加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 真強勁-9-
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 -★nga. 的帖子
真強勁-9-

真強勁-9-
我地f3又5見野了
3c 有15個左右5見哂中文書-9-
我借左比人 都比人偷左 又系我5見野 我可以講d咩-口-

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 Kaimui-` 的帖子
聽到MISS講F3有人偷野偷得好勁 .. 叫我地班收好D書 ..
我KO曬佢地LU *VV*""

你咁樣好無古 .. 我覺得 -口-"
無啦啦借人都比人偷野 ..

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 SKY-`Aquarius 的帖子
=口= 我地班都解封了..
而家又到你地

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 紫劍NT 的帖子

QUOTE:
原帖由 nga 於 2006-11-26 06:02 PM 發表
真強勁-9-
我地f3又5見野了
3c 有15個左右5見哂中文書-9-
我借左比人 都比人偷左 又系我5見野 我可以講d咩-口-

無15本咁多,不過肯定就有七八本吾見啦.
我隔離果個中招,好驚下個真係到我呀.

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 紫劍NT 於 2006-11-26 08:59 PM 發表

無15本咁多,不過肯定就有七八本吾見啦.
我隔離果個中招,好驚下個真係到我呀.

偷野果個係咩心態?
賣出去?!?!
-__- 好似人間蒸發咁, 可能偷野果個有偷竊癖..

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ★流星☆ 的帖子
2D班都有兩個唔見左英文書

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 ★流星☆ 於 2006-11-26 10:05 PM 發表
2D班都有兩個唔見左英文書

係咩 點解我唔知既-口-

(消息太唔靈通)

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 祭 的帖子
偷野果D SHORT GA?
系鬼都知E家剛剛開學3個月啦,,
系鬼都知E家教緊書,,
咁都偷,,偷出去賣果D,,系鬼都知系偷GA啦..
吾系你會賣你自己果本出去有鬼

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 Kyoya; 於 2006-11-27 05:20 PM 發表
偷野果D SHORT GA?
系鬼都知E家剛剛開學3個月啦,,
系鬼都知E家教緊書,,
咁都偷,,偷出去賣果D,,系鬼都知系偷GA啦..
吾系你會賣你自己果本出去有鬼

講得好岩呀..
今日宣布左話安左閉路之後,,
我果班D人猛咁搵o係邊度..

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 紫劍NT 的帖子

QUOTE:
原帖由 M-IYAKO 於 2006-11-27 05:28 PM 發表

講得好岩呀..
今日宣布左話安左閉路之後,,
我果班D人猛咁搵o係邊度..

佢肯開機先算啦,
之前好多都係紙老虎黎架咋,不過依家吾知啦

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...