔 理 我 ,, 唔 介 意 你 對 一 個 唔 係 你 親 生 GE 老 公 個

女 仲 好 過 我

我 都 唔 會 張 一 個 唔 係 親 既 婆 婆 ( 後 父 個 前 妻 個 呀 媽 ) 同 你 比 較 ..

但 係 ,, 你 可 唔 可 以 唔 好 扮  好 媽 咪 ,, 而 背 係 係 度 同 我 後 父 講 : 我 已 經 好 累 ,, 唔 想 要 呀 光

啦 ,, 要 煒 塋 ( 我 個 後 父 同 佢 前 妻 個 女 ) 一 個 夠 啦 ..

我 覺 得 自 己 冇 一 方 面 比 唔 想 我 呀 妹 ,,

樣 .. 我 唔 係 真 係 好 得 意 , 好 討 好 ,, 但 起 碼 都 唔 係 黑 人 憎 果 D

乖 ? 我 一 定 比 呀 妹 乖 ..

成 績 .. 全 級 2 百 5 十 幾 人 考 1 4 都 叫 唔 差 啦 掛 ? !

錢 ? 你 想 點 呀 ? 一 個 正 常 6 年 級 學 生 讀 書 一 個 學 期 一 定 要 千 幾 蚊 嫁 啦 ,, 呀 妹 都 要 啦 .. 一 個 月 淨 係

俾 1 千 蚊 呀 婆 黎 [ 臭 ] 我  ,, 對 你 同 你 老 公 每 個 月 搵 5 萬 幾 蚊 一 定 唔 成 問 題 ..

我 從 來 都 冇 話 過 你 有 咩 對 我 唔 好 ,, 但 你 E + 講 D 野 ,, 就 算 唔 係 親 生 GE ,, 貓 狗 都 好 ,,

都 一 定 會 好 慘 ..

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
em.fling`
吹水老手

會員編號 253213
精華 0
積分 11659
帖子 6557
威望 0 點
I-See幣 10408 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2006-12-26
註冊天數 6350
狀態 離線
  只顯示 em.fling` 的帖子
我 就 建 議 您 跟 返 您 親 生 爸 爸 先 有 幸 福 了 ,,`xD

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
*____s!UwA]
高級會員

會員編號 260101
精華 0
積分 1183
帖子 612
威望 0 點
I-See幣 9279 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-1-11
註冊天數 6334
狀態 離線
  只顯示 *____s!UwA] 的帖子
你E+應該吾好咁[咀SONG]先..
你咁樣令佢地仲會係咁...
你堅強D...
雖然我係吾會明白你果種心情..
但係希望你吾好諗錯野WOR..

頂部
MaN`
灌水哨兵

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 275576
精華 0
積分 68496
帖子 60504
威望 0 點
I-See幣 177051 錢
GAME幣 1184 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 Fungt3t.
閱讀權限 140
註冊 2007-2-13
註冊天數 6301
狀態 離線
  只顯示 MaN` 的帖子
我聽完有d想喊添 ><"
不過唔好咁唔開心啦
雖然我生於一個好幸福ge家家
但都好明白你ge
俾屋企人,尤其係呀媽,討厭
的確係一件好痛苦ge事黎ge
即使點都好啦
你媽媽始終都係你ge媽媽
唔會咁ge
佢始終都會關心你
可能係你聽錯ga姐
唔好亂諗野啦

頂部
Lacuna
吹水中手

會員編號 156849
精華 0
積分 5741
帖子 4048
威望 0 點
I-See幣 11222 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 他爸的
閱讀權限 90
註冊 2006-4-25
註冊天數 6595
狀態 離線
  只顯示 Lacuna 的帖子
好可憐T^T;;你要堅強D牙!

其實有冇其他更好GA方法呢

或者,,其實可能你牙媽吾系完全衰哂GA

可能佢自己內心都矛盾過

系你面前做好媽 咪只系吾想HURT你姐

講得有咩5啱___5好介意

頂部
女亭babiii`-} (ˇ煲jai.)
吹水神手
KaI小冰``愛♥jolin

會員編號 148614
精華 0
積分 10008
帖子 7778
威望 0 點
I-See幣 17644 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 欣.
閱讀權限 100
註冊 2006-4-6
註冊天數 6614
狀態 離線
  只顯示 女亭babiii`-} 的帖子
我,,都係同你差唔多啦...
x母離左婚
但係我跟老豆...
而家岩岩有個新媽咪...
而家...
我老豆唔理我地3姐妹...
只係理而家果個細佬...
佢地好開心...
我就日日喊...
咁...佢想我點牙...?

頂部
Carpi.
吹水哨兵
為你而生。

會員編號 21991
精華 1
積分 14954
帖子 11917
威望 1 點
I-See幣 55222 錢
GAME幣 710 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2005-7-26
註冊天數 6868
來自 Carpi'z Planet.
狀態 離線
  只顯示 Carpi. 的帖子
你唔好唔開心啦
我會幫你祈禱
有咩事都會安然渡過的

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...