加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: 唉..........我唔知佢鍾唔鍾意我呀  (單選) [參與投票的會員]
實係鍾意la   0 (0.00%)
唔一定   4 (80.00%)
有少少鍾意la   0 (0.00%)
唔鍾意   1 (20.00%)

標題: 唉..........我唔知佢鍾唔鍾意我呀
載入中 ...
露西亞人魚公主
初級會員

會員編號 162850
精華 0
積分 1099
帖子 242
威望 0 點
I-See幣 13374 錢
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-5-11
註冊天數 6573
來自 hk
狀態 離線
唉..........我唔知佢鍾唔鍾意我呀

我呢個貼都發過係其他論壇+
希望你們味見過la
我唔知佢鍾唔鍾意我呀
佢成日望過尼呀
我都唔知佢係憎我定鍾意我呀
我同我既好fd講話xxx成日望過尼呀
跟住我話如果佢望過尼就同你講hi用尼暗示佢望我
好快就小息完左
跟住就行樓梯上課室
行行下我見到佢望我
我就望番佢
我就同我既好fd講hi(暗示佢望我)
點知佢以為我同佢講hi
跟住就同我講番hi
聽我既好fd佢係笑住尼同我講hi+
唉.............其實仲有+
講唔得晒呀
e+唔知點樣好

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
Hydro;)
贊助會員

會員編號 714
精華 2
積分 24901
帖子 4846
威望 10 點
I-See幣 55263 錢
GAME幣 1008 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 Kate;)
閱讀權限 220
註冊 2004-11-10
註冊天數 7121
來自 Computer Science Department
狀態 離線
  只顯示 Hydro;) 的帖子
我只係知道你鍾意佢-_-
呢d野無得推出佢係咪鍾意你-.-

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
樂`-!Z
高級會員
`吉蒂♥

會員編號 239225
精華 0
積分 1560
帖子 667
威望 0 點
I-See幣 10966 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-12-1
註冊天數 6369
來自 ♥ジЪ ...
狀態 離線
  只顯示 樂`-!Z 的帖子
吓`口0'
佢 望 過 來 就 叫 囍 歡 梨';
甘 他 未 囍 歡 巧 多 人!`
是 梨 囍 歡 他 才 對 吧[]'
因 為 梨` 經 常 望 他,
梨 才 認 為 他囍 歡 梨 吧 '
是 錯 覺 來 的..
以 上 只 是 果 人 意 見;]

頂部
anthealulu
初級會員

會員編號 113592
精華 0
積分 938
帖子 209
威望 0 點
I-See幣 12817 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-2-3
註冊天數 6670
狀態 離線
  只顯示 anthealulu 的帖子
真係冇d乜可以睇到佢中意你喎-__________-"

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...