加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: ""***︹我愛的是誰?!![[為什麼我這樣花心...]]}
載入中 ...
珊珊=]
嬰兒上路

會員編號 265683
精華 0
積分 403
帖子 52
威望 0 點
I-See幣 11190 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-1-23
註冊天數 6304
來自 天主
狀態 離線
  只顯示 珊珊=] 的帖子
""***︹我愛的是誰?!![[為什麼我這樣花心...]]}

今次第一次作,,,""冇咩靈感...."我會+油..>3<"

""***︹我愛的是誰?!![[為什麼我這樣花心...]]}(((有d真有d假..))

有D粗俗既語言,,,唔係粗口,,

女主角子**

BI*--一個都幾令女既女仔,,,有一對好大好令既眼睛,,,""好乖,,好純,,好驚自己既家人(特別係阿爸)...但後來.....**讀書好勁..."12歲**同ka and yee 好fd..."]ps:好多男仔霖佢..

ka*--一個好普通既女仔..''有d串...""唔乖...成積唔多好....''12歲...同BI  and yee 係好fd...**

yee*--一個有d傻既女仔.,,**ok串...好like打人,(特別係男仔),,暴力狂....搞到好多男仔都唔敢得罪佢....但佢唔打女仔..除左佢憎果d..or,,玩果d""成績ok,,12歲,,同BI and ka 好fd...好憎傑..

男主角子**

傑*--一個傻仔...ok令仔...""成日溝女,,講d野好嘔心....""有d驚yee*(因為yee成日打佢..)成績唔多好....懶串,,,12歲..[[同俊and鋒好fd]]""

俊*--一個好搞笑既人...唔多令仔....""有時講野好無聊and白痴//成績普通....12歲..[[同傑and鋒好fd..]]

鋒*--一個勁扮野既人../.\"..ok令仔掛...''係學校扮自閉...講野勁細聱,,,係出面就好大聱咁爆哂粗...''好神秘...''12歲..[[同傑and俊好fd..]]

會加人...我會同一時間講哂咁多個人....係果個人講野既最後就係佢地既感覺..."

(({CH.1}))

今日就係9月1日啦,,,''

呢班要升中一既學生都好興奮,,緊張,,期待咁返學...

BI*----哇!!!要返學啦...好驚呀...希望快D識到FD啦!!~

另一邊...

KA*----唉,,又要返學,,件校服又唔令,,,

YEE,,---唉,.,琴晚又訓唔著啦...好眼訓呀...但係一諗起返學,,即刻赫到醒哂呀!!!

傑---(好激動咁彈左起身+大叫)唔係呀馬!!!!返學...食屎,,!!(訓返低...)

俊----E,,,咩事呀??!!返學,,??!我一定未訓醒啦,,,(訓返,,)

鋒---返學??!!KEKE,,,又有野玩啦,,,,""

7:45----++

BI+KA+YEE-----好彩趕得到....(跑返學)^^**

傑+俊...仲訓緊....""

俊一早就到左....

睇埋自己係咩班...

BI+KA+YEE就沖過去睇自己咩班,,,

佢地6丁友同班...1D...""

普普通通咁....'''

傑同俊...仲訓到唔知醒,,,""

跟住會點呢,,,請注意下集.....""!!

P.S.第一次作可能無咁好...希望你地支持,.,同比D意見,,,THX!!!!XDD""

即使分手不要太悲哀""

[[**2個人就算相愛也不一定要在一起.,..""
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
珊珊=]
嬰兒上路

會員編號 265683
精華 0
積分 403
帖子 52
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6304
來自 天主
狀態 離線
點解冇人留cm架...T^T"
唉....冇人睇就唔POS啦....><"

即使分手不要太悲哀""

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
彤彤=]
初生嬰兒

會員編號 273476
精華 0
積分 336
帖子 25
威望 0 點
I-See幣 11101 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-2-9
註冊天數 6287
來自 hong kong
狀態 離線
  只顯示 彤彤=] 的帖子
幾好呀!!
""我好想see下一集]]^^

頂部
珊珊=]
嬰兒上路

會員編號 265683
精華 0
積分 403
帖子 52
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6304
來自 天主
狀態 離線
回復 #3 彤彤=] 的帖子

THX你喔!!!!!""
我會加油...打好D架啦...""

即使分手不要太悲哀""

頂部
珊珊=]
嬰兒上路

會員編號 265683
精華 0
積分 403
帖子 52
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6304
來自 天主
狀態 離線
終於有人睇啦...XD""

(({CH.2}))

果間學校BAND.2到....

BI*---E....1D係邊呢....問下老師先....

YEE*---(見到個老師)老師...請問1D班係邊呀???

MISS  CHU*---係就係XX儀呀??我係你班主任-MISS CHU...

YEE*---哦....你可唔可以帶我去1D班呀??

MISS  CHU*---SURE...*

[YEE*同MISS CHU 就走左啦....]

[BI* 同 KA* 仲係到搵緊老師...直到佢地見到個PREFECT..先返到課室....]

**********1D班**********

MISS CHU*---XX雪,,XX凝你地點解咁遲先到GA....""

BI*+KA*---我地唔識路,,,,

MISS CHU*---算啦...你地搵個位坐住先啦...""

跟住佢地2個就一齊坐啦...

仲坐左係YEE*前面...

BI*  KA*            空 空
YEE*空               X  鋒

BI*(問KA*)HI ?! 你叫咩名呀??我叫阿BI*呀...你好...""

KA*---HI^^*我叫KA呀./..你好,,,

BI*---做個FD呀...^^

KA*---好呀XDD""

BI*---(問YEE*)HI...我係BI*呀??你叫咩名呀??做個FD呀??^^*

YEE*---HI~我叫YEE呀!!,,好呀^^*

BI*---(指住KA*)佢係我個FD呀....我地一齊做FD呀....OK??

YEE*---好呀XDDD,,

跟住佢地3個就係咁做左GOODFD....

MISS CHU*---E....點解仲有2個人未返既...''

[PANG!!"](傑同俊2個沖左入黎..)<--佢地遲到....""

MISS CHU*---做咩咁遲先返呀??!唔好同我講唔識路呀...!"

傑+俊---唔,,,,,塞車呀!!(講大話...)

MISS CHU*---唉...算啦///

(SOR,,唔記得左講,,,MISS CHU係全校最好人最令女既MISS...)\

MISS CHU*---搵個位坐低先啦~~!

傑+俊---好..OK""

佢地又係一齊坐...

BI*  KA*            傑 俊
YEE*空               X  鋒

傑心諗:E,,,呢班都無咩令女咁既///果個好似OK喎....(講緊BI*)

俊心諗:E!!!(講緊BI*)哇!!!果個女仔好令女喎!!對眼好令令呀!!![著迷中]<--有少少姣的FEEL"-0-

MISS CHU*---好啦!!!~上堂啦~~~!

HEHE...跟住又會係點呢??唔該CM...同埋..我係咪作得好差??點解無人睇既..T^T..**

即使分手不要太悲哀""

頂部
珊珊=]
嬰兒上路

會員編號 265683
精華 0
積分 403
帖子 52
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6304
來自 天主
狀態 離線

收費單
編號:價格:金額 已付費的會員名單

請付費察看本帖隱藏內容,非本站會員無權購買,請[登陸],或者[註冊]

即使分手不要太悲哀""

頂部
kaya-]
初生嬰兒

會員編號 271904
精華 0
積分 325
帖子 7
威望 0 點
I-See幣 11016 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-2-6
註冊天數 6290
來自 香港
狀態 離線
  只顯示 kaya-] 的帖子
好好笑......我好想睇落去呀

頂部
◆BaBe``=]
初級會員

會員編號 165518
精華 0
積分 722
帖子 137
威望 0 點
I-See幣 12580 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-5-18
註冊天數 6554
狀態 離線
  只顯示 ◆BaBe``=] 的帖子
haha...好好睇>v<
十卜你哇!!!
呵.....我都係叫儀也..XD"

頂部
烏嚕
嬰兒上路
°喵喵喵 o(≧□≦)o "*

會員編號 179442
精華 0
積分 723
帖子 60
威望 0 點
I-See幣 12512 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-6-22
註冊天數 6519
狀態 離線
  只顯示 烏嚕 的帖子
珊珊-33333-
加油哦...十卜你
幾好睇..唔錯牙=^(0o)^=

頂部
珊珊=]
嬰兒上路

會員編號 265683
精華 0
積分 403
帖子 52
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6304
來自 天主
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 kaya-] 於 2007-2-10 10:38 PM 發表
好好笑......我好想睇落去呀

thx!你呀~~我而家pos呀~~!

即使分手不要太悲哀""

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...