加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 大家評一評理
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 紫劍NT 的帖子
大家評一評理

今日上家政堂,我知我將d粉撥錯地方,個王愛嘩話我:做野用下個腦呀.

我一定有腦過你,你係有腦同掂既就吾洗教家政依種隨時比人CUT既科目啦.

仲要話我地組做野馬虎,個枱有水.八婆,你個腦壞左呀,諗野無邏輯既,

洗完碗碟梗係有水架啦,我地咪抹緊囉.你話乜野呀你.

果時我忍一時之氣吾串你,中一至中三你無邊一年係吾針對我架,

我實記住你今日話我無腦既事架,讀左咁多年書,你係第一個話我依樣野既人,

最好你就無比我捉到痛腳呀,到時我吾覺意寫多一封投訴信就吾好啦.

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ★流星☆ 的帖子
個死人黃愛華真係好黑人僧
我都勁僧佢

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 祭 的帖子
DANIEL MAK我都會吾覺意寫多3封..-V-

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 SKY-`Aquarius 的帖子

QUOTE:
原帖由 S-AKURA 於 2006-10-23 08:35 PM 發表
DANIEL MAK我都會吾覺意寫多3封..-V-

唔覺意 -V-

------

佢係咁架啦, 駛乜理佢咁多丫..
我都俾佢話唔少~ 但為左呢D野嬲就唔抵喇..~

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 祭 的帖子

QUOTE:
原帖由 M-IYAKO 於 2006-10-23 08:42 PM 發表

唔覺意 -V-

------

佢係咁架啦, 駛乜理佢咁多丫..
我都俾佢話唔少~ 但為左呢D野嬲就唔抵喇..~

我E家要同牙SIR反映+叫牙媽彈封家長信比我比DANIEL MAK..XDD

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 S-AKURA 於 2006-10-23 08:43 PM 發表

我E家要同牙SIR反映+叫牙媽彈封家長信比我比DANIEL MAK..XDD

咁正 @@

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 祭 的帖子

QUOTE:
原帖由 M-IYAKO 於 2006-10-23 08:47 PM 發表

咁正 @@

正呢..我想睇下佢聽日收到家長信系咩樣..

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 S-AKURA 於 2006-10-23 08:48 PM 發表

正呢..我想睇下佢聽日收到家長信系咩樣..

HAHA~~
你去監視佢 -V-

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 祭 的帖子

QUOTE:
原帖由 M-IYAKO 於 2006-10-23 08:48 PM 發表

HAHA~~
你去監視佢 -V-

聽日先啦..XDD

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 S-AKURA 於 2006-10-23 08:49 PM 發表

聽日先啦..XDD

聽日下晝駛唔駛返??

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...