加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 交友=)+招家人組織家庭哦`
載入中 ...
fancialove37
初級會員

會員編號 17913
精華 0
積分 1465
帖子 262
威望 0 點
I-See幣 9562 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-7-13
註冊天數 6879
來自 周杰倫FaNs ClUb
狀態 離線
  只顯示 fancialove37 的帖子
交友=)+招家人組織家庭哦`

媽媽--1個,,16歲以上`女性(當然了吧= ='')識正HD n Ban 等等`
爸爸--1個,,16歲以上`男性(當然了吧= ='')識正HD n Ban 等等`
哥哥--5個,,大過我就可以了`男性(當然了吧= ='')識正HD n Ban 等等`
妹妹--5個,,細過我就可以了`女性(當然了吧= ='')
弟弟--5個,,細過我就可以了`男性(當然了吧= ='')
嫂嫂--5個,,係我哥哥的愛人就自然是我的嫂嫂啦`女性(當然了吧= ='')`
妹夫--5個,,係我妹妹的愛人就自然是我的妹夫啦`男性(當然了吧= ='')`
弟婦--5個,,係我弟弟的愛人就自然是我的弟婦啦`女性(當然了吧= ='')`
朋子--無限個` =====我的資料=============
名:周卓冰(這只是筆名哦`)
生日日期: 1993.1.29`
xanga: 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
msn: [email protected]
========================= -------已有家庭成員----------------
哥:
大哥--micheal``
二哥--carson``
大嫂--殷``
二嫂--悠``
弟弟--micheal(第二個人黎嫁`)
妹妹--kitty
----------------------------------------
想成為我既家人或朋友??填表表先啦` ========welcome``------------------
名:(中)
(英)
生日日期:
msn:
鐘意既明星:
想做我既咩:
--------------------====================
----------------接受表表=============
還沒有哦``
=============----------------------------
P.S.已有成員不計在限家人數目的哦`

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
language579
初生嬰兒

會員編號 170135
精華 0
積分 377
帖子 5
威望 0 點
I-See幣 11004 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-5-30
註冊天數 6558
來自 HK
狀態 離線
  只顯示 language579 的帖子
----------------------------------------
想成為我既家人或朋友??填表表先啦` ========welcome``------------------
名:(中)鎖匙
(英)KeySo
生日日期:9.6.93
xg:唔話你知,d野好私人咖
msn�[email protected]
鐘意既明星:丞琳
想做我既咩:妹子
--------------------====================
我岩岩細你5個月咋!!!!!!!!!!!!!!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
背影●○
初級會員

會員編號 159499
精華 0
積分 902
帖子 160
威望 0 點
I-See幣 12611 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-5-2
註冊天數 6585
來自 [▄-低B一族、.,
狀態 離線
  只顯示 背影●○ 的帖子
名:
(中)凝-*
(英)RI*-
生日日期:9月7日93*
xg:ONLYRI
鐘意既明星:飛輪海,,,呱呱*-[不知算不算明星,,,]
想做我既咩:妹妹

頂部
初級會員

會員編號 17913
精華 0
積分 1465
帖子 262
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6879
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 language579 於 2006-12-28 06:21 PM 發表
名:(中)鎖匙
(英)KeySo
生日日期:9.6.93
xg:唔話你知,d野好私人咖
...

welcome``妹妹>v<`

頂部
初級會員

會員編號 17913
精華 0
積分 1465
帖子 262
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6879
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 背影●○ 於 2006-12-28 06:35 PM 發表
名:
(中)凝-*
(英)RI*-
生日日期:9月7日93*
xg:ONLYRI
鐘意既明星:飛輪海,,,呱呱*-

welcome 妹妹>v<`

頂部
saisaiterry
初生嬰兒

會員編號 220687
精華 0
積分 395
帖子 4
威望 0 點
I-See幣 11068 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-10-18
註冊天數 6417
來自 hk
狀態 離線
  只顯示 saisaiterry 的帖子
......

(名)
    (中)阿世
    (英)terry
生日1991 2月15日
msn:[email protected]
鍾意明星:唐詩詠
想做你的:哥

頂部
Akaisha_Oki
吹水老手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天  

會員編號 11551
精華 3
積分 10306
帖子 6767
威望 0 點
I-See幣 2055 錢
GAME幣 270 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-6-16
註冊天數 6906
狀態 離線
  只顯示 Akaisha_Oki 的帖子
========welcome``------------------
名:(中)草草
(英)yingying1650/siucao
生日日期:1988年3月27-,-
xg:www.xanga.com/caochi
msn:睇個人資料有-,-
鐘意既明星:泳兒
想做我既咩:點解冇得做家姐-,-"{其實想做阿媽..但我整出來既野係好樣-,-}..有家姐既俾我做-,-

頂部
牙炘
初級會員

會員編號 181030
精華 0
積分 904
帖子 243
威望 0 點
I-See幣 13084 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-6-25
註冊天數 6532
來自 HK
狀態 離線
  只顯示 牙炘 的帖子
名:(中)炘
(英)YAN
生日日期:1995/4/18
xg:冇
鐘意既明星:好多
**NICE TO MEET YOU**

頂部
YAMMI
吹水新手
我是楊小煜的頭號FaNs

會員編號 233882
精華 0
積分 3250
帖子 2770
威望 0 點
I-See幣 22404 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 3 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-21
註冊天數 6383
狀態 離線
  只顯示 YAMMI 的帖子
名:(中) 汶
(英)  Y A M M I
生日日期: 1 9 9 4 - 7 - 1 1
xg: 沒 有 . . . 不 過 有 Q O O Z A . . . 你 要 嗎 ?
先 留 給 你 吧 . . .

遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

鐘意既明星: 飛 輪 海 的 吳 尊 . . . E A S O N 還 有 薛 凱 琪
想做我既咩: 小 妹 妹

頂部
容湘南
初級會員
唯美主義╰人工娃娃

會員編號 188716
精華 0
積分 784
帖子 212
威望 0 點
I-See幣 12821 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-7-13
註冊天數 6514
狀態 離線
  只顯示 容湘南 的帖子
名:(中)丁唯雨(筆名``)
(英)Oraine
生日日期:1995-4-2
xg:沒喎!
msn:[email protected]
鐘意既明星:飛 輪 海o既亞綸>0<,Jance
想做我既咩:小妹妹  XDD``

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...