加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 計 劃 進 行 中 ,,* { 改 番 .. 冇 用 SELL PO }
載入中 ...
小ying`.
認證會員

會員編號 5370
精華 0
積分 9848
帖子 991
威望 2 點
I-See幣 13534 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-5-15
註冊天數 6934
來自 黃 大 仙 *U*
狀態 離線
  只顯示 小ying`. 的帖子
計 劃 進 行 中 ,,* { 改 番 .. 冇 用 SELL PO }

前 幾 個 PO ;}`      遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

之 前 我 好 煩 -口-` 佢 唔 理 我 >V<"  咁 我 同 我 一 個 對 我 好 好 既 朋 友 講 xD`
佢 就 話 我 地 計 劃 一 下 ,,* 真 係 一 招 見 效 .. 但 係 我 覺 得 好 對 唔 住 佢 ...
我 係 星 期 四 返 學 果 陣 開 始 唔 望 佢 .. 唔 理 佢 .. 唔 同 佢 講 野 ..
佢 見 到 我 冇 望 佢 .. 佢 返 學 果 陣 問 我 .. { 你 抄 緊 D 咩 呀 !? }
我 冇 搭 佢 ...  跟 住 佢 就 行 開 左 ,,*  佢 上 堂 個 樣 呆 呆 下 咁 ..
佢 係 咁 望 我 .. 但 係 我 一 眼 都 冇 望 佢 ... 佢 連 小 息 都 唔 落 小 食 部 =)" { 佢 以 前 日 日 都 落 }
我 果 個 留 左 係 課 室 ,, 佢 係 咁 行 埋 黎 =]` 我 唔 知 佢 想 點 ,,*
小 息 完 左 .. 上 堂 LU 又 ^口^" 我 個 FD 隔 離 果 個 男 仔 叫 左 佢 3 次 .. 佢 都 聽 唔 到 -口-`
佢 係 咪 因 為 我 !? 我 都 唔 知 ...   佢 個 個 小 息 都 唔 落 去 -口-` 留 係 課 室 .. 佢 又 係 咁 留 係 課 室... 我 都 唔 知 佢 想 點 >V<"   其 實 我 唔 理 佢 都 係 想 試 下 佢 中 唔 中 意 我 !?  但 係 我 覺 得 我 對 佢 唔 住 ,,  我 果 日 冇 咩 見 佢 笑 ...

到 左 第 2 日 ,,*  我 又 係 冇 望 過 佢 ,,*    其 實 上 堂 果 陣 都 有 一 兩 眼 .. 我 見 到 佢 笑 ,,*  跟 住 我問 我 個 FD ,,*  原 來 佢 話 佢 笑 得 好 假 ,, 佢 根 本 冇 笑 過 .. 我 係 咪 好 衰 !?
跟 住 美 術 堂 ,,* 我 諗 唔 到 畫 咩 ,,* 頭 有 D 痛 .. 個 頭 又 好 似 有 小 小 熱 咁 .. 個 老 師 就 行 埋 黎 問 我 .. 佢 叫 左 班 長 同 我 落 去 .. 跟 住 我 個 好 朋 友 就 望 下 佢 ,,* 佢 見 到 我 咁 .. 佢 個 樣 多 左 兩 條 X 紋 -口-` 我 個 好 朋 友 講 ,,* 我 都 唔 知 係 唔 係 ,,=]  跟 住 我 20 分 鐘 之 後 番 上 去 .. 佢 見 到 我 .. 佢 冇 左 兩 條 X 紋 >V<"   跟 住 兩 堂 PE 堂 ,,* 我 地 班 要 去 健 康 檢 查 .. 差 唔 多 到 我 做 身 體 檢 查 ,,* 我 有 D 怕 .. 我 唔 知 佢 會 做 D 乜 -口-` 跟 住 到 我 .. 我 都 唔 知 .. 個 姑 娘 拍 下 我 .. 我 跳 起 左 -口-` 好 "羅" >V< 我 個 好 朋 友 見 到 係 度 笑 ,, 佢 話 我 果 時 個 樣 好 { 傻 } >V<" 果 個 男 仔 都 見 到 ,,* 佢 係 度 笑 ,,* { 我 個 FD 話 ,, 未 見 過 佢 咁 笑 既 ,, 笑 得 有 點 可 愛 -口-` 又 溫 柔 ..}
跟 住 我 就 入 左 去 ..* 我 FD 話 佢 望 住 我 入 間 野 望 到 我 出 黎 為 止 .. 跟 住 我 就 飲 水 ,,* 佢 望 到 我 入 返 去 我 地 班 放 書 包 既 地 方 -口-`  跟 住 我 見 到 佢 返 黎 果 陣 臉 紅 哂 -口-` 咁 姐 係 話 醫 生 唔 知 檢 查 左 佢 D 咩 啦 -口-`,,,  跟 住 放 學 { 5 ; 30 左 右 }   我 返 屋 企 ,, 要 搭 車 -口-`  佢 同 我 搭 同 一 樣 既 車 -口-`  咁 岩 我 地 搭 同 一 班 車 .,. 跟 住 我 係 " 黃 大 仙 MTR " 冇 落 車 ,,* 咁 佢 就 以 前 我 同 佢 同 一 個 站 落 .. 因 為 我 平 時 都 係 兩 個 站 是 但 一 個 站 落 ,,* 其 實 係 因 為 我 要 去 補 習 -口-` 但 係 我 平 時 係 禮 拜 6 去 ,,* 佢 唔 知 .. 我 改 左 星 期 5 去 ,, 因 為 我 星 期 6 要 去 同 朋 友 影 貼 紙 相 .3.''  跟 住 我 就 望 下 佢 ,,* 我 見 到 佢 轉 頭 係 咁 望 .. 點 解 我 唔 落 車 .. 跟 住 佢 見 到 我 ,, 我 望 下 佢 .. 佢 就 低 頭 咁 走 左 .. 就 係 咁 啦 !
我 覺 得 我 對 唔 住 佢 !  但 係 我 咁 先 可 以 知 佢 係 咪 愛 我 ,,  對 不 起 你 !

我 都 知 咁 多 字 冇 人 會 睇 *U* 但 係 希 望 你 地 入 左 黎 都 回 一 回 丫 ! THX =]

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
賤熊`L
吹水新手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天  

會員編號 32143
精華 0
積分 292
帖子 2587
威望 0 點
I-See幣 8229 錢
GAME幣 838 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2005-8-21
註冊天數 6835
來自 North Pole
狀態 離線
  只顯示 賤熊`L 的帖子
睇哂啦-v-呵呵-!
我覺得佢鐘意你bor`

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
小ying`.
認證會員

會員編號 5370
精華 0
積分 9848
帖子 991
威望 2 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6934
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ``菜...HUnG 於 2007-1-20 11:45 PM 發表
睇哂啦-v-呵呵-!
我覺得佢鐘意你bor`

多 謝 你 呀 ! 咁 多 都 睇 哂 ^^
我 唔 知 佢 心 諗 乜 ,,*
我 靜 係 覺 得 咁 試 佢 好 似 好 衰 咁 *U*

頂部
賤熊`L
吹水新手

榮譽勳章

會員編號 32143
精華 0
積分 292
帖子 2587
威望 0 點
GAME幣 838 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6835
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 淫瑩``/___\ 於 2007-1-20 23:47 發表

多 謝 你 呀 ! 咁 多 都 睇 哂 ^^
我 唔 知 佢 心 諗 乜 ,,*
我 靜 係 覺 得 咁 試 佢 好 似 好 衰 咁 *U*

唔衰...點會衰`
你唔咁試你點會知呢?
除非你直接問...
不過佢仲有無女朋友?

頂部
小ying`.
認證會員

會員編號 5370
精華 0
積分 9848
帖子 991
威望 2 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6934
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ``菜...HUnG 於 2007-1-20 11:51 PM 發表

唔衰...點會衰`
你唔咁試你點會知呢?
除非你直接問...
不過佢仲有無女朋友?

我 地 諗 住 試 一 個 禮 拜 ,,*
但 係 如 果 佢 係 咁 要 試 一 個 月 -口-`
我 唔 知 佢 丫 ! 我 都 唔 知 佢 同 佢 之 前 個 女 朋 友 分 左 手 未 =V="

但 係 如 果 佢 鐘 意 我 ,, 點 解 唔 同 我 講 /____\

頂部
賤熊`L
吹水新手

榮譽勳章

會員編號 32143
精華 0
積分 292
帖子 2587
威望 0 點
GAME幣 838 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6835
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 淫瑩``/___\ 於 2007-1-20 23:54 發表

我 地 諗 住 試 一 個 禮 拜 ,,*
但 係 如 果 佢 係 咁 要 試 一 個 月 -口-`
我 唔 知 佢 丫 ! 我 都 唔 知 佢 同 佢 之 前 個 女 朋 友 分 左 手 未 =V="

但 係 如 果 佢 鐘 意 我 ,, 點 解 唔 同 ...

左諗右諗...不如直接問佢啦...

頂部
小ying`.
認證會員

會員編號 5370
精華 0
積分 9848
帖子 991
威望 2 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6934
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ``菜...HUnG 於 2007-1-21 12:02 AM 發表

左諗右諗...不如直接問佢啦...

我 E 家 唔 可 以 同 佢 講 野 ,,*

你 覺 得 佢 會 唔 會 有 一 日 話 佢 愛 我 !?

頂部
豬豬_94
初生嬰兒

會員編號 257271
精華 0
積分 317
帖子 27
威望 0 點
I-See幣 11083 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-1-5
註冊天數 6333
狀態 離線
  只顯示 豬豬_94 的帖子
呵..真係幾多XD
睇哂LU`
我覺得佢係中2你哦,,

頂部
小ying`.
認證會員

會員編號 5370
精華 0
積分 9848
帖子 991
威望 2 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6934
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 豬豬_94 於 2007-1-21 06:13 PM 發表
呵..真係幾多XD
睇哂LU`
我覺得佢係中2你哦,,

嗯 ,,* 多 謝 你 睇 哂 喔 *U*
我 唔 知 佢 會 唔 會 知 我 試 佢 =)`
我 怕 佢 知 左 會 嬲 我 一 世 >V<

頂部
elisellt
中級會員

會員編號 73994
精華 0
積分 1099
帖子 345
威望 0 點
I-See幣 13157 錢
GAME幣 115 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-11-18
註冊天數 6746
來自 hong kong
狀態 離線
  只顯示 elisellt 的帖子
那麼多字 頭暈了@@"
你就好啦 我覺得佢中2你LOR

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...