加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 1 個 字 ::: 亂 * { 冇 人 理 我 /___\ }
載入中 ...
細b`
吹水中手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 183261
精華 0
積分 6316
帖子 4290
威望 0 點
I-See幣 11691 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-6-30
註冊天數 6522
狀態 離線
  只顯示 細b` 的帖子
1 個 字 ::: 亂 * { 冇 人 理 我 /___\ }

我 同 我 男 朋 友 一 齊 都 有 年 半 了 ''
初 初 同 佢 一 齊 既 時 候 ''
佢 真 係 對 我 好 好 '' 乜 都 就 晒 我 ''
06 年 暑 假 開 始 '' 因 為 佢 升 中 5 ''
而 我 就 REPEAT 中 4 ..
佢 暑 假 好 多 時 都 要 返 學 校 補 課 ''
我 地 一 齊 既 時 間 就 愈 來 愈 少 ..
佢 成 日 都 有 好 多 TEST 果 D ''
好 多 時 我 想 搵 佢 都 怕 阻 住 佢 ''
直 到 依 家 '' 我 同 佢 相 處既 時 間 ''
就 只 係 1 個 星 期 既 1 個 LUNCHTIME ''
我 之 前 都 有 同 佢 講 過 呢 個 問 題 ''
我 依 家 真 係 好 亂 ''
我 知 道 佢 係 鐘 意 我 的 ''
有 幾 個 FD 都 叫 我 同 佢 散 ''
我 真 係 唔 知 點 做 好 ''
我 驚 如 果 我 決 定 左 同 佢 散 的 話 ''
我 會 後 悔 ''

我 應 該 點 做 好 .. *

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
樂`-!Z
高級會員
`吉蒂♥

會員編號 239225
精華 0
積分 1560
帖子 667
威望 0 點
I-See幣 10966 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-12-1
註冊天數 6368
來自 ♥ジЪ ...
狀態 離線
  只顯示 樂`-!Z 的帖子
{扮愛情專家的禾"}
沒所謂`喔!
人與人之前有一種連繫`
梨與他刀有一種連繫;
如果那一種連繫斷裂!
就會無法再聯上`
不過這連繫是不在於空間'
或地域`是心靈吧{太深奧了嗎!?}
因為梨感覺到他愛梨'
梨愛他!?就表示梨和他那一種聯繫!
即使失去地域'分隔也不能阻止連繫`
努力保持這連繫`
因為梨和他所逢著的刀比人少!
是只有心靈'
對自己的感覺作付出"
{不巧意思,分析大差了嗎!?T^T}   

本帖最近評分記錄
Carpi.   2007-2-2 08:40 PM  代幣  +6   用心回覆=)
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
細b`
吹水中手

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See兩年章

會員編號 183261
精華 0
積分 6316
帖子 4290
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6522
狀態 離線
  只顯示 細b` 的帖子

QUOTE:
原帖由 樂`-!Z 於 2007-1-21 09:10 PM 發表
{扮愛情專家的禾"}
沒所謂`喔!
人與人之前有一種連繫`
梨與他刀有一種連繫;
如果那一種連繫斷裂!
就會無法再聯上`
不過這連繫是不在於空間'
或地域`是心靈吧{太深奧了嗎!?}
因為梨感覺到他愛梨'
梨 ...

才 不 是 呢 =] 多 謝 你 *
得 你 1 個 應 我 T^T

頂部
詩妍
初生嬰兒

會員編號 235385
精華 0
積分 418
帖子 25
威望 0 點
I-See幣 11089 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-11-24
註冊天數 6375
狀態 離線
  只顯示 詩妍 的帖子
唔好同佢散..
既然你刀知佢愛你ge話..
就唔好同佢散..
佢升上中五..d test一定多ga啦..
你系f.4刀多啦..更何況佢..
佢系準會考生離ga..
體諒佢啦..

頂部
細b`
吹水中手

榮譽勳章

會員編號 183261
精華 0
積分 6316
帖子 4290
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6522
狀態 離線
  只顯示 細b` 的帖子

QUOTE:
原帖由 詩妍 於 2007-1-22 03:53 PM 發表
唔好同佢散..
既然你刀知佢愛你ge話..
就唔好同佢散..
佢升上中五..d test一定多ga啦..
你系f.4刀多啦..更何況佢..
佢系準會考生離ga..
體諒佢啦..

但 係 我 中 5 既 FD 有 時 都 可 以 抽 到 時 間 出 黎 玩 下 咁 ''
佢 又 唔 會 .. * 我 又 唔 係 好 明 ''
點 解 人 地 得 但 係 佢 唔 得 .. }}

頂部
三水妹:) (lily:))
吹水師父

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天  

會員編號 176061
精華 0
積分 1747
帖子 9913
威望 0 點
I-See幣 17532 錢
GAME幣 125 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 `傑
閱讀權限 60
註冊 2006-6-14
註冊天數 6538
狀態 離線
  只顯示 三水妹:) 的帖子
佢都係以學業為重啫`,,
    如果佢真係鐘意你既`,,
你又係真既`*
我覺得你應該等下去`-!

頂部
細b`
吹水中手

榮譽勳章

會員編號 183261
精華 0
積分 6316
帖子 4290
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6522
狀態 離線
  只顯示 細b` 的帖子

QUOTE:
原帖由 牙元 於 2007-1-22 06:16 PM 發表
佢都係以學業為重啫`,,
    如果佢真係鐘意你既`,,
你又係真既`*
我覺得你應該等下去`-!

我 明 白 '' 但 係 要 等 到 過 埋 會 考 ''
我 怕 自 己 係 呢 段 時 間 會 撐 唔 到 ''

頂部
elisellt
中級會員

會員編號 73994
精華 0
積分 1099
帖子 345
威望 0 點
I-See幣 13157 錢
GAME幣 115 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-11-18
註冊天數 6746
來自 hong kong
狀態 離線
  只顯示 elisellt 的帖子
佢都係諗住第時生活好D姐
千其唔好同佢散牙!! 真係會後悔嫁...
你係F.4  你都要加油牙!!><"

頂部
愛老公的牙慈
吹水老手

會員編號 209826
精華 0
積分 7436
帖子 5939
威望 0 點
I-See幣 31082 錢
GAME幣 2121 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-9-9
註冊天數 6451
狀態 離線
我覺得你只要知道佢love你就ok
哩d  feel到ga~5需要問佢,因你地拍緊加ma,佢梗答有ga,所以問黎都多餘,
可以call下佢,5好call得咁密,因佢5多得閒,其實一段好ge感情,5洗日日見,大家就下大家,
d關係會好d,就算1個月見1次都ok  ga,如果佢真係愛你ge話,
散5散係你地ge事,根本就5關你d  fd事,可能佢地見到你咁辛苦先咁講,
但係係你同佢拍,5係你d  fd同佢拍牙,你要清楚哩樣嘢,
如果你d  fd叫你同佢散,你就同佢散,咁你根本就一d都冇love條仔,因你5為佢諗下~

本帖最近評分記錄
Carpi.   2007-2-2 08:41 PM  代幣  +6   也很用心回覆=)
頂部
細b`
吹水中手

榮譽勳章

會員編號 183261
精華 0
積分 6316
帖子 4290
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6522
狀態 離線
  只顯示 細b` 的帖子

QUOTE:
原帖由 elisellt 於 2007-1-22 11:50 PM 發表
佢都係諗住第時生活好D姐
千其唔好同佢散牙!! 真係會後悔嫁...
你係F.4  你都要加油牙!!><"

多 謝 你 =] 我 會 加 油 的 *

QUOTE:
原帖由 愛老公的牙慈 於 2007-1-23 04:18 PM 發表
我覺得你只要知道佢love你就ok
哩d  feel到ga~5需要問佢,因你地拍緊加ma,佢梗答有ga,所以問黎都多餘,
可以call下佢,5好call得咁密,因佢5多得閒,其實一段好ge感情,5洗日日見,大家就下大家,
d關係會好d,就算1個月 ...

好 多 謝 你 =] 我 明 白 的 ''

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...