加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: ""***︹我愛的是誰?!![[為什麼我這樣花心...]]}
載入中 ...
珊珊=]
嬰兒上路

會員編號 265683
精華 0
積分 403
帖子 52
威望 0 點
I-See幣 11190 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-1-23
註冊天數 6304
來自 天主
狀態 離線
  只顯示 珊珊=] 的帖子

QUOTE:
原帖由 ☆雪之女孩☆ 於 2007-2-11 10:18 AM 發表
haha...好好睇>v<
十卜你哇!!!
呵.....我都係叫儀也..XD"

THX你呀!!!係咩?!但係我唔係...><"

即使分手不要太悲哀""

[[**2個人就算相愛也不一定要在一起.,..""
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
珊珊=]
嬰兒上路

會員編號 265683
精華 0
積分 403
帖子 52
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6304
來自 天主
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 烏嚕 於 2007-2-11 05:25 PM 發表
珊珊-33333-
加油哦...十卜你
幾好睇..唔錯牙=^(0o)^=

THX>3<"
我會加油GA啦...
我都知有D悶....
我會開始講D好睇D既野....

即使分手不要太悲哀""

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
珊珊=]
嬰兒上路

會員編號 265683
精華 0
積分 403
帖子 52
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6304
來自 天主
狀態 離線
+++++++++BI家,,+++++++++++

BI食完飯,,沖完涼...10點鐘准時上床...

平時佢訓低無耐..就訓著,,但係今日就訓極都訓唔著,,,...

BI---唉,,,點解我個腦全部都係佢GA,,,[[係邊個佢呢??!]]

BI---唉!!!唔好再諗啦!!!聽日仲要番學GA!!(訓著左..ZzZz...")

-----------------------俊家,,,---------------------

俊---嘩!!唔得啦...佢,,,我,,,,唉~~我成個腦都係佢啦!!!好掛住佢tim,....""

_________________傑家________________________

傑---哼!!我一定要溝到佢...我就唔信我咁令仔..溝唔到佢,,"((嘔死"")

傑---果個鋒咁串呀喇,,,聽日佢就死得!!!""(奸笑中...)

[[[[[[[[[[{佢地3個講緊既果個(佢)係邊個呢??!}]]]]]]]]

==================明天==================

佢地個個都準備好...返學la~~!!

|||||||||||||||||xx中學||||||||||||||||||

BI+KA+YEE---早晨呀!!!哈哈~~

入到課室....

________________________唔打住...我唔得閒...SOR呀.._____________

今日我家姐出院....生左BB~~
佢係到喊...好CUTE,,,
^^*

即使分手不要太悲哀""

頂部
烏嚕
嬰兒上路
°喵喵喵 o(≧□≦)o "*

會員編號 179442
精華 0
積分 723
帖子 60
威望 0 點
I-See幣 12512 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-6-22
註冊天數 6519
狀態 離線
  只顯示 烏嚕 的帖子
你咁都得稼-w-
加油牙

頂部
珊珊=]
嬰兒上路

會員編號 265683
精華 0
積分 403
帖子 52
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6304
來自 天主
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 烏嚕 於 2007-2-12 06:35 AM 發表
你咁都得稼-w-
加油牙

嘻嘻,,,sor呀...""
thx你呀>3<"

即使分手不要太悲哀""

頂部
珊珊=]
嬰兒上路

會員編號 265683
精華 0
積分 403
帖子 52
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6304
來自 天主
狀態 離線

(({CH.4}))

入到課室...""

傑就沖埋去BI到...

傑---早晨呀令女!!冇見一陣又令左喎,,,

BI---(勁面紅..)係咩,,,THX...(細2聲..)

俊---(怕怕羞羞咁行過BI到,,)早..早晨呀,,,^^"

BI---HI,,(沖返埋自己位..)

BI---KA呀,,,點算呀,,,我好驚呀...

KA---下?!驚D咩呀??!

BI---我,,我...唔識講呀,,真係好驚呀,,,(想喊..)

KA---嘩~你做咩呀...唔好喊啦...到底咩事呀??!

BI---我,,佢地...明唔明呀?!(唔識講..)=.="

KA---下??!(都係唔明,,-0-'')姐係點呀...

YEE---咪咁豬啦,,,姐係佢地2個都中意佢,,,佢唔知點面對囉...豬!!

KA---下...咁搞笑??!係咪真嫁,,??

BI---(UP頭..)

KA---唉...真係慘,.,,''咁你中意邊個多D呀??

BI---(面紅,,唔敢講,,,+UM低頭...)

YEE---唉,,呢D野仲洗問既...梗係..(係KA耳邊個講)

KA---下!!!(好大聲..)

BI+YEE---SH,,,,!!""

KA---(細聲,,)真嫁??!

YEE---呃你有寶...

KA---咁既然你中意人地,,人地又中意你...咁咪好囉~~一齊咪得囉...

BI---唔得GA,,,我驚我會冇時間溫書,,,

YEE---唔會既...你好好咁分配時間咪得囉,..."

BI---係姐...""

KA---喂喂喂!!小心D呀...佢成日溝女架...佢未必係真心GA,,,

BI---咁又係...睇定D先啦...

YEE---都係既...日久見人心~~呵呵""=]

----00000000----"

陳SIR---各位同學!!!唔好再講野啦....今日MISS  CHU 冇返,,由我黎代課...

全班---下!!!唔係呀嘛....

陳SIR---家陣我好差咩~~!!

全班---唔係唔係,,,,(點敢呀...)

陳SIR---咁就岩啦~~哈!!我而家要幫全班調位...

全班---下!!!!!!!!!!!唔好啦!!!!!!!!

陳SIR---無得傾!!!

[[陳SIR係一個好87既老師...最中意調位,.,,仲一定要係一男一女坐TIM....]]""

於是陳SIR就將我地班調得亂七八糟啦,...""唉,,,

YEE 俊        傑 KA

鋒   BI          X  X

佢地咁樣調左之後,,,全班就真係無人講野...

唉,,,就係咁...小息啦~~所有同學即刻露出久違既笑容...

又變返一堆堆既人群~~

BI---哇,,,我隔離果個人從來都唔講野既...

YEE---我隔離果條友好搞笑GA,,講野好好笑...又幾好人咁...成個低B仔...

KA---我隔離果個KAI架...講D野勁嘔心...又講埋哂DXXX....唉...唔好講啦~~~

BI---下~~原來佢係D咁既人..唉...都係唔好同佢一齊啦,,,

YEE---唔唔...

_____________上堂啦~~!!!_______________

即使分手不要太悲哀""

頂部
kaya-]
初生嬰兒

會員編號 271904
精華 0
積分 325
帖子 7
威望 0 點
I-See幣 11016 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-2-6
註冊天數 6290
來自 香港
狀態 離線
  只顯示 kaya-] 的帖子
55.......我想快d知道多d情節
我會十卜你.....]]

頂部
烏嚕
嬰兒上路
°喵喵喵 o(≧□≦)o "*

會員編號 179442
精華 0
積分 723
帖子 60
威望 0 點
I-See幣 12512 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-6-22
註冊天數 6519
狀態 離線
  只顯示 烏嚕 的帖子
回復 #17 kaya-] 的帖子

嗯嗯..
冇錯啦..

頂部
彤彤=]
初生嬰兒

會員編號 273476
精華 0
積分 336
帖子 25
威望 0 點
I-See幣 11101 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-2-9
註冊天數 6287
來自 hong kong
狀態 離線
  只顯示 彤彤=] 的帖子
我都係呀
快d到下一集la
好好

頂部
kaya-]
初生嬰兒

會員編號 271904
精華 0
積分 325
帖子 7
威望 0 點
I-See幣 11016 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-2-6
註冊天數 6290
來自 香港
狀態 離線
  只顯示 kaya-] 的帖子
[[快d post la!
        十卜你.....

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...