加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [原創唷!`] 禁忌戀情`[!不能實現滴願望`]
載入中 ...
{滴漓小K!`}
初生嬰兒

會員編號 262851
精華 0
積分 309
帖子 3
威望 0 點
I-See幣 10987 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-1-17
註冊天數 6331
狀態 離線
  只顯示 {滴漓小K!`} 的帖子
[原創唷!`] 禁忌戀情`[!不能實現滴願望`]

第1章:`

悠 : 阿哥!`起身喇 . . 就黎遲到喇 `

悠而家靜係著住1件白色領既T-shirts`[冬季校服既] 同埋1條超短既P褲坐住左係冥諾既身上!`哩個場面真係諗

到都想流鼻血-O-`[男仔既話我諗!]

冥諾 : 呀!係悠呀`[仲未訓醒既冥諾`仲沈醉係琴日個個H既夢當中]

悠 : 唉!`你終於肯醒喇咩 =.= 搞到我杉都靜係換左1半咋`就係為左叫你起身!`

冥諾 : 下!!`[Ma`大隻眼睇下咩事!`只係見到悠甜甜咁笑住!`再望下佢個身`成個人即刻面紅哂`個頭令埋1面!因為

再睇就真係要流鼻血喇]

冥諾 : [諗:`悠既胸部真係圓渾可愛 `但係就細左D喇!`-O-]

[作者:`你做阿哥既諗哩D托咩 =.=`影響哂男主角既影像!!`你平時響學校唔係好Cool架咩 ? !`]

[冥諾:`咁係男仔見到哩D揚面都會諗下架la . . ]

悠 : 嘻嘻`突登著到咁玩下你!`點知咁快就面紅喇 ? ! 哈哈`]

冥諾 : 廢話`你著到咁係人都會咁la 下 -O-`

悠 : 哥 . .

冥諾 : 咩`

悠 : [哄到冥諾好埋!`]

冥諾 : 喂!你做咩呀`[塊面紅到成日蘋果咁]

悠 : [歎左落床-O-`] 我D校服係地下呀!`等陣幫我著呀!`今日為左叫你起身!我好早起左身呀!`搞到而家爆眼訓`返到

學校叫醒我la . . ]

冥諾 : . . . . . . . . . . [無奈`]

enD`

下集 :`[返到學校!`冥諾個班突然黎左個超可愛既女仔!`仲要1日到黑咁前住佢!令到悠有DD妒忌既感覺 . . . ]

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
YAN妹妹
初級會員

會員編號 53101
精華 0
積分 931
帖子 143
威望 0 點
I-See幣 12652 錢
GAME幣 807 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-10-13
註冊天數 6793
來自 HONG KONG
狀態 離線
  只顯示 YAN妹妹 的帖子
兄妹戀...@v@??
十卜十卜~*

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
ANNIE儀
吹水學徒

會員編號 36799
精華 0
積分 3415
帖子 1193
威望 0 點
I-See幣 15909 錢
GAME幣 305 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-9-1
註冊天數 6834
狀態 離線
  只顯示 ANNIE儀 的帖子
幾巧睇播~期待下一集(=3=下一集可唔可以唔好有咁多接近18+既情節

頂部
{滴漓小K!`}
初生嬰兒

會員編號 262851
精華 0
積分 309
帖子 3
威望 0 點
I-See幣 10987 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-1-17
註冊天數 6331
狀態 離線
  只顯示 {滴漓小K!`} 的帖子
第2章:`

管家 : 少爺!小姐`到學校喇!`

冥諾 : 喂`悠!`到左學校喇!`快D起身la . .

悠 : 嗯`[卒下隻眼`] 咁快到左學校喇!`俾我訓多陣la`

冥諾 : 咁你自己慢慢訓la . . 我返課室先`

悠 : 哦`[歎返落架車到!]

冥諾 : [忍吾住扶佢出車!] 白痴!`你想訓到下年中三咩`?

管家 : 少爺!`咁我走先喇!`

冥諾 : 嗯`

冥諾 : 喂`起身喇!天都光左N世喇 `

悠 : 你俾100蚊我就起身 . .

冥諾 : 得la . . 得la . . 怕左你牙真係``

4E班`[FORm 4 最叻個班`]

程老師 : [姓程!`24 歲!`全校最靚既女老師!`身材好爆!] 今日黎左1個轉校生黎左我地班`!大家要好好照顧佢呀!`

全班 : 知道``

程老師 : 寧羽琪同學!`入黎呀!`

寧羽琪 : [慢慢行左入課室`係個斯斯文文既女仔!`樣靚身材又好]

程老師 : 寧羽琪呀!既 . . 你坐 . . [考慮中!]

寧羽琪 : 老師`我想坐個個男仔格離呀![指住冥諾] 還店佢格離有個空位`

程老師 : 嗯!`好呀! . . 但咁後`你睇吾睇到黑板呀`?`!

寧羽琪 : 睇到呀`

程老師 : 哦!`咁OK `la . . 夏冥諾`照顧下新同學la`

冥諾 : [點頭!]

寧羽琪 : [拍下冥諾] 喂`

冥諾 : [令轉頭望佢`]

寧羽琪 : 你好靚仔呀!`不如今日 lunch1齊飯呀!`

冥諾 : 無所謂`

寧羽琪 : 哇`你終站肯講野喇!`你把聲好好聽呀!`

冥諾 : 無聊`

lunch`time! 悠好似平時咁去搵冥諾``

4E班`[門口]

悠 : [行去冥諾個到] 喂!`我地今日去邊到食 lunch 呀 ?`

寧羽琪 : [見到即刻拉住冥諾] 喂!`你係邊個呀`? 夏冥諾今日應乘左同我食 lunch 咖喎`

悠 : 哥`哩個女人係邊個黎咖 ? !

寧羽琪 : 下-O-`哥`? 即 . . 即你係佢阿妹呀 ?

悠 : 係呀`-O-

冥諾 : [推開寧羽琪隻手]

悠 : 哥`走得未呀 ?`

冥諾 : 嗯!`

寧羽琪 : 喂!`夏冥諾`咁我點呀`?

冥諾 : 你中意咪1齊食lo`

寧羽琪 : 好呀`

悠 : [諗`哥從來冇對1個女仔咁咖`-3-`]

enD`

下集 : [無可能!!寧羽琪同哥1齊約會`? ! ]

頂部
*呀梨__
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 247875
精華 0
積分 1977
帖子 909
威望 0 點
I-See幣 15359 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-12-16
註冊天數 6363
來自 °﹏×*.夢幻餅乾店┼﹢×*
狀態 離線
  只顯示 *呀梨__ 的帖子
好好睇呀﹏快d post啦﹏第一集好﹏

(`♥﹏天上的的眼淚-他好像懂我的心碎×*'')
頂部
BLUR.彤:D
認證會員

會員編號 133781
精華 0
積分 242
帖子 966
威望 0 點
I-See幣 10232 錢
GAME幣 125 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-3-10
註冊天數 6644
來自 orz
狀態 離線
  只顯示 BLUR.彤:D 的帖子
蠻 好 啦 `
兄 妹 戀 ?
oh. 經 典 !
卡 卡 `

頂部
紫雲草@@
中級會員

會員編號 106225
精華 0
積分 1411
帖子 444
威望 0 點
I-See幣 10898 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-1-21
註冊天數 6693
狀態 離線
  只顯示 紫雲草@@ 的帖子
十卜,,
好似好好睇咁""

頂部
^^傻妹妹
中級會員

會員編號 244048
精華 0
積分 1121
帖子 361
威望 0 點
I-See幣 11488 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-12-9
註冊天數 6370
狀態 離線
  只顯示 ^^傻妹妹 的帖子
我要睇a

po多d
po多d
po多d

頂部
∮艾麗絲∮
初級會員
╭★♂艾麗絲夢遊仙境♀☆╮

會員編號 221629
精華 0
積分 718
帖子 174
威望 0 點
I-See幣 12659 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-10-21
註冊天數 6419
來自 愛麗絲學園
狀態 離線
  只顯示 ∮艾麗絲∮ 的帖子
好好c牙
快d post la
十卜

頂部
牙彤∼*
初生嬰兒

會員編號 120287
精華 0
積分 525
帖子 33
威望 0 點
I-See幣 11053 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-2-12
註冊天數 6670
來自 悶..悶11族=]
狀態 離線
  只顯示 牙彤∼* 的帖子
好睇..好睇..
十卜..十卜''
快d post啦`
好想睇呀!!

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...