加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 教下我呀''我可以點呀!??
載入中 ...
YCC
初生嬰兒

會員編號 246411
精華 0
積分 392
帖子 21
威望 0 點
I-See幣 11059 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-12-13
註冊天數 6357
狀態 離線
  只顯示 YCC 的帖子
教下我呀''我可以點呀!??

我個BEST FD鐘意左個男仔''由F.1鐘意到E家;;拍過拖..
但係個男仔F.1個陣鐘意過我''咁個陣我都唔識佢))))*
淨係知我BEST FD鐘意佢<;'之後佢地2個一齊左喇!]]
係我個FD主動既''原本追個個男仔''個男仔都唔受既
後未2個月之後先受<<<<直至暑假佢地分左手''之後
9月我地3個都同一班=|||||個陣我個FD仲係鐘意緊個
男仔''一直都係喇...跟住我同個男仔調位''愈調坐得
就愈近''E家我坐係佢隔離TIM===========直到有
一日我個FD話想再溝返個男仔-_________________-
跟住佢又好主動喇/////////之後個男仔就成日係度拖''
唔知係佢本身性格係咁定係咩喇;;之後我個FD就叫
我打俾個男仔再問多次喇''之後我幫佢打左去''我問個
男仔:你係咪鐘意左XXX(第2個女仔既名)!??跟住個男
仔問我係咪幫人問既''跟住我扮野話:唔係''係我自己
打黎喇,,個男仔就話佢唔係鐘意XXX''跟住我就問如果
我個BEST FD溝返佢佢會唔會受''佢冇答我...跟住我問
佢:咁你鐘意邊個''首先佢冇答..之後答左:你''跟住我:
你既意思係咪XYZ(我BEST FD)呀''佢話唔係''係你......
跟住我就話:下//我!??佢話係呀''跟住我叫佢唔好玩喇
其實我之前都FEEL到佢有少少鐘意我''''''''''''''''''''''''跟住
佢又話我唔係玩架''我真係鐘意你架;;你一係叫XYZ打
俾我呀';;我同佢講....跟住我話下;;你千祈唔好亂講野
之後就收左線''我就打返俾我個FD''叫佢打俾個男仔'''''
之後佢地傾完;;但係我訓左覺
咁我第2日打返俾我個FD''佢對我勁冷淡;;不過我都係扮
冇野咁///////佢話我想點就點;;但係我知佢個心根本就
係好介意既;;;跟住我話你鐘意喇''''''之後過左好耐;;E家
我個FD佢又問多次個男仔係唔係鐘意我]]但係個男仔
答:我都唔知我係咪鐘意佢;;;呢鐘感覺好快會冇/////又
暗示俾我個FD知佢2個都鐘意'''攪到我都唔知點
E家我個FD又溝緊第2條仔;;佢因為條仔有錢而溝佢'''''
但係根本個心仲係個男仔度,,,放唔低佢/////E家佢同左
個個有錢既一齊''但係又等緊個男仔喎....

我又有少少鐘意個男仔''但係又唔知個男仔係咪真係鐘
意我...又怕如果真係同到個男仔一齊後;;又驚我個FD
會HURT''''''點算好呀!???E家我地返學''都好似平時咁冇乜
點''超咁講野...但係我發覺佢成日都會望我.....我又成日
都同我個FD一齊喎;;攪到我都唔知佢望我個FD定我''但
係呢排考試''我同個男仔同一班房''佢都係成日望我;;我返
到學校..我個FD未返;;佢都成日望過黎''唔知點呀....如果
佢真係鐘意我點解唔問我呀///好多個問題呀...

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
豬豬_94
初生嬰兒

會員編號 257271
精華 0
積分 317
帖子 27
威望 0 點
I-See幣 11083 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-1-5
註冊天數 6334
狀態 離線
  只顯示 豬豬_94 的帖子
你不如再問下個男仔係咪中2你
可能你之前叫佢唔好玩
所以以為你唔中2佢掛
至於你個FD..
佢衣家都溝緊第2個喇
而且就算你地唔一齊
你個FD同佢都唔會一齊

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
YCC
初生嬰兒

會員編號 246411
精華 0
積分 392
帖子 21
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6357
狀態 離線
  只顯示 YCC 的帖子
佢係就係溝緊第2個..但係佢真係未死心架
仲有好大可能一齊返架....

頂部
Carpi.
吹水哨兵
為你而生。

會員編號 21991
精華 1
積分 14954
帖子 11917
威望 1 點
I-See幣 55222 錢
GAME幣 710 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2005-7-26
註冊天數 6862
來自 Carpi'z Planet.
狀態 離線
  只顯示 Carpi. 的帖子
你個朋友唔應該執著係1個人身上
咁樣只係會浪費時間
對大家都唔好
我咁聽你講法,
佢又唔似係玩緊你喎
佢好似好認真咁
睇黎佢就唔係玩你而真係鍾意你啦
而家你又有小小鍾意佢嘛
唔使理你個朋友啦
而家係你地兩個人既事黎架啦
唔關其他人既事
加油!
認真地面對你的感情

頂部
YCC
初生嬰兒

會員編號 246411
精華 0
積分 392
帖子 21
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6357
狀態 離線
  只顯示 YCC 的帖子
THZ 你既看法呢!]]我會努力架喇.

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...