加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [原創][口語] 唉..受 夠!    當 痛 苦 太 多 , , , 就 應 該 放 手 *
載入中 ...
◆`顛喵_
高級會員
♥`念 愛 君,,,傷 我 心!*

會員編號 209174
精華 0
積分 2028
帖子 727
威望 0 點
I-See幣 14210 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-9-7
註冊天數 6473
來自 o(‵▽′)ψ _終 極 E 班 ×*]
狀態 離線
[原創][口語] 唉..受 夠!    當 痛 苦 太 多 , , , 就 應 該 放 手 *

我 第 一 次 作D咁 gE野,,
可 能 會 晒 你 時 間,,,
但 係 都 希 望 有 人 十卜下喇,,
真 人 真 事 改 篇 嫁!

殷:得意,,,吾算樣衰,,百厭….好動…大膽..有人撐,,1e班
駒:百厭,,,勁令仔,,,自大,,,有料,,多人鍾意1d班
傑:同駒fd,,好人
冬:”鍾意駒,,姣,,,奸
菁:7年同殷一班,,但吾算勁fd!吾令女1e班
怡:姣婆,,吾令,,憎殷,,鍾意駒1e班
姚:殷fd,,,同怡好fd,,,,得意,,,班長,,,小氣1e班
豪:駒fd,,,ok令仔,,有料,,勁百厭,,,吾係同上面d人一間學校
[諗ge野](心情/表情)

**********************************************************************************
殷:(返緊學途中)[好多野都好驚丫,,吾知d同學點呢?!]
(返到學校課室,,,殷好驚即刻搵個位坐低)
菁:(拍殷博頭)殷不如去識fd囉!
殷:(點頭)好丫,,
菁拖住殷,,識左姚同怡
冇幾耐,,殷識左好多fd
第二日番學,,12/9
殷吾驚呢間學校,,
仲周圍去玩tim…
殷好鍾意周圍入人地d課室話入錯課室同大嗌....
殷玩到厭,,
就入番自己課室玩掟粉刷,,,,
之後殷又見到個好令仔ge人好似佢咁入1e課室玩,,
果個男仔都未講野,,
殷:宜~歡迎加入1e班wo!我讓個位比你坐!!(笑)
個男仔冇講野就出番去
殷:咁吾比面?!(扮嬲)
[吾好掟中]
(成個粉刷就住掟過去,,,掟吾中)
[好彩]
個男仔同佢d指住殷吾知講咩
殷:[對佢好似有少少feel咁ge?吾會掛,,,,,見到一次咋wo!我諗吾係ge!!]
殷次次經過1d課室都望住個男仔
殷返到屋企,,
入左msn,,
有個同佢同校ge人add左佢,,
同佢講左好多野,,
之後講講下,,
殷知道個男仔原來係叫駒.
日日都係咁,,
冇乜特別事,,
直到某日,,,
有個好消息轉到殷耳,,
駒鍾意殷,,
殷[好開心](係就好喇)>v<
作緊下集

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
傻tInG
初級會員

會員編號 229230
精華 0
積分 713
帖子 165
威望 0 點
I-See幣 12605 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-11-11
註冊天數 6409
來自 _亂亂一族*]]
狀態 離線
  只顯示 傻tInG 的帖子
我黎十卜下先!!~

我1B架!!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
[穎]]
吹水學徒
wIng×}

會員編號 125635
精華 0
積分 3114
帖子 1506
威望 0 點
I-See幣 13700 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-2-21
註冊天數 6671
狀態 離線
  只顯示 [穎]] 的帖子
我都1B架"_]

頂部
憶綾
初生嬰兒

會員編號 229156
精華 0
積分 436
帖子 40
威望 0 點
I-See幣 11135 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-11-11
註冊天數 6409
狀態 離線
  只顯示 憶綾 的帖子
我都係1B架....

頂部
`癲婆_旋
嬰兒上路

會員編號 198516
精華 0
積分 531
帖子 84
威望 0 點
I-See幣 11110 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-8-8
註冊天數 6504
狀態 離線
  只顯示 `癲婆_旋 的帖子
我都係| b 架- -""

頂部
yi6200
高級會員

會員編號 175449
精華 0
積分 2046
帖子 513
威望 0 點
I-See幣 13925 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-6-12
註冊天數 6560
狀態 離線
  只顯示 yi6200 的帖子
+卜+卜...
快D PO埋落去啦...
等你牙xdd""

頂部
◆`顛喵_
高級會員

會員編號 209174
精華 0
積分 2028
帖子 727
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-9-7
註冊天數 6473
狀態 離線
咁 多 1 B ge?!-口-

頂部
◆`顛喵_
高級會員

會員編號 209174
精華 0
積分 2028
帖子 727
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-9-7
註冊天數 6473
狀態 離線
有日,,
殷覺得姚好似吾多妥佢咁,,
殷就問佢:點解你今日好似吾多理我咁ge?
姚:亞e好憎你丫,,佢吾比我同你玩丫!
殷:咁你都憎我?!
姚:係掛,,,,差吾多成班都憎你!!
殷:哦

之後殷好吾開心,,
不停諗好多野,,
之後問菁,,
殷:菁,,,點解我地班咁多人憎我?!(想喊)
菁:吾知牙……
殷:咁你覺得我有咩要改?!
菁:吾好成日大嗌囉,,d人好憎你咁…..
d人話你好似發姣咁……不過可能係佢地吾鋸你姐….
我覺得大嗌冇乜野ge,,,但佢地吾鍾意你咪吾好做囉…
殷:嗯
殷知道自己咁乞人憎,,
就好吾開心,,,
殷就控制自己,,
成日提醒自己吾好大嗌
但殷不停亂諗野,,
諗下諗下,,
殷忍吾住喊左出黎,,
仲喊到收吾到聲,,
菁陪佢去廁所,,,
番黎見到駒,,
駒見到殷喊緊,,,
就同殷講第一句話
駒:吾好喊喇!!
有日,,
1d班有2個女仔(海&華)走黎同殷講:你知吾知駒鍾意你丫?!
殷:聽過喇,,,咁係咪真嫁?!(開心)
海:真嫁,,咁你覺得駒點先?!
殷:幾令仔同幾型喇….
華:咁你對佢有冇feel先?!
殷:吾知牙!(走)
|_unc|-|去洗手果陣
殷:[如果我出黎開門果陣第一眼見到駒個話,,就代表我鍾意佢同埋佢都鍾意我,,
邊有咁岩,,我都攞多黎講,,冇可能…………..]
殷一開門,,第一眼真係見到駒,,
[吾係咁岩麻@@]
殷返番課室就坐定定好多野諗……..
果日lunch完之後
駒同殷講:有冇msn?!
殷:有丫!(面紅)
駒:比我丫!
殷比左msn佢……….
駒:今晚add你丫
殷:嗯
殷返到屋企即刻開左部電腦
入左msn就睇到駒on緊
殷:你係咪鍾意我丫
駒:係牙
殷:我可能都鍾意你…..
駒:^^
殷:你手提電話幾多?!
駒:6xxxxxxx,你呢?!
殷:6xxxxxxx
駒:聽日一齊放學丫....
殷:我啦啦隊5:30放wo...
駒:我打波等你丫!!
殷:嗯^^
駒:^^
傾下傾下傾左好耐
殷就話訓教off左
第二日,,
殷啦啦隊完左,,
駒就搵佢一齊放學,,,
殷同駒周圍拖住手仔行.......
佢地仲摟摟Tim....
吾好亂歪牙!!-.-"
就係咁過左好浪漫GE一日!*\/*
------------------------------------------------------------

冇咩心機作,,,,
                                                                 有D想放棄.......

頂部
SHARON`
初級會員

會員編號 199654
精華 0
積分 777
帖子 208
威望 0 點
I-See幣 13287 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-8-11
註冊天數 6500
狀態 離線
  只顯示 SHARON` 的帖子
點解要放棄呀
岩岩開始炸喎

頂部
yi6200
高級會員

會員編號 175449
精華 0
積分 2046
帖子 513
威望 0 點
I-See幣 13925 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-6-12
註冊天數 6560
狀態 離線
  只顯示 yi6200 的帖子
唔好放棄牙...
呢篇我一定要睇到大結局牙..
冬..怡..駒...
冬怡2個字...就係我個名...
駒...就係我bf..
所以我好想睇牙,,

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...