加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 溫習未..?
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 SKY-`Aquarius 的帖子
溫習未..?

唉 我未溫 =V=
成日想溫.. 但勁多功課囉...
又力不從心 唔知道點樣開始溫好...

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 Kaimui-` 的帖子
我都吾知邊求溫好囉 =___=
唉 .. 我打算成本拎住背 ..
我地班比曾SIR迫 =__=" 為左吾想留堂而努力溫書的我 XD
中史算溫左小小啦 ,,
科學冇咩溫 .. 我睇下D原理就算啦 =_____=""
之後我要溫經工 ,, 呢次背死啦我一定=V="+
最後係地理 .. 我好驚呢科吾合格 =O=""

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 祭 的帖子
未掂過..-V-

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 Kaimui-` 於 2006-10-27 07:32 AM 發表
我都吾知邊求溫好囉 =___=
唉 .. 我打算成本拎住背 ..
我地班比曾SIR迫 =__=" 為左吾想留堂而努力溫書的我 XD
中史算溫左小小啦 ,,
科學冇咩溫 .. 我睇下D原理就算啦 =_____=""
之後我要溫經 ...

我最緊張中、英、數同科學// -3-"

次次中史都唔溫,, 都拎到60幾分 =.=

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 S-AKURA 於 2006-10-27 04:07 PM 發表
未掂過..-V-

恭喜晒你 -3-

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 祭 的帖子

QUOTE:
原帖由 M-IYAKO 於 2006-10-27 04:40 PM 發表

恭喜晒你 -3-

多謝..
但要溫啦我..
林sir話我成績好..請我食野..xdd

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 vivien2006 的帖子
講真,,,
我都係琴日先溫左經公[[ 1 ]]課=口=''''

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 S-AKURA 於 2006-10-27 09:16 PM 發表

多謝..
但要溫啦我..
林sir話我成績好..請我食野..xdd

有冇搞錯 >口<"...
我冇溫習既動力呀...

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 vivien2006 於 2006-10-27 09:41 PM 發表
講真,,,
我都係琴日先溫左經公[[ 1 ]]課=口=''''

梗係溫左英文先啦 =-=

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 祭 的帖子

QUOTE:
原帖由 M-IYAKO 於 2006-10-27 10:23 PM 發表

有冇搞錯 >口<"...
我冇溫習既動力呀...

測完仲叫我搵日落教員室,,
佢送本書比我..XDD

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...