加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: ""***︹我愛的是誰?!![[為什麼我這樣花心...]]}
載入中 ...
珊珊=]
嬰兒上路

會員編號 265683
精華 0
積分 403
帖子 52
威望 0 點
I-See幣 11190 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-1-23
註冊天數 6305
來自 天主
狀態 離線
  只顯示 珊珊=] 的帖子

QUOTE:
原帖由 ^^傻妹妹 於 2007-2-24 05:32 PM 發表
好想睇a

po多d  la

po多d  la

多謝你地十卜我呀!!!
我其實唔係好想作...唉..."
SORRY呀!!!咁多位~~!!

即使分手不要太悲哀""

[[**2個人就算相愛也不一定要在一起.,..""
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
^^傻妹妹
中級會員

會員編號 244048
精華 0
積分 1121
帖子 361
威望 0 點
I-See幣 11488 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-12-9
註冊天數 6350
狀態 離線
  只顯示 ^^傻妹妹 的帖子

QUOTE:
原帖由 珊珊=] 於 2007-3-1 09:11 PM 發表

多謝你地十卜我呀!!!
我其實唔係好想作...唉..."
SORRY呀!!!咁多位~~!!

點解唔po  a

我好想睇a

pola
pola
pola

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
珊珊=]
嬰兒上路

會員編號 265683
精華 0
積分 403
帖子 52
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6305
來自 天主
狀態 離線
呢個故事本來係大部份真既...但係因為唔係好好睇.,,.
so...我而家會作,,所以會變到係假既///

{((ch.6))}

經過一段時間...BI發現佢真係中意左鋒...而傑就中意左第2個..""

BI*---KA,,YEE,,我中意左鋒呀!!死啦點算好呀...

YEE---下!!"唔係呀MA...佢有咩好呀....=="

KA---唉,,佢係咁GA啦~~

BI---咩喎...做咩姐...話唔話比佢知...

YEE---下...如果佢唔中意你,,咁你咪好魚!!

KA---咪係!!!

BI---係囉!!咁點呀...你地幫我問下呀!!~

KA---我有佢電話喎.."

YEE---KAKA!!咁你就負責問佢啦!!!~

KA---咪搞!!!我唔問呀~!

BI---喂呀!!係咪FD先...!!(唔該啦!!)

YEE---咪係...係咪幫下手都唔得先,,,

KA---EEEEEEEEEEE..我驚呀!!!!

BI---唔該你啦!!!!!!!!![[雙手合十]]

KA---唉,..算啦~~幫啦幫啦..頂你地唔順呀!!

YEE+BI---哈哈哈!!!唔該哂你呀.,..!!

KA---唉,,都唔知係咪前世差你既,...

BI---記住啦喎...上堂啦~~!!

===++++++++++++++++++++上堂中+++++++++++++++++++===

呂SIR---XX鋒..請你讀第2段...

鋒---[[企左起身]]我這時...(好細聲..)

呂SIR---請你讀大聲D呀,,,
((呂SIR--係一個好惡既阿SIR,,冇咩人唔驚佢...好嚴格..))

BI好緊張..好驚///鋒都好驚!!

鋒---我這時忽然....(大聲過頭先..但都係好細聲...)

呂SIR---請你再大聲D呀,,唔係我可以留大家係小息再上過...

全班---下..唔係呀...(D人個個都好驚...)

即使分手不要太悲哀""

頂部
牙淇=]
初級會員
L0VE Y0U S!U 杜```杜

會員編號 116169
精華 0
積分 816
帖子 262
威望 0 點
I-See幣 8340 錢
GAME幣 517 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-2-7
註冊天數 6655
來自 傻的世界''
狀態 離線
  只顯示 牙淇=] 的帖子
好好睇牙~~~
好想睇落去牙~~~
快d po la~~>3<

頂部
烏嚕
嬰兒上路
°喵喵喵 o(≧□≦)o "*

會員編號 179442
精華 0
積分 723
帖子 60
威望 0 點
I-See幣 12512 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-6-22
註冊天數 6520
狀態 離線
  只顯示 烏嚕 的帖子
呂sir....""
我都驚驚..
太咩啦...
加油,...牙..
見到你作真係好>^<"""
咁我都會睇稼啦..
加油努力d作啦..
呵呵.."

頂部
珊珊=]
嬰兒上路

會員編號 265683
精華 0
積分 403
帖子 52
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6305
來自 天主
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ivy_chung 於 2007-3-12 09:40 AM 發表
好好睇牙~~~
好想睇落去牙~~~
快d po la~~>3<

thx呀!!
嗯////我驚唔好睇咋.////""

即使分手不要太悲哀""

頂部
珊珊=]
嬰兒上路

會員編號 265683
精華 0
積分 403
帖子 52
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6305
來自 天主
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 烏嚕 於 2007-3-16 12:19 PM 發表
呂sir....""
我都驚驚..
太咩啦...
加油,...牙..
見到你作真係好>^<"""
咁我都會睇稼啦..
加油努力d作啦..
呵呵.."

哈哈!!我都驚啦~~
嘻嘻.,..其實我唔係好想作架咋/.///
不過見到仲有人十卜我...
我好開心呢,,,,
見到你地留cm比我,,,我都有返d作文既動力!~

即使分手不要太悲哀""

頂部
珊珊=]
嬰兒上路

會員編號 265683
精華 0
積分 403
帖子 52
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6305
來自 天主
狀態 離線
{[[ch.7]]}

鋒---我這時忽然....(大聲左好多..但係都唔係大聲,,)

呂sir---係囉!!你都可以讀得好大聲架ma....

鋒---我這時忽然....(讀埋落去...)

[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[中文堂終於完啦~~!!]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]

哈哈~!!放學啦~!!!

BI---喂喂....我想等埋佢放學呀........'''

YEE---下!!都唔同路,,,我唔等呀!!!!

KA---咪係囉,,都唔同路'''

BI---下////咁算囉...走囉~~((勁唔開心))

YEE+KA---唉,,,走啦~~

BI---嗯,,,(回頭望下間學校...好失望,,)

佢地3個就一齊返左去啦~~

BI返到去,,係到諗緊鋒...''

BI---唔知KA打左比佢未呢~~!

KA返到去...都唔記得左果件事,,,直到BI打比佢~~

BI---都係唔放心....打比佢問下先....

__________通電中__________

BI---喂喂...你問左佢未呀??

KA---下??問咩呀...??!

BI---問鋒佢咩唔咩我果D呀.....,,,''''''

KA---丫!!係喎,,,唔記得左TIM""SOR呀...而家問....88(CUT線)

BI---喂2??唉...CUT我線~~~

__________通電中2(KA@鋒)__________

KA---唔該,,搵XX鋒呀...

鋒---我係///邊個~~?

KA---講野咁大聲既,,,扮野呀你,,,

鋒---車,,,

KA---算,,,問你野先////

鋒---咩Q野呀...."

KA---唉...我想問下你中唔中意BI呀.////

鋒----下...(有野玩...哈哈"")中意掛....

KA---哦.................................咁無野啦~~係咁..88~(CUT線)

鋒---=.="無奈ING....

__________通電中3(KA@BI)__________

KA---喂喂,,BI呀///

BI---點呀??問左未呀??

KA---問左啦佢話....

BI---佢話咩姐///快D講啦!!!!

KA----哈哈///佢話..中意...掛~~

BI---嘻嘻...(好開心,,原來佢都中意我~~)

KA---你開心哂啦~~

BI---XP""HEHE///唔該哂你呀~~88

KA---88~~(CUT線..)

即使分手不要太悲哀""

頂部
*呀梨__
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 247875
精華 0
積分 1977
帖子 909
威望 0 點
I-See幣 15359 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-12-16
註冊天數 6343
來自 °﹏×*.夢幻餅乾店┼﹢×*
狀態 離線
  只顯示 *呀梨__ 的帖子
仲咩唔打呀..><''
好想快D有得睇呀-0-''

(`♥﹏天上的的眼淚-他好像懂我的心碎×*'')
頂部
珊珊=]
嬰兒上路

會員編號 265683
精華 0
積分 403
帖子 52
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6305
來自 天主
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 *呀梨__ 於 2007-4-25 10:52 PM 發表
仲咩唔打呀..><''
好想快D有得睇呀-0-''

sor呀..我真係覺得而家打到無哂feel..
因為呢個故事本來就係有d係真既,,
而家都仲發生緊..而家發展得唔係咁好..
所以我想將全部都變哂做假既..
好唔好??!

即使分手不要太悲哀""

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...