加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 唉~倒霉的日子...
載入中 ...
熊打令:D
灌水新手

會員編號 226284
精華 0
積分 40783
帖子 31577
威望 0 點
I-See幣 37522 錢
GAME幣 175 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 130
註冊 2006-11-4
註冊天數 6402
狀態 離線
  只顯示 熊打令:D 的帖子
唉~倒霉的日子...

唉~呢件事都唔係今日㗎喇~
希望大家唔好介意啦~
我  i-see 行行翵ㄗ鴞釧O個區~所以就好想post我H嘢~
算喇~而家唔講呢啲嘢住~
我同啲同學之前放咗學喺學校度唱歌~
之後就比人記缺點~
佢話我哋挑釁老師~
又話我啲頭髮長(我認我長)條裙短(但係條裙都唔短~我班主任都話可能角度H問題啦)
仲有話我對老師冇禮貌~
又話可以記我三個缺點~(三個缺點一個小過呀)
跟住我見到我個Miss(班主任)...
佢見到我...
跟住我又比人鬧(記我缺點個miss)
之後有好多人都以為我係比佢鬧到喊~
其實唔係...
而係我覺得我好對唔住自己個班主任~
好驚佢會比人諗佢點教我哋呢一班...
(佢(班主任)新嚟~又好人~又盡責...)
最後...我比人記咗一個缺點...
我一生中第一次比人記...
我返屋企H途中我sms咗Miss(我班主任)同佢講咗好多句sorry...
返到屋企...我即刻打比我呀媽...
同我呀媽講...話我比人記咗個缺點...
跟住我呀媽同我講...算啦...人會有做錯...一個缺點...唔洗驚啦...
收咗線之後...
過咗一陣間...
Miss(我班主任)佢打嚟...
佢問我成件事點發生...
我講晒比佢知...
但佢都冇罵我...佢只係叫我以後唔好再咁做...
仲問我溫好晒書未...
而家總係覺得好對唔住佢...

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部

初生嬰兒

會員編號 5217
精華 0
積分 682
帖子 29
威望 0 點
I-See幣 11023 錢
GAME幣 123 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-5-12
註冊天數 6943
狀態 離線
  只顯示 雷 的帖子
你果間咩也學校,唱歌都俾人記缺點.係唔係果個老師唔鍾意你唱歌呀(見到你唱得咁開心)

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
熊打令:D
灌水新手

會員編號 226284
精華 0
積分 40783
帖子 31577
威望 0 點
I-See幣 37522 錢
GAME幣 175 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 130
註冊 2006-11-4
註冊天數 6402
狀態 離線
  只顯示 熊打令:D 的帖子

QUOTE:
原帖由 於 2007-1-15 12:12 AM 發表
你果間咩也學校,唱歌都俾人記缺點.係唔係果個老師唔鍾意你唱歌呀(見到你唱得咁開心)

其實我都唔知呀...
佢話我哋似唱緊佢...
就係咁就比佢記咗喇...

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...