加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: ~我 想 知 |E班 算 吾 算 乖 丫?!***  (單選) [參與投票的會員]
***算*** >v<   19 (35.19%)
吾 算-v-   14 (25.93%)
冇 意 見-3-"   21 (38.89%)

標題: ~我 想 知 |E班 算 吾 算 乖 丫?!***
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ◆`顛喵_ 的帖子
~我 想 知 |E班 算 吾 算 乖 丫?!***

我 就 覺 得 幾 乖...*
但 系 你 地 點 睇?!`
好 奇 想 知 丫``
風 紀 果 D 一 定 要 俾 意 見 丫>v<"

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 【Siu琪】 的帖子
刀幾乖咖,,,,,,,

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 牙姿* 的帖子
吾算囉...
有你系到串老師..=0="
吾好介意我甘講喎`

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 牙傻〞 的帖子
算,,,,,,,
當然算LA,,,,,,,,
我地咁乖咁聽話牙,,,,,,,,,
只不過有D MISS "林"先比我地串同埋蝦JA

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 牙姿* 於 2007-1-5 08:31 PM 發表
吾算囉...
有你系到串老師..=0="
吾好介意我甘講喎`

吾 串 老 師 果 D 系 乖 到 |</-\!喇-﹏-"
我 吾 信 有 一 班 系 冇 人 串 老 師 囉-v-"

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 布丁-w- 於 2007-1-5 08:54 PM 發表
算,,,,,,,
當然算LA,,,,,,,,
我地咁乖咁聽話牙,,,,,,,,,
只不過有D MISS "林"先比我地串同埋蝦JA

-口-"
我 好 乖 吾 蝦 |\/|!ss 嫁.."
我 吾 會 因 為 D 老 師 林 先 串 嫁-3-"
系 某 D 老 師 乞 我 憎 先 比 我 串 之 麻-v-"

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 牙傻〞 的帖子

QUOTE:
原帖由 顛喵﹏。 於 2007-1-5 09:06 PM 發表

-口-"
我 好 乖 吾 蝦 |\/|!ss 嫁.."
我 吾 會 因 為 D 老 師 林 先 串 嫁-3-"
系 某 D 老 師 乞 我 憎 先 比 我 串 之 麻-v-"

講真牙,,,,,,,,
d miss 衰,,,,,,,
我先會串佢lor

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 肥企鵝 於 2007-1-5 11:02 PM 發表
我好乖嫁....我唔會串老師嫁@@"

我 吾 信 你 冇-口-"
搵 人 捉 你 先-v-
捉 到 比 我 打10 野 丫

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 RAIn屎 的帖子
我覺得勁乖LO,,,-3-
串得好牙!!{咸濕叮噹}

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 肥企鵝 於 2007-1-6 10:33 PM 發表
咁大穫....捉到我未裨你打囉==

好!!
咁 你 走 快 D 喇***

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...