加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: ●゚__招屋企人&FD子牙-!*﹏﹏重新開始喇!!
載入中 ...
moon.-v-
吹水高手
笑(:

會員編號 93258
精華 0
積分 13074
帖子 4517
威望 1 點
I-See幣 35240 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 KC;!
閱讀權限 100
註冊 2005-12-28
註冊天數 6707
來自 ah媽個肚lor.xd
狀態 離線
  只顯示 moon.-v- 的帖子
●゚__招屋企人&FD子牙-!*﹏﹏重新開始喇!!

P.S;:;好耐冇聯絡GE,,我會DEL你地個名,,如果你地仲想同我做FD OR屋企人GE,,請從新填表!唔該晒!>333<""

好啦-!`
講左咁耐,,
係時候要自我介紹下自己啦!*=]
LEE個係我個表表;:;:

◆◇゚!!,,_____________牙MoOn-!`_____________,,!!゚◇◆

我個名::牙MoOn"(悶=])

碎碎::14歲`=)

愛星::山上智久-*!,,楊丞琳-*!,,,小池徹平-*![[寫住咁多先""=3="]]

鍾意做::好多架>333<"',,玩電腦-*!,,傾電話-*![[得閒傾下>333<"]],,訓教"Zzz..

◆◇゚!!,,_____________牙MoOn-!`_____________,,!!゚◇◆

自己就寫住咁多先..>3333333333<""到你地啦!`

+_''..●゚_+_''..●゚_+_''..●你地快D寫啦-!`+_''..●゚_+_''..●゚_+_''..●`

你GE大名::
個個點叫你架?!::
幾多碎呢::
你地想做我邊個呢?!::
你係MSN咩牙::
對我好架可?!>333<"::

+_''..●゚_+_''..●゚_+_''..●好開心識你牙-!`+_''..●゚_+_''..●゚_+_''..●`

[[新]]大家庭:::::::
好可愛GE老婆::小星星KC{{老婆>33333333333<""}}[一個][滿]
好年輕GE婆婆::[一個]GG`愛金''-![滿]
好年輕GE牙爺::[一個]豬*v*''[滿]
好令令GE牙媽::[一個]s!U y!ng.[滿]
好大力GE牙爸::[一個]Kary[滿]
我大佬::
對我好GE姐姐::雅吞,,穎
唔知去左邊GE家姐::青小草,,小奈`,,BOBBYCUTE` =]]
好乖乖GE妹妹::S!U柑,,S!U茶`,,淇,,Rosanna
好傻GE哥哥::傻裕>3333<""牙康`=]]]]]
唔知去左邊GE哥::小滔子
好得意GE細路:
好溫柔GE表姐::
好好人GE表哥:文`,,
冇表弟牙!!:>333333333333<"
QUTE GE表妹::
對我好GE朋:疾風之格
超FD子::[3個]妮子=),,ah C,,

*don`t disturb my life:]
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
bobbycute (車厘龜加旋大迷)
灌水新手
BL大好XD

會員編號 109957
精華 0
積分 43695
帖子 33096
威望 2 點
I-See幣 119528 錢
GAME幣 1488 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 130
註冊 2006-1-27
註冊天數 6677
來自 EarTH
狀態 離線
  只顯示 bobbycute 的帖子
+_''..●゚_+_''..●゚_+_''..●你地快D寫啦-!`+_''..●゚_+_''..●゚_+_''..●`

你GE大名::BOBBYCUTE
個個點叫你架?!::BOBBYCUTE
幾多碎呢::16(NEARLY 17)
你地想做我邊個呢?!::MOM
你係MSN咩牙::[email protected]
對我好架可?!>333<"::OF COS LA...=]

+_''..●゚_+_''..●゚_+_''..●好開心識你牙-!`+_''..●゚_+_''..●゚_+_''..●`  
想做呀爸點知FULL......= =""

maturity*                               正宗吉飯一名
多謝 織織 donald devil Kyami 的禮物>W<

thanks all:D

屎忽fdship 4 ever*:)

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
SoyinG
吹水學徒

會員編號 222609
精華 0
積分 2302
帖子 1823
威望 0 點
I-See幣 14759 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-10-24
註冊天數 6407
來自 茉 莉 香 園
狀態 離線
  只顯示 SoyinG 的帖子

你GE大名:: 小 瑩 *
個個點叫你架?!:: 小 瑩 *
幾多碎呢:: 1 5 歲 *
你地想做我邊個呢?!:: 牙 媽 *
你係MSN咩牙:: [email protected] *
對我好架可?!>333<":: 硬 好 > V < "

頂部
Akaisha_Oki
吹水老手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天  

會員編號 11551
精華 3
積分 10306
帖子 6767
威望 0 點
I-See幣 2055 錢
GAME幣 270 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-6-16
註冊天數 6902
狀態 離線

你GE大名::青小草
個個點叫你架?!::草草
幾多碎呢::18..就19
你地想做我邊個呢?!::唔知去左邊GE姐{<<有冇呢個做-3-?}
你係MSN咩牙::{[email protected]}
對我好架可?!>333<"::會既-3-

頂部
eliLove224
高級會員

會員編號 55387
精華 0
積分 897
帖子 601
威望 0 點
I-See幣 9553 錢
GAME幣 200 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-10-16
註冊天數 6780
來自 九龍
狀態 離線
  只顯示 eliLove224 的帖子
大名::穎
個個點叫你架?!::嘉穎/穎穎
幾多碎呢::15快16
想做你邊個呢?!::家姐
MSN::[email protected]
對我好架可?!>333<"::當然會對你好好la...

頂部
moon.-v-
吹水高手
笑(:

會員編號 93258
精華 0
積分 13074
帖子 4517
威望 1 點
I-See幣 35240 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 KC;!
閱讀權限 100
註冊 2005-12-28
註冊天數 6707
來自 ah媽個肚lor.xd
狀態 離線
  只顯示 moon.-v- 的帖子
我有2個牙媽`=)
點算好>v<`

*don`t disturb my life:]
頂部
calvinlcm7
初生嬰兒

會員編號 251301
精華 0
積分 449
帖子 44
威望 0 點
I-See幣 11152 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-12-23
註冊天數 6348
來自 HK
狀態 離線
我做好好人既表哥!

你GE大名::文
個個點叫你架?!::LCM
幾多碎呢::20
你地想做我邊個呢?!::好好人既表哥
對我好架可?!>333<"::好好人既緊好ga!

頂部
一路向北
初生嬰兒

會員編號 210639
精華 0
積分 373
帖子 15
威望 0 點
I-See幣 10944 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-9-12
註冊天數 6450
來自 香港沙田
狀態 離線

你GE大名::淇
個個點叫你架?!::katy / 淇淇
幾多碎呢::11
你地想做我邊個呢?!::呀妹@v@
對我好架可?!>333<"::當然啦~^^

頂部
-康babiii`;]
吹水學徒

會員編號 157236
精華 0
積分 2516
帖子 2057
威望 0 點
I-See幣 13184 錢
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-4-26
註冊天數 6588
狀態 離線
  只顯示 -康babiii`;] 的帖子
你GE大名:: hong
個個點叫你架?!:: 牙康
幾多碎呢:: 16碎
你地想做我邊個呢?!:: 好傻既牙哥
你MSN係咩牙::[email protected]
對我好架可?!>333<":: 百分百好唷

頂部
細b`
吹水中手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 183261
精華 0
積分 6316
帖子 4290
威望 0 點
I-See幣 11691 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-6-30
註冊天數 6523
狀態 離線
  只顯示 細b` 的帖子

你GE大名::小奈
個個點叫你架?!::ANGEL // 奈
幾多碎呢:: 16 [就黎17了]
你地想做我邊個呢?!::家姐 // 表姐 吧 XDD
對我好架可?!>333<"::當然啦 !!

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...