加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 你地成績點呀 @@
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 SKY-`Aquarius 的帖子
你地成績點呀 @@

我地派左五份卷...

中文:: 71分 (MC題全班岩得最多 )
英文:: 66分 (真慘,, 雖然全組合格,, 但比上次退左4分 T^T )
數學:: 76分 (比上年進步左10幾分 @@ )
科學:: 79分 (最高呢科... 點解唔俾我拎多一分 -3- )
中史:: 73分 (都好啦.. 比上年高左5分...)
經公:: 67分 (好低分 T^T)
地理:: 84分..

平均分:: 72.36363636...

原來我係適合「臨急抱佛腳」既人 -v-

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 tammy2 的帖子
中文:: 6x分 (差1題全班岩得最多  )
英文:: 6x分
數學:: 6x分
科學:: 6x分
中史:: 7x分

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 tammy2 於 2006-11-7 05:06 PM 發表
中文:: 6x分 (差1題全班岩得最多  )
英文:: 6x分
數學:: 6x分
科學:: 6x分
中史:: 7x分

tammy, 你有冇搞錯 -3-
全部打個x落去 - -

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 c99108michelle 的帖子
你地就好喇..
英文咁高分..
我好驚英文呀....

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 vivien2006 的帖子
我.....都唔係好OK,,,,,,
中文::6X.5
英文::未派,,,,都幾驚下...
數學::6X.5
中屎::7X [[好開心ABOUT IT...]]
經公::可能唔得LU,,,,,
地理::71...
科學::唔好提LA,,,

--------------完--------------

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 c99108michelle 於 2006-11-7 05:24 PM 發表
你地就好喇..
英文咁高分..
我好驚英文呀....

你地未派!?
我班隔離組(MS KWAN)有6個唔合格, 最高分70分, 有兩個6字頭, 其餘5字頭或下..
我地果組全部合格, 最高分77分, 好多6字頭~

祝你好運@@
咁你其他科呢?

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 vivien2006 於 2006-11-7 05:46 PM 發表
我.....都唔係好OK,,,,,,
中文::6X.5
英文::未派,,,,都幾驚下...
數學::6X.5
中屎::7X ]
經公::可能唔得LU,,,,,
地理::71...
科學::唔好提LA,,,

--------------完--------------

你地派左好多卷呀.... @@
我經公、地理都未派~

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 KiTMinG911 的帖子
中文:67[[差到想死/口\]]
英文:75[[退步了T口T]]
MATHS:76[[錯埋D低B野]]
中史:82[[唔錯唔錯]]
EPA:97[[如果YIP SIR冇睇錯既話]]

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 vivien2006 的帖子

QUOTE:
原帖由 a199801512 於 7/11/2006 06:27 PM 發表
中文:67]
英文:75]
MATHS:76]
中史:82]
EPA:97]

嘩...
你EPA咁勁的.......
WHO ARE YOU????....

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 a199801512 於 2006-11-7 06:27 PM 發表
中文:67]
英文:75]
MATHS:76]
中史:82]
EPA:97]

你經公好勁 @@
我最高分果次經公都係得89分咋...

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...