加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 無聊幾問~
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 SKY-`Aquarius 的帖子

QUOTE:
原帖由 nga 於 2006-11-16 11:06 AM 發表

我用計機XDD

我部計數機有D問題..
又未整返好= =

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 Kyoya; 於 2006-11-16 01:03 PM 發表

我差d fail經公同英文..-v-
經公50分..-v-
英文56.5

你經公都幾好采 @@
我經公都衰左好多啦, 得67分 -V-

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 紫劍NT 的帖子

QUOTE:
原帖由 nga 於 2006-11-16 11:06 AM 發表

好勁咖LA XDD
今次超多人肥哂D主科 同PHY
D F4仲話
F3肥佬系好正常
F4 拎30幾分系一件閒事

講得岩呀,勁多人三科肥晒不得只,我識得一個同學,肥足七科.

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 vivien2006 的帖子

QUOTE:
原帖由 紫劍NT 於 16/11/2006 08:25 PM 發表

講得岩呀,勁多人三科肥晒不得只,我識得一個同學,肥足七科.

邊個,,,
佢係咪唔記得要測驗??!...

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 vivien2006 於 2006-11-16 09:47 PM 發表

邊個,,,

你講得好搞笑xd

我有個同學既家姐, 今年應該係f5, 講果時應該係f3
平均分65分已經係廿幾名 =口=

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 M-IYAKO 於 2006-11-16 10:19 PM 發表

你講得好搞笑xd

我有個同學既家姐, 今年應該係f5, 講果時應該係f3
平均分65分已經係廿幾名 =口=

係呀,愈高年級,平均分係愈低架,
上年我填傑生表果時呢,中六中七既平均分到50幾分已經可以選啦.

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 vivien2006 於 2006-11-16 09:47 PM 發表

邊個,,,

佢就吾係無測驗,真係肥足7科
但我真係有一個同學科科ABSENT.

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 紫劍NT 於 2006-11-17 10:37 AM 發表

係呀,愈高年級,平均分係愈低架,
上年我填傑生表果時呢,中六中七既平均分到50幾分已經可以選啦.

合格分數都愈低啦...

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 紫劍NT 於 2006-11-17 10:38 AM 發表

佢就吾係無測驗,真係肥足7科
但我真係有一個同學科科ABSENT.

做咩佢科科都唔考- -

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 M-IYAKO 於 2006-11-17 11:54 AM 發表

做咩佢科科都唔考- -

我都吾知佢喎,
又吾係傷右手,其實可以測驗.

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...