加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {細W!NG}..★|!-`第96P0ST`呢期 d 性格比較怪 /___\ - - --〃
載入中 ...
SAIW!NG`XD (AVA)
總版主

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See總版主章
勳章介紹:總版主的象徵    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天    勳章名稱:I-See六年章
勳章介紹:註冊天數滿2190天  

會員編號 69414
精華 0
積分 31981
帖子 17429
威望 4 點
I-See幣 157817 錢
GAME幣 143 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 250
註冊 2005-11-9
註冊天數 6755
狀態 離線
  只顯示 SAIW!NG`XD 的帖子
{細W!NG}..★|!-`第96P0ST`呢期 d 性格比較怪 /___\ - - --〃

唔知點解我真係好鍾意凌晨開P0`好似著數 dd`哈哈哈!
想跟 FUNG 隨便`慣了 -,-

近期玩左個心理測驗; 個結果`連我個 fd 刀話準!
佢話個答案講 d 野 {完全} 係我性格 -v- 你地覺得呢?

甚有人緣; 口才好`識事務且
  有小聰明`加上極愛玩愛熱鬧`
  故屬公司裡的活躍份子`甚吃得開

缺點是`缺乏恆心; 一旦嫌麻煩
  或對某事件缺乏新鮮感`便會
  失去興趣而放棄; 雖然未至於
  處事不夠成熟或不負責任`旦是
  常常令合作伙伴不禁擔心地問 :::
  {你幾時先定性呢?!}

我 d 陰原來做左我 l0g0 *3*`
    w0w; 咁係咪即係要 keep 呢個頭 xp?!

係咪我大個左?! 好多野刀唔想理..

siuyuenying; 點解我地可以咁夾 *3* 點解你可以知道晒我諗乜?!
                    點解你連我想點你刀知?!`如何可以不愛你呢寶貝 >3<

tiggerbabe; 等緊X'mas! 嘿我要同你影貼貼 >3<

chansinyin; 好耐冇見 /____\ 我想見你 *3* 想聽你唱歌 xd

係咪有人話想睇番彩色 saiwing (?!)
嘿; 又好 xd

收費單
編號:價格:金額 已付費的會員名單

請付費察看本帖隱藏內容,非本站會員無權購買,請[登陸],或者[註冊]

想講 骨氣; 最先 必須有 1 儲備.

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
K0K0
吹水學徒

會員編號 233492
精華 0
積分 2086
帖子 1020
威望 0 點
I-See幣 14938 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-20
註冊天數 6379
狀態 離線
  只顯示 K0K0 的帖子
細WING也有玩這壇 >O<"
         我是KOYI .. 知道我是誰嗎!?

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
細餅=]
初級會員

會員編號 83518
精華 0
積分 7186
帖子 229
威望 0 點
I-See幣 24866 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2005-12-8
註冊天數 6727
狀態 離線
  只顯示 細餅=] 的帖子
皇上*V*我聽日返工啦@@"

頂部
Thomas火車仔
高級會員
* T|-| O/\/\ /-\ S*

會員編號 46290
精華 0
積分 6123
帖子 618
威望 0 點
I-See幣 25399 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 Super-Mie
閱讀權限 90
註冊 2005-9-27
註冊天數 6798
來自 ScanDaL
狀態 離線
  只顯示 Thomas火車仔 的帖子
就黎100post啦wo @v@
我都好耐無係各大論壇post相了,,,哈哈

願永不更改每日獻給你愛風霜都替你遮蓋
你會看清楚和了解我未被人潮掩蓋
若你不安心我做你的浮台沖不散對你的愛
世界有色彩憑這點愛雙手一觸碰問你愛不愛
頂部
〝泉CHuEN..
認證會員

會員編號 217
精華 1
積分 4345
帖子 832
威望 5 點
I-See幣 13667 錢
GAME幣 103 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2004-10-19
註冊天數 7142
狀態 離線
YOYO=]

細W!NG大BABE=]

你呢期D性格我唔知喇=]

但係我覺得你著3成熟左=]

Sun∼Days
Sun:陽光,代表清新溫暖陽光,驅走孤獨的黑暗.亦代表新的開始
Days:日期,代表著一天的來臨,理想的日子來臨,還有我們一起努力的日子,這就是帶著理想向前的日子.
SunDays:星期日,代表我們夾band的日期.

XG=SUPREME_GUCCI
頂部
sillylammm;p
吹水哨兵
我就是我 -,-

會員編號 18831
精華 0
積分 11898
帖子 11422
威望 0 點
I-See幣 8410 錢
GAME幣 30 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ~~小龍~~
閱讀權限 100
註冊 2005-7-16
註冊天數 6871
狀態 離線
  只顯示 sillylammm;p 的帖子
Wow`3個美女:]

頂部
西瓜仔a_a
吹水之臣

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動  

會員編號 42335
精華 0
積分 20301
帖子 12827
威望 1 點
I-See幣 36393 錢
GAME幣 520 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2005-9-18
註冊天數 6807
來自 多得你♥.
狀態 離線
  只顯示 西瓜仔a_a 的帖子
剪左呢個陰,,
好似變左樣甘 xd
彩色saiwing 令女d XP
supp0-rt laaa

頂部
JustYami. (初音控♪)
吹水使者
大包整多2籠;]

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天  

會員編號 40413
精華 0
積分 16701
帖子 15711
威望 1 點
I-See幣 16103 錢
GAME幣 209 個
MSN宣傳 123 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2005-9-12
註冊天數 6813
狀態 離線
  只顯示 JustYami. 的帖子
細 WING >V<*
終 於 有 得 睇 返 彩 色 GE 你 =]
你 襯 衫 真 系 襯 得 好 正 :]
SUP SUP SUP`

頂部
健”
吹水學徒

會員編號 170837
精華 0
積分 1850
帖子 1146
威望 0 點
I-See幣 23210 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 傻J
閱讀權限 60
註冊 2006-5-31
註冊天數 6552
來自 〝母親的肚子〞
狀態 離線
  只顯示 健” 的帖子
嘻..靚女!!
SuP!!

頂部
Szewing=)
吹水新手
我系雅`; 吾鋸牙x)?

會員編號 55642
精華 0
積分 11937
帖子 3129
威望 0 點
I-See幣 16277 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-10-16
註冊天數 6779
來自 關您春事-_-
狀態 離線
  只顯示 Szewing=) 的帖子
快D夠100 PO就勁曬LU-33-;;
SUP

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...