加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: ∼谷底∼
載入中 ...
raven2004
初生嬰兒

會員編號 156514
精華 0
積分 449
帖子 30
威望 0 點
I-See幣 11097 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-4-24
註冊天數 6595
來自 唔知哇_____=]
狀態 離線
  只顯示 raven2004 的帖子
∼谷底∼

我前果幾日正親隻手....入左e院啦...我係e院果幾晚悶到我想死...
好彩我有女友陪...第一晚打比佢都打得通既...不果唔知點解覺得佢有d怪怪地..
跟住果幾晚打比佢...唔係冇人廳就...講緊電話...我果陣仲傻下傻下..
以謂佢出街唔記得帶電話ja....當果e生同我講出得院果陣...我勁開心囉..我織黑諗起
我女友...我立刻打比佢諗住同佢講我出得院啦...你黎唔黎接我呀...點知油係冇人廳..
我諗佢可能琴晚玩得夜宜家訓緊教ja...我果陣真係好信佢...我出院之後...唔係第一時間返屋企...係走去買生日禮物比佢呀..買左之後...諗住比果驚喜佢...去佢屋企親手送比佢...但係我去到佢屋企樓下..親眼見住佢拖住第2果男仔隻手囉..我勁hurt囉..我跟住返到屋企...上msn見到佢on...我hi佢問佢做咩最近做咩唔廳我電話嫁..頭先出左邊呀???佢同我講:係咩..我廳唔到電話響呀...sor呀..頭先我係屋企囉!
我見佢打左呢句野出黎..我果心勁傷囉...當場喊左出黎..我喊係代表我仲中2佢呀!!!唔想佢呃我呀...定係我對佢冇灑feel..經以唔(在符)佢呀...我應唔應該同佢講..我頭先係你屋企樓下見到佢同果男仔拖住手呢..其實係咪我錯呢...係咪我做錯左d咩呢..我宜家果心真係...係谷底囉..

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
瑩B
初生嬰兒

會員編號 83744
精華 0
積分 730
帖子 31
威望 0 點
I-See幣 11169 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-12-8
註冊天數 6732
來自 *|||大埔____′
狀態 離線
  只顯示 瑩B 的帖子
好慘啊....個女仔咁既-v-;;

回覆少於 10 個字.

BY JOEY

本帖最近評分記錄
j0ey.;)   2006-10-31 05:45 PM  代幣  -5   違規版規
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
raven2004
初生嬰兒

會員編號 156514
精華 0
積分 449
帖子 30
威望 0 點
I-See幣 11097 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-4-24
註冊天數 6595
來自 唔知哇_____=]
狀態 離線
  只顯示 raven2004 的帖子

QUOTE:
原帖由 瑩B 於 2006-10-30 10:29 AM 發表
好慘啊....個女仔咁既-v-;;

我好新苦呀...我好想死呀...你可唔可以同我做fd開解我呀..

頂部
yi-彤`=)
吹水高手

會員編號 75444
精華 0
積分 8742
帖子 5256
威望 4 點
I-See幣 21211 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 提子汁。彤``
閱讀權限 100
註冊 2005-11-21
註冊天數 6749
來自 EVA`
狀態 離線
  只顯示 yi-彤`=) 的帖子
你快D同佢分手啦= ='''
快快忘記佢啦...
咁你就唔辛苦的說=]]

頂部
自由針
初生嬰兒

§思樂冰@自由斟§

會員編號 196345
精華 0
積分 484
帖子 36
威望 0 點
I-See幣 11036 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-8-3
註冊天數 6495
來自 火焰星------>外星人
狀態 離線
  只顯示 自由針 的帖子
我都覺得你好慘~~>__<"<女人心~海低針>呀~~

[IMG]http://i117.photobucket.com/albums/o59/rave_111/wp_ai3s.jpg[/IMG]
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...